Familievennlig stue med Tid for hjem

Familievennlig stue med Tid for hjem

Tid for hjem pusset opp denne stuen for 10 år siden. Den gang var huseier ungkar og spellemann, men med familie har behovene endret seg.

Ny sesong!

Endelig er Tid for hjem tilbake med ny sesong som sendes på TV 2 på tirsdager kl. 20.00! Se hvordan det første prosjektet ble her:Ny sesong med Tid for hjem

Flott gjensyn med den herlige gjengen i Tid for hjem! 

Fra ungkarshule til familiehjem

– For drøyt 10 år siden falt vi for en søknad fra en ung musiker som ønsket å få pusset opp stue og et bittelite kjøkken, forteller Kjersti Bergesen, programleder i Tid for hjem. – Han var veldig klar på at han ikke ønsket en A4 løsning, og han håpet på et sosialt rom, med god stemning. Det fikk han. Her ble det bygget bar, et kjøkken med egen roteavdeling. Her var det plass til musikkinstrumenter og vi slo oss løs med ulike tapeter og kreative lamper. Definitivt ikke A4.

Ny søknad

– Og så falt vi igjen for en søknad; denne gangen fra hans kone som har kommet til i løpet av de 10 årene som har gått, forteller Kjersti videre. – Hjelp vær så snill, stod det. Den gangen var han ungkar og spellemann, nå er han småbarnspappa og familiemann. – Vi trenger ny oppussing!

Fristelsen ble for stor, dette hadde vi lyst til å gjøre. Designer Morten hadde ikke fått vite at vi hadde vært der før, og det var riktig artig å se ham undre seg over de kreative lampene og den uvanlige bruken av tapeter. Han lo da også godt da det ble avslørt at det var vi som hadde vært der for 10 år siden, og han ble veldig motivert til å finne på nye ting i det samme rommet.

Slik ble stuen og kjøkkenet!

Kombinasjonen av en levende overflate med kalkmaling og spesialdesignet og leken tapet, gjorde rommet helt nytt! Kalkmalingen LADY Minerals er malt i den elegante fargen 8470 Smooth White.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmatt overflate
  • Unikt fargeuttrykk
  • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti

Ved å fjerne den ene døren i rommet, ble det plass til en deilig, stor sofa med plass til hele familien.Tid for hjem / TV 2

Pinnestolene ble vasket, slipt og grunnet med Jotun Heftgrunning Universal, deretter spraymalt med LADY Supreme Finish Superblank 4129 Aftenstemning. Se film lenger ned i saken! 

Tapetet er spesialtegnet til dette prosjektet av illustratøren Åge Peterson, produsert på Allkopi og montert med Jotun Tapetlim. Radiatorene malt med LADY Balance farge Kalkgrå 10342.

Nytt, romslig kjøkken

Familien har fått ny og mindre peis, og en mer praktisk kjøkkenløsning. Her er det raust med benkeplass og et stort spisebord som kan trekkes ut når huset fylles med gjester. Det har blitt et praktisk allrom som er bedre tilpasset et familieliv!Tid for hjem / TV 2Taklister og himling malt med LADY Perfection farge 9918 Klassisk Hvit, vinduer og altandør ble først grunnet med Jotun Heftgrunning Universal, og deretter malt med LADY Supreme Finish 40 Halvblank i 9918 Klassisk Hvit. 

Tid for hjem / TV 2Tid for hjem / TV 2Tid for hjem / TV 2Pinnestolene ble malt knallblå med LADY Supreme Finish Superblank 4129 Aftenstemning

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Ekstremt slitesterk
  • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank
  • Suveren flyt
  • Suveren finish –selv på dører og lister
LADY 4129 Aftenstemning

Effektivt triks for maling av stoler!

Se kreative Andreas lage smart løsning til Einar for maling av alle pinnestolene!

Før oppussing

Slik så det ut før Tid for hjem kom på besøk; for andre gang! Det ble en stor forandring som vanlig med denne gjengen på besøk! På TV 2 sine hjemmesider finner du informasjon om alle produkter som er brukt i programmet.

Film og foto i denne saken: TV 2.FØR oppusing

Tips! Fargene på skjerm kan avvike fra originalfargene. Vi anbefaler at du alltid tester ut fargen på forhånd hjemme hos det selv, f.eks. med Jotun Fargeprøve Inne.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Julestemning i diskre omgivelser

Få oppskriften til årets juledrink – som passer perfekt til fargen LADY 11173 Humble Yellow! Glasset er Ferm Living Ripples fra Hviit….

En festaften i magiske farger

Julestemning med et nydelig dekket bord – og den dype, vakre LADY 20145 Wisdom på veggene! Magisk julestemning En julebordsdekorasjon…

Jul i varme nyanser hos Vibeke

Med den dempede, vakre fargen LADY 20120 Organic Red, skapes lun julestemning i en fei! Se det fine julerommet til…

Kalkmaling – nå i flere nyanser

Ny farge tilgjengelig i LADY Minerals (på den buede veggen): 11174 Curious Mind. – Livet er fullt av muligheter; utforsk dem…

KAN JEG MALE RETT PÅ TAPET?

Denne veggen er malt med LADY Minerals Revive i den blågrønne fargen 6352 Evening Green. Raskt og rimelig med maling!…

Rom for ungdomstid

Med Jotun SENS får du ikke bare vakre farger, men du kan også være helt trygg på at det er…

Go to top