Glade farger til barnerom

Glade farger til barnerom

Glade farger gir glade Barn

Barn og farger hører helt naturlig sammen, og uavhengig av trender velger barn farger ut ifra prinsippet: liker eller liker ikke! Det kan derfor være både utfordrende og spennende å ta barna med i en fargevalgsprosess. Utfordrende fordi man som voksen allerede har bestemt seg for hva man liker, …spennende fordi man igjennom barns øyne kan åpne opp for kreative og morsomme interiører.

Barnerom_maling_Sens_aprilgrønn

Med 8109 Aprilgrønn og søt gul stol i 10235 Sommersol kjenner vi energien vokse og solen flomme på i rommet! Treet er malt rett på vegg for frihånd med Sens 9918 Klassisk Hvit. Vi valgte å streke opp treet med et vanlig kritt først, – enkelt og greit for å prøve og feile litt før man starter med å male :o)

Kanskje vil turkisfargen SENS 5306 Pirat være den rette fargen for storebror mens den eventyrlige 3115 Tryllestøv vil bergta hans lillesøster? Kanskje maler dere til og med noen svevende sommerfugler eller skumle pirater for å sette prikken over i’en?
La kreativiteten få utløp i form av sjablonger og mønster som males rett på veggen. Dette er en enkel måte å skape et unikt barnerom på.

Barnerom_maling_Sens_Valmuefrø
Et flott rom til en liten gutt. Kommoden er en rimelig kommode fra Ikea, (kun 179 kr) som har fått nytt utseende med litt maling. Ikke til å kjenne igjen…!
Vegg nederst: Sens 1877 Valmuefrø. Vegg øverst: Sens 1269 Demring.
Pirater: Lue: Sens 5306 Pirat, Ansikt: 1877 Valmuefrø, Øyne + stjerne: 9913 Matix
Kommode: Sens 1269 Demring, 5306 Pirat.
Krakk: Sens 1269 Demring

Barnerom_maling_Sens_Blaatind

Vegg: Sens 4072 Blåtind. Hvite detaljer: Sens 9918 Klassisk Hvit

Barnerom_maling_Sens_alladin

Panelet er malt med Sens i den flotte blåfargen 4468 Alladin. Stigen inntil veggen har fått fargen Sens 4017 Pilasterblå.

Barnerom_maling_Sens_sjøgløtt

Alle gutter trenger ikke å velge blått; hvorfor ikke en sval turkis tone som her?
vegg: Sens 5225 Sjøgløtt. List: Sens 1624Letthet

Barnerom_maling_Sens_Lille prinsesse

Tekst: Vegg: 3302 Lille Prinsesse. Sommerfugler: Sens 3114 Roseblad, Sens 3115 Tryllestøv. Vugge: Sens 30 glans 3302 Lille Prinsesse. Stol: Sens 3114 Roseblad.

Barnerom_maling_Sens_Roseblad

En mørk rosa farge med navn 3114 Roseblad

Picture 35838

For de som ønsket en mer nedtonet gammelrosa farge, er 2202 Sukkertopp er fint alternativ.

Et barnerom er et rom i stadig endring, i likhet med innehaveren selv. Fra å være et lekerom, til å bli en arena hvor man ønsker ta i mot sine beste venner for utveksling av hemmeligheter, latter og spill. For de barna som går voksenlivet i møte viser vi derfor også mer diskret og dempede toner som SENS 4496 Syrin, SENS 4424 Kamelon. Vi snakker grålig lilla toner, som kanskje kan passe de eldste jentene.
Og for de som på ingen måte ønsker å være diskret i fargebruken har vi SENS 3185 Peon, – en rosafarge med skikkelig smell i!

Barnerom_maling_Sens_syrin
Vegg: 4496 Syrin. Hvit felt på vegg: Sens 1624 Letthet. Lister: Sens 30 glans 1624 Letthet. Krakk: Sens 4424 Kamelon.

Barnerom_maling_Sens_peon
Vegg: Sens 3185 Peon. Hvite detaljer: Sens 7236 Chi.

De store guttene får derimot et storby-inspirert rom med nøytrale gråtoner og kule skylines malt rett på vegg, – ispedd små drypp av gule effekter. Selv vi voksne kjenner en viss misunnelse her…!

Barnerom_maling_Sens_Morgendis

Vegg: Sens 9915 Morgendis. Skyline: Sens 9911 Nøytral.
Benbukker, krakker: Sens 9913 Matrix.

Barnerom_maling_Sens_Matrix

Krakk: Sens 9913 Matrix

FARGER gjør helt klart noe med oss – det påvirker både humør og trivsel!

Produktanbefaling: Vi anbefaler først og fremst SENS, som er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund, til barnerom. Er det viktigste for deg å ha robuste og lettvaskede vegger, anbefaler vi LADY Wonderwall.

Se flere flotte Sens barnerom, i Sens Barneromsinpirasjon her

Jotun Nina
Jotun Nina

Jotun Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trendene. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen LADY-teamet tryller hun frem de vakreste farger og fargekart.

Nyoppusset hyttedrøm

I samarbeid med Hytteliv og interiørdesigner Siv Munkeberg Brenne har Jotun / LADY tatt del i et spennende oppussingsprosjekt i Kragerø,…

Et rent og naturlig hjem

Trappen er laget av kinesisk poppel, og det er kjæresten til Nadia som har tegnet og bygget den. – Egentlig…

Nytt hjemmekontor i brune toner

Jobber du hjemmefra og trenger tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt mer spennende? Følg med her … Niki…

Nytt soverom med rosa makeover

Hvem har vel ikke drømt om et stemningsfullt, varmt, luftig og rosa soverom? Følg med, så skal vi vise deg…

Downtown Camper – en urban oase

Skal du reise til Stockholm? Da kan vi gi deg et hot tips på et av Stockholms nyeste hoteller, Downtown…

Perspective Studio – unik konseptbutikk

Ikke hvilken som helst konseptbutikk. Les gründerduoens tanker rundt konseptet og valg av veggfarger i butikken. For noen år siden…

Go to top