Farger med energi og kreativ glede

Farger med energi og kreativ glede

Farger med energi! I LADYs fargekart TOGETHER presenterer fargepaletten PLAYFUL, som er både glad, selvsikker og energirik.

Bilde over: Vegg: LADY Pure Color 8565 Hope, tak: LADY Perfection 8565 Hope, høyre vegg: LADY Pure Color 6384 Wish.

Frihet til å være kreativ

– Behovet for å uttrykke seg med livlige farger og gi hjemmet et personlig preg, vokser seg stadig sterkere. Vi kan være vågale, eksperimentere, og overraske i vår innredning, sier Lisbeth Larsen, Jotuns globale fargesjef. – Fargepaletten «PLAYFUL» har kraftfulle og klare farger, fylt av optimisme og håp, og går rett til hjertet. Det handler om å slippe kreativiteten løs og gi nye fargekombinasjoner en sjanse, oppfordrer hun.

JOTUN_LADY_3377-Slate-Lavender_Fresh-Pasta_Chi

Rom i bakgrunnen: LADY Pure Color 3377 Slate Lavender, venstre vegg: LADY Pure Color 1775 Fresh Pasta, tak: LADY Perfection 1775 Fresh Pasta. – Hvit vegg: LADY Pure Color 7236 Chi og dekor-sirkel: LADY Supreme Finish Matt 20186 Lavender Touch.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Slipp kreativiteten løs, og gi nye fargekombinasjoner en sjanse.

Klare nyanser

Fargene er klarere enn vi har sett på lenge, og bærer med seg håp og optimisme. Dette uttrykkes gjennom de friske og klare, gule og grønne nyansene i møte med oppløftende lavendel, som sammen former en fargepalett proppfull av energi og lekne kombinasjoner.

JOTUN_LADY_Slate-Lavender_Wish

«PLAYFUL»-paletten er leken og glad! Her er bordplaten malt med LADY Supreme Finish i fargen 6384 Wish, og veggen bak er malt med LADY Pure Color 3377 Slate Lavender

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Rom for farger med energi

I dette universet kan du skape kraftfulle fargekombinasjoner til hele boligen. Eller til et enkelt rom, om du vil gradvis bringe sterkere farger inn i interiøret. Hyll gleden og friheten til å eksperimentere. Tiden er inne for å slippe kreativiteten løs.

JOTUN_LADY_6084-Sjoesmaragd_Chi_Friendly-Pink_Imagine

LADY Pure Color 6084 Sjøsmaragd.

«PLAYFUL» – en leken fargepalett

Fargene er nøye avstemt slik at du trygt kan finne dine egne kombinasjoner av fargene i denne paletten. Det er lagt ned et stort arbeid i å finne de perfekte nyansene som fungerer godt på store veggflater. De lilla nyansene har noe grålighet i seg, som gir balanse og dybde til paletten.

Mange vil trives i et kreativt interiør med oppmuntrende turkis og grønn, glade solfylte gultoner og nyanser av oppløftende lavendel.

Energiske kombinasjoner

De tre turkistonene. 6383 Imagine, 6384 Wish og 6084 Sjøsmaragd, er skapt for å være vakre sammen, men ved å tilsette en dose gult i form av friske 10235 Sommersol, eller et innslag en vårlig grønne 8565 Hope, vil du oppleve nye energier i hjemmet. Lavendeltoner, som 20186 Lavender Touch, er en viktig tendens i tiden, og i møte med grønt, blir de ekstra spennende. Det samme kan sies om kombinasjoner av lavendel og gult. Kritthvite 7236 Chi er viktig kontrast i år. Drøm stort, lek og slipp fargene inn!

JOTUN_LADY_20186-Lavender-Touch_Hope

Fargemagi med lavendel og grønt! Vegg: LADY Pure Color 20186 Lavender Touch, tak: LADY Perfection 20186 Lavender Touch, høyre vegg: LADY Pure Color 8565 Hope.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Deilige energibomber!

Hvis du synes det er litt for vågalt å velge de sterkeste fargene til alle veggene i et helt rom, finnes det mange alternativer for deg. Ved å bruke en mer nøytral base, kan du for eksempel male noen detaljer som møbler eller en vegg. Eller hva med å fargesette taket i en kraftig farge, mot mer nøytrale vegger?

JOTUN_LADY_10235-Sommersol_Chi_

Bordet har fått Silkematt glansgrad med LADY Supreme Finish i fargen 10235 Sommersol, og veggene er malt supermatte og krittende hvite med LADY Pure Color 7236 Chi.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Les mer om Embrace-paletten med de rustikke og rå fargene.

Les mer om Cherish – paletten med beroligende pasteller og varme nøytraler.

Frihet til å være full av glede!

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….