Familieleiligheten på Grünerløkka

Familieleiligheten på Grünerløkka

Bli med inn i den koselige, lyse familieleiligheten på Grünerløkka! Datterens rom fikk fargen LADY Supreme Finish Matt 10246 Velvet, og bordplate i fargen 12119 Vintage Brown. Stringhyller på vegg, bokser i plast fra Hay, høytaler fra Transparent Speaker/Houz, lampe Pantop/Verpan, treape Kay Bojesen.

Lys og luft i 3. etasje

Da familien på fire flyttet inn i leiligheten på Grünerløkka, hadde de allerede bodd i samme bygård i flere år. Mer lys og luft i 3.etasje ble prioritert, fremfor flere kvadratmeter i leiligheten de flyttet fra i 1.etasje. Ønsket om å beholde det fine dagslyset ble grunnlaget for fargevalgene i de tre sørvendte soverommene.

Arealet er utnyttet maksimalt med funksjonelle løsninger som familien kan leve godt med i mange år fremover. Fargebasen er holdt nøytral, og detaljene som enkelt kan endres, står for farger og frodighet. Unntaket er jenterommet, som har fått en solgul og frisk farge på to av veggene. All panel, dører og vinduskarmer er malt med LADY Supreme Finish Matt. Ivar-skap, krakker og skrivebordsplate er malt med LADY Supreme Finish i Silkematt glansgrad.

LADY Supreme Finish VELVET

Sengetøy Elegance Beige fra Høie, puter Houz og privat.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Rommet til Lotta

På jenterommet har Lotta selv har fått velge favorittfargen sin. LADY 10246 Velvet er en lys og dempet gulfarge som både fremstår frisk og sofistikert. Velvet fungerer godt på soverommet, som også er rommet 9-åringen får utløp for kreativiteten og gjør leksene sine.

LADY Supreme Finish Matt 10246 VELVET

LADY Supreme Finish Vintage Brown

Bordplate er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 12119 Vintage Brown.

LADY Supreme Finish Matt 10246 VELVET

Det blir helhetlig og fint når dør og lister er malt i samme farge som vegg, og romfølelsen økes betraktelig. Vegg, dør og list er malt med LADY Supreme Finish Matt, 10246 Velvet. Veggen på venstre side er kledd med finér, som tas igjen flere steder i leiligheten.

Lady-supreme-finish-refleksjon

Panelvegg er malt med LADY Supreme Finish Matt 1622 Refleksjon, vegg på høyre side er kledd med finér. Skap fra Ikea. Lampe Miffy/Sprell.

Rommet til Jens

Jens sine favorittfarger er blått og grønt, og han fikk selv velge farge på Ivar-skapene fra Ikea, som er malt i fargen  5504 Coastal Blue. Krakkene er malt med 4894 Ocean Air, og veggene er malt med 1622 Refleksjon, som gjennomgående er valgt som basefarge i familieleiligheten. LADY 1622 Refleksjon er en svak gråaktig hvit tone som oppleves lun og behagelig.

lady-supreme-finish-refleksjon-Coastal-Blue og refleksjon

Panelvegg LADY Supreme Finish Matt 1622 Refleksjon, krakk fra Ikea malt i fargen 4894 Ocean Air, sengetøy Helsinki grønn fra Høie, puter privat.

Lady Supreme Finish Refleksjon

Også her er lister og dør malt i samme farge som vegg, 1622 Refleksjon.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

LADY Supreme Finish Coastal Blue og Refleksjon

Ivar-skapene har fått Jens sin favorittfarge, en grålig og behagelig blåtone 5504 Coastal Blue. Skapene er malt med LADY Supreme Finish silkematt. Krakker fra Ikea malt i fargene 5504 Coastal Blue og 4894 Ocean Air, Kommode fra Ikea, plastoppbevaring Hay.

Se mer inspirasjon til rom til store barn!

Foreldrenes soverom

I hovedsoverommet ble det satt inn vinduer i vegg mot stue, for å utnytte det flotte dagslyset maksimalt. Veggen med vinduene er malt i LADY Supreme Finish Matt 12077 Sheer Grey, mens resten av rommet er malt i 1622 Refleksjon.

E-Heier-lady-supreme-finish-12077-Sheer-Grey

Krakken fra Ikea er malt med LADY Supreme Finish 12119 Vintage Brown, sengetøy Mira fra Høie, keramikkkopp fra Houz.

Speil fra Frama, sengetøy Høie, sengeteppe fra Houz, potte fra Granit.

LADY Supreme Finish Refleksjon

Legg merke til hvor flott det er uten lister rundt vinduene, uttrykket blir moderne og stilrent når foringen går helt ut og dekker panelkanten.
Vegg og vinduskarm er malt med LADY Supreme Finish Matt 1622 Refleksjon.

Vi anbefaler alltid to strøk med Jotun Kvist- og Sperregrunning på ubehandlet treverk for å unngå at kvistene «blør» gjennom malingsfilmen. Slik maler du gulnet panel! 

 Jotun Kvist- og sperregrunning

Jotun Kvist- og sperregrunning

 • Isolerer kvister og misfarget underlag
 • Kvistlakk og grunning i ett
 • Sperrer nikotin, sot og kvister

Foto og styling: Elisabeth Heier

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Rustikke, rå og ærlige farger

Rustikke farger og overflater omfavner oss i fargetemaet «EMBRACE». Farger på bildet over: Vegg: LADY Pure Color 12179 Embrace, gulvlister:…

Farger med energi og kreativ glede

Farger med energi! I LADYs fargekart TOGETHER presenterer fargepaletten PLAYFUL, som er både glad, selvsikker og energirik. Bilde over: Vegg:…

Beroligende farger i vakkert samspill

Beroligende farger gir rom for refleksjon og samhold. Fargepaletten «CHERISH» inspirerer til myke kombinasjoner. Bilde over: Vegg: LADY Wonderwall 12182…

Hjemme hos Kirsten Visdal

Kirsten Visdal elsker LADY-fargen 10678 Space, og dette ble basefargen i familiens nyoppussede allrom. Tilslutt så jeg bare stripete vegger…

Hjemme hos Emma Ekman

Velkommen hjem til Emma Ekman og hennes villa fra 1956, og la deg inspirere av hennes øye for farger og…

Hyggelig hjemmekontor med nytt skrivebord

Med et hyggelig hjemmekontor og selvlaget skrivebord, får du en god start etter sommerferien!  Hjemmekontor med høy trivselsfaktor I august…