Ett kjøkken – i ulike farger

Ett kjøkken – i ulike farger

Fargen på veggene kan virkelig forvandle opplevelsen av et rom, mer enn man kanskje tror. Se hvordan det samme rommet ser ut, i helt ulike farger. Veggene til venstre er malt i LADY Pure Color 20047 Blushing Peach.

Ikke endret stil – kun farge

Ida Hansson – også kjent som @nordic_remake, bor i et hus fra forrige århundreskifte, i en liten by utenfor Umeå. Ida er en kreativ person og har malt kjøkkenet flere ganger. Hun har ikke endret stil, kun endret farge. En farge gjør så mye! Den setter stemningen og den skaper en ramme rundt innredningen.

Ett kök - olika färger

Vegger i LADY Pure Color 12083 Devine.

LADY 12083 Devine

Vårt hus er ganske lite, men kjøkkenet er romslig og naturlig lys kommer inn fra flere retninger, sier Ida. Veggene er nå malt med LADY 12083 Devine, som er en myk ferskenrosa farge. – Det ble superfint mot vårt såpevaskede tregulv og vårt hvite kjøkken, forteller hun videre. Siden jeg elsker å innrede med få utvalgte ting, vil jeg at farger på både vegger og møbler skal gi rommet en harmonisk og god følelse.

Når jeg er hjemme tilbringer jeg mest tid på kjøkkenet, forteller Ida. Dette er rommet for alt fra lange frokoster og middager med familie og venner, til maleriprosjekter.

LADY 12083 Devine

En dempet ferskenfarge. Fargen er gyllen, dempet og behagelig. Den er ikke direkte rosa, men fremstår mer som gråaktig aprikos eller ferskenfarge.  Sammenligner man den med kjente rosafarger som 10580 Soft Skin, så fremstår den som langt mer gyllen. 12083 Devine fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Les mer om Idas høner og vakre egg her.

Ett kök - olika färger

Ida sitt kjøkkenbord. Her tilbringer hun mye tid. 

LADY 2845 Bevegelse og 9915 Morgendis

Idas kjøkken har blitt malt i mange ganger. Under ser du de ulike fargevalgene. Legg merke til hvordan fargen virkelig forandrer romfølelsen.

I begynnelsen var kjøkkenet malt i fargen 9915 Morgendis, med en fondvegg over kjøkkenbenken i 2845 Bevegelse. En kaldere rosafarge som passer bra med den kalde grå 9915 Morgendis. Friske og freshe farger som får deg til å våkne!

Ett kök - olika färger

Her er veggene malt med  LADY Pure Color 2845 Bevegelse og 9915 Morgendis.

LADY 1145 Band Stone

Fondveggen har også vært veldig mørk i fargen 1145 Band Stone. En god farge som har vært med en stund. Den mørke fargen skaper spennende kontraster og gjør at det «skjer» noe. Det blir elegant og sobert.

Ett kök - olika färger

Vegger i LADY Pure Color 1145 Band Stone.

LADY 1145 Band Stone

Den perfekte mørke, varme gråtonen. Sammen med 10679 Washed Linen og 1352 Form er den er den uslåelig. -Sammen med farger i blått, rosa, grønt og gult, er den like fantastisk. Den fungerer også til 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Ett kök - olika färger

Alle vegger er malt i LADY Pure Color 1376 Frostrøyk

LADY 1376 Frostrøyk

En periode var hele kjøkkenet malt i den lyse 1376 Frostrøyk. Noen mener dette gir den ultimate ro, når alt er nesten hvitt, mens andre blir urolige av det samme.

LADY 1376 Frostrøyk

En varm og lys gråaktig farge. Perfekt for den som elsker en varm lys farge på veggen. Den røde undertonen skaper varmen, mens det gråaktige innslaget gjør at den får et dempet uttrykk.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti på to strøk

LADY 20047 Blushing Peach

LADY 20047 Blushing Peach er en varm og rustikk rosa farge. På bildet under fremstår den som en fondvegg sammen med 1376 Frostrøyk. Den er også veldig fin sammen med 1877 Valmuefrø og 1462 Grå Skifer, om man ønsker seg en mørkere stil eller tilføre mørkere møbler.

Ett kök - olika färger

Vegger malt med LADY Pure Color 20047 Blushing Peach og 1376 Frostrøyk.

Den beste stunden hele uken er den lange frokosten lørdag morgen; når man kan sitte igjen med en kopp kaffe og barna springer ut for å leke.

Stor forskjell etter kort tid

Det er moro å male kjøkken og det går fort, siden det som oftest ikke har så store veggflater. Man får stor effekt om man skaper kontraster mot kjøkkeninnredningen. Har du tenkt på alternative farger til ditt kjøkken? Du har en god hjelp i vår App «Jotun Colour Design» om du vil se ditt kjøkken i forskjellige farger. Den er tilgjengelig i AppStore og Google Play.

Ett kök - olika färger

Idas kjøkken i dag. Malt i LADY 12083 Devine.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti på to strøk

Takk for at vi har fått lov til å se ditt fine kjøkken i ulike farger, Ida. Det er spennende å se hvor stor forskjell farge faktisk gjør. Vi tror at Devine får lov til å være på veggen, i alle fall en liten stund til. Det ble så fint!

Foto, Ida Hansson @nordic_remake

Avatar

Annika Lindskog

Annika jobber med fargesetting og hjelper andre å ta helhetlige og harmoniske fargevalg. Hun elsker å gjøre andre fornøyd og forstår harmonien rette fargevalg kan skape. Annika brenner for farge og form, og prater og skriver gjerne om dette.

Magisk stemning og 17. mai-feiring i hagen!

Hipp hipp hurra – snart er det 17. mai! Få tips til hvordan du kan skape en flott ramme rundt…

Deilig kake til 17. mai feiringen!

Hipp hurra for 17. mai! Vi feirer dagen med en lekker, rød fløyelskake – eller Red Velvet kake, som er…

Lidenskaplig opptatt av estetikk!

Marianne Haga Kinder, for mange kjent gjennom Instagram-profilen @inspirasjonsguidennorge, bor i et vakkert funkishus på Ullern. Bli med på visning…

Drømmehytta i sommerparadiset!

Panelveggene på Hvaler-hytta ble malt med LADY Supreme Finish Matt 0394 Varmgrå. Hytte for en aktiv familie Da Turid og…

Inspirasjon til hjemmekontoret

LADY 20145 Wisdom er magisk, beroligende, og oppfordrer til klare tanker  – i en elegant atmosfære på hjemmekontoret. Ny jobbhverdag Det kreves tilpasninger…

IKEA-hacks for et personlig interiør

Frodig og naturlig med 8546 Local Green. IKEA skapet fikk nytt liv med LADY Supreme Finish. Vi vil stadig fornye oss, men…

Go to top