Supermatte vegger gjør hele forskjellen!

Supermatte vegger gjør hele forskjellen!

Supermatte og vakre vegger: Dette fantastiske soverommet er malt i gyllenbrune LADY Pure Color 10963 Golden Bronze. Taket er malt med LADY Perfection 1024 Tidløs. Betongveggen til venstre er ubehandlet. 

Nytt fargekart og nye fargekombinasjoner

LADY REDISCOVER presenterer helt nye farger i kombinasjon med spesielt utvalgte fargenyanser som har vært med oss lenge. – Denne klassiske, nordiske fargepaletten er en av de fire fargefortellingene; og dempede, blå nyanser, er evig aktuelle! Med inspirasjon fra naturens kontraster, gir denne paletten påfyll til alle sanser! Les gjerne mer her. 

LADY 5503 Natural Blue_LADY Perfection 1024 Tidløs

Veggen er er malt med LADY Pure Color 5503 Natural Blue. Taket er malt med LADY Perfection 1024 Tidløs.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Unik fargeopplevelse

Når først fargevalget er gjort, er det godt å jobbe med en maling som har gode påføringsegenskaper. Dette er avgjørende for og lykkes med et pent resultat. LADY Pure Color sin supermatte overflate har nesten et stofflig uttrykk som virkelig lar ektheten i fargene komme til sin rett. Dette gir en eksklusiv opplevelse av fargen!

– Og vi er selvfølgelig opptatt av at veggene skal holde seg pene over tid. LADY Pure Color har en slitesterk overflate, noe som betyr at du kan leve godt i rommet. Kombinasjonen av en slitesterk overflate, gode påføringsegenskaper og det vakre utseendet, gjør LADY Pure Color til en unik veggmaling.

Interiøret ditt vil få et eksklusivt utseende og rommet en helt spesiell atmosfære.

LADY 8469 Green Leaf

Veggen er malt med LADY Pure Color 8469 Green Leaf. En farge som mange kjenner igjen fra tidligere. Dette er en grønn mellomtone for de som ønsker en grønn farge med nydelig dybde.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Ingen refleksjon

Dersom man velger kulørsterke farger, blir disse enda vakrere når man maler med en supermatt maling. Med supermatte vegger, får ikke veggen refleksjoner fra lyset, derfor egner denne malingen seg svært godt for eksempel i rom med store vinduer og mye sidelys. Veggen blir helt matt i alle vinkler, og fargeopplevelse blir like vakker fra morgen til kveld!

Bildet under er hentet fra fargetemaet med dype røde-, brune- og rustikke terrakotta-nyanser. – Dette er en palett for de kreative og eventyrlystne, og farger som vil skape et lunt og inspirerende hjem.

LADY 12124 Natural Clay

Lun atmosfære med jordnære toner. Veggen er malt med LADY Pure Color 12124 Natural Clay

Er man glad i de dype, kulørsterke fargene vil LADY Pure Colors vakre overflate tilføre ro og et behagelig uttrykk i rommet.

Dette fantastiske rommet er malt med den dempede gultonen LADY Pure Color 10246 Velvet.

Veggen er malt med LADY Pure Color 12120 Desert Pink. Listene er malt med LADU Supreme Finish matt 12120 Desert Pink. Benken er malt med LADY Supreme Finish halvblank 20167 Welcoming Red. Taket er malt med LADY Perfection 12120 Desert Pink.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Sommerhytta ved Lyseren – vinnerhytta 2020

Vinnerne av Sommerhytta 2020 ble Øyunn og Levi! Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess i Sommerhytta…

Sommerhytta i skogkanten

Esra og Arber pusser opp Sommerhytta i skogkanten. – Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess…

Den koselige, hvite sommerhytta

Jeanett og Jerry skapte den koselige, hvite Sommerhytta. – Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess…

Hjemme hos Emily Slotte lyser solen

Se hvor fint det ble hos Emily Slotte da hun malte om spisestuen i solgule nyanser. Den svenske kreatøren Emily…

Hytta i Kragerø fikk riktige farger

Eventyrlig oppussing i Kragerø: På Arnholmen utenfor Kragerø har endelig familien Pettersen funnet sin drømmehytte. Med tilgang til både sjø…

Slik lager du din egen unike hylle!

Ønsker du deg en slik kul og unik hylle? Se hvordan Catrine Svellingen @mykindofstyling – gjorde det!  En perfekt hylle…