Farger og energi hos Alek Modin

Farger og energi hos Alek Modin

Hold deg fast og gjør deg klar for vakre farger og et sanselig fargefyrverkeri! Hjemme hos Alek Modin opplever man virkelig kjærlighet for design og fargesetting; også av taket!!! 

Med sans for farger og design

Alek Modin (36) og kjæresten bor i en eldre villa rett utenfor København. Interessen for kunst, farger og design har Alek fra sine besteforeldre, på begge sider. Han jobber som Digital Art Director og bruker sin estetiske sans hver dag. – Hans kjærlighet for ekte håndverk og vakre farger fikk han virkelig realisert da villaen deres fra 1925 utenfor København ble renovert i 2019. Hans Instagram-konto vokser hver dag, og flere og flere får etterhvert øynene opp for denne dyktige mannen.

Huset til Alek Modin er innredet i skandinavisk design, med fokus på godt design og håndverk, og ikke minst, på farger! Vegg og tak er malt i fargen LADY 10248 Masala.

Rom med individualitet og karakter

De fleste velger å male takene hvite, men Alek Modin sin signatur har blitt å fargesette takene i huset sitt, i ulike farger. Tak er en stor flate i rommet, akkurat som gulvet, og fargevalgene i taket er viktigere enn mange tror. Farge i taket gir rom en særegen individualitet, og fargen gir ikke minst rommet enda større grad av personlighet. – Dette opplever vi hjemmet hos Alek Modin; der tak og vegger i noen rom malt i samme farge, mens andre rom kun er blitt fargesatt i taket.

Stue med energi! Veggene er malt med LADY Pure Color 10428 Masala; en sterk, okergul tone. – Taket anbefaler vi å male med takmalingen LADY Perfection; den er spesielt utviklet slik at du kan lykkes med et vakkert og matt resultat.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Frodig kjøkken

LADY 7613 Northern Mystic er en dempet og perfekt grønnfarge, som inspirerer når man skal lage mat. Ikke minst snakker den også med naturen utenfor. Fargen er dyp grønn, perfekt balansert i den forstand at den verken er for blå og kjølig, eller for gyllen og gul. LADY 7613 Northern Mystic får den hvite kjøkkeninnredningen til å fremstå ekstra ren og delikat.

En viktig investering

Det koster penger å skape drømmeboligen, men legg en plan, spar – og invester i deg selv. Vi bruker en stor del av livet vårt hjemme, så det er viktig at rommene gir energi og glede. – Og dette kan ikke måles i penger.

Tingene jeg omgir meg med, skal ha en spesiell kvalitet og tyngde. Gode taktile overflater stimulerer sansene, og særlig viktig er dette når jeg jobber så mye digitalt.

Spennende kunst får spillerom i dette ryddige og bevisste interiøret. Vegg: LADY Pure Color 9918 Klassisk Hvit. 

En blå drøm av et soverom

Det romslige soverommet er fargesatt med inspirasjon fra et besøk i huset til danske møbeldesigneren og arkitekten Finn Juhl. Den blå himlingen er selvfølgelig også en refleksjon av himmelen utenfor; og den blå fargen har en frisk og klar undertone som er fantastisk å våkne opp til! Fargen er LADY 5351 Havbris, en vakker frisk, turkis blåtone.

Man sover godt under «åpen himmel».

Se det store farveutvalget i LADY Perfection takmaling, og se hvordan du maler taket inne. 

Blå entre

LADY 5455 Industrial Blue ønsker gjester velkommen. Dette er en dyp blå tone. Den er til sammenligning klarere blå og mindre grålig enn den velkjente LADY 4477 Deco Blue.

For et helhetlig og matt uttrykk, kan du male lister med LADY Supreme Finish i matt glansgrad. Det blir så vakkert til de matte veggene som er malt med supermatte LADY Pure Color.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Et rom for arbeid

Alek Modin har jobbet mye hjemme det siste året, grunnet korona-pandemien. – La deg inspirere av hans ryddige og lyse hjemmekontor. Igjen har han kun fargesatt taket, med LADY Perfection 10246 Velvet. – En dempet, men likevel tydelig gultone.

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Trapper med elegant karakter

LADY 2859 Whispering Red er en brent, rustikk rødtone. Den er ikke oransje, og ikke knallrød, men heller en deilig gyllen mellomting, og oppleves som rolig og elegant.

Vi anbefaler å male trapper med Trestjerner Gulvmaling.

Fargepaletten

Dette er virkelig en palett med energi; og den er nydelig avstemt vegger og tak i de ulike rommene.

Til sommeren skal det males ute! -Alek Modin er lykkelig eier av et av de få trehusene i Danmark. – Takk for oss! Vi gleder oss til å komme på besøk igjen.

Foto: Alek Modin

Følg Alek på Instagram. Der finner du også flere detaljer og informasjon om interiøret hans!

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Bort med gulnet panel – en gang for alle

Gulnet panel er det mye av i  både hytter og hjem, og mange går med en drøm om å fornye…

En avslappet lounge til hytta

Vi drømmer om en deilig lounge til hytta, med en ny fargepalett og myke sofaer. Se hvor stor forskjell fargene…

Nytt kjøkken i tradisjonsrik villa

Tid for hjem laget nytt kjøkken og spisestue i hundre år gammel villa. Med vakre fargenyanser ble resultatet helt magisk!…

Nytt drømmehus med fokus på varige materialer

Flunkende nytt drømmehus med dempede farger og fokus på varige materialvalg. Veggfargen er LADY Pure Color 12077 Sheer Grey. Kjærlighet…

Grønt kjøkken og sommer hele året!

For en start på dagen i dette vakre kjøkkenet! Rikke Bye-Andersen anbefaler alle et grønt kjøkken, fordi det gir en…

Ny vår på badet

Vi gleder oss over vårlyset! Kanskje tiden er inne for å slippe våren inn på badet?  Mal badet i en…