Eventyrlig hyttemagi på Hvaler

Eventyrlig hyttemagi på Hvaler

En fantastisk beliggende hytte på Hvaler har ymse stiler som nye eiere ønsker å gjøre noe med. Eventyrlig-gutta får frie tøyler til å trylle med sin hyttemagi – og for et resultat det blir!

Bildet over: Solid oppgradering fra gammel og blandet innredning. Taket er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i fargen 9918 Klassisk Hvit, og hyllen til høyre med samme maling men i Matt glansgrad, i fargen 8252 Green Harmony.

Som vanlig tømmes hele hytta før gjengen setter i gang, og Halvor forklarer planene for interiøret. Her skal hyttas kvaliteter utnyttes til fulle!

Eventyrlig oppussing Hvaler Før-bilde

Slik så hytten ut før oppgraderingen.

Lysere og mer helhetlig

Med en beliggenhet som fortjener maksimal utnyttelse åpnes det opp mot uteplass og havet. Det settes inn store skyvedører i stedet for vinduer, slik at man kan gjøre uteplassen til en forlengelse av stuen på dager hvor været stråler. Det males for å slippe all furupanelet, og hvitt tak lar det naturlige lyset fra vinduene slippe til.

Hyttetak malt med Jotun Lady Supreme Finish Klassisk Hvit

Og slik ble den etterpå! Taket er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i fargen 9918 Klassisk Hvit.

Furupanelet innvendig grunnes først med Jotun Kvist- og Sperregrunning. Taket males i fargen 9918 Klassisk Hvit for en lys og lett himling, og en økt romfølelse. Skal du male innvendig panel er det LADY Supreme Finish som gjelder – markedets beste maling til tre og panel.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 Jotun Kvist- og sperregrunning

Jotun Kvist- og sperregrunning

  • Kvistlakk og grunning i ett
  • Isolerer kvister og misfarget underlag
  • Sperrer nikotin, sot og kvister

Grønn harmoni i gangen

I gangen males det med den harmoniske grønntonen 8252 Green Harmony. Fargen er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Den er lekker til lune grå, beige. og greige farger.

Garderobeskap malt med LADY Supreme Finish i fargen Green Harmony

Garderobeskapet i gangen er malt i fargen 8252 Green Harmony, og taket i 9918 Klassisk Hvit. Veggen i bakgrunnen er malt i fargen 10341 Kalk. Til tre og panel maler du med LADY Supreme Finish.

Plassbygd skap med skjult dør

På hytta bygges det en genial plassbygd hylle som atpåtil har gjennomgang. Smartere blir det neppe. Også så fint det er med plassbygd skap da gitt! Prikken over i-en er den dempede og gyldne grønntonen, 8252 Green Harmony som hylla er malt i, sammen med 9918 Klassisk Hvit i taket.

Bokhylle malt med LADY Supreme Finish i fargen Green Harmony

Plassbygd hylle med gjennomgang. Genialt! Hyllen er malt i fargen 8252 Green Harmony. I taket er det malt i fargen 9918 Klassisk Hvit.

Takk for nok et Eventyrlig prosjekt! Vi venter allerede spent på neste episode.

Se hvordan hytta også fikk en skikkelig oppgradering utendørs.

Se flere artikler fra Eventyrlig oppussing her.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…