Farger kjenner ingen grenser!

Farger kjenner ingen grenser!

Det er utrolig å tenke på hvor viktig farger er i hverdagen vår! Fargene påvirker oss på mange måter, om det er farger på klær, i interiøret og alle andre steder i våre omgivelser. En riktig sammensatt fargepalett kan bidra til å skape ro og harmoni i hjemmene våre, eller gi mer energi hvis det er det som er behovet. Hos Jotun har vi snakket mye om hvor viktig dette er – og at fargenes påvirkningskraft er betydningsfull over hele verden! Uansett hvor vi lever på denne kloden, liker alle å omgi seg med vakre farger og skape gode hjem.

 

Forside_LADY-Fargekart
For første gang i historien har Jotun samlet alle krefter for å utvikle et globalt trendfargekart. For oss som elsker å jobbe med farger og trender, har dette vært et kjempespennende prosjekt. De vakreste paletter er utarbeidet, med fargesjefen vår, Lisbeth Larsen i spissen for et internasjonalt team. Med noen små lokale tilpasninger, har vi klart å få fram et universelt uttrykk som så langt har begeistret interiørinteresserte langt utover Europas grenser.

I Norge heter fargekartet LADY PURE COLOR. Her finner du garantert sesongens nye favorittfarge. Det nye fargekartet er snart å finne hos din nærmeste Jotun forhandler. Her kan du ta en titt i kulissene på hvordan stylister, fotograf og Jotun-teamet har jobbet med prosjektet!

Alle fargene kan du se på jotun.no

 

 

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.