Fargesjefens sjarmerende leilighet

Fargesjefens sjarmerende leilighet

LADY Pure Color 20046 Savanna Sunset (vegg mot stuen) og listverk i LADY Supreme Finish 10678 Space

Lisbeths hyggelige hjem

Jotuns fargesjef, Lisbeth Larsen, er en velkjent dame for mange av våre lesere. Og mange lurer sikkert på hvordan en fargesjef har det hjemme – og hvilke farger blir med hjem? Ta en titt inn i Lisbeths superkoselige leilighet!

I stuen har hun valgt en nøytral base med fargen 10678 Space – og valget falt naturligvis på supermatt finish med LADY Pure Color!

Hjemme hos fargesjefen

Stuen har fått den dempede gråbeige fargen LADY Pure Color 10678 Space, og er fylt av personlige gjenstander og bilder som Lisbeth er spesielt glad i.

Farger gir energi!

– Lisbeth, hvorfor er det viktig for deg å ha farger hjemme? – Mange vil nok tro at vi som jobber med farger ønsker å nøytralisere i egne soner. Slik er det ikke. I hvert fall gjelder ikke dette meg, forteller Lisbeth. – Jeg vet så altfor godt hvordan farger påvirker humør og sinnsstemning. Farger kan gi deg den ekstra energien du trenger en mørk høstmorgen – og farger kan bidra til den roen du har behov for når du kryper til sengs etter en noe masete hverdag. Så hvorfor skal jeg gjøre ting vanskelig for meg selv, når det finnes så mange fine og hjelpsomme farger, ler Lisbeth, med sin trillende latter.

Fargepalett kjøkken og stue

Farger kan gi deg den ekstra energien du trenger en mørk høstmorgen!

Varmt og imøtekommende kjøkken

I det koselige kjøkkenet til Lisbeth føler man seg alltid velkommen. Det er akkurat like hjertevarmt som damen selv, og speiler personligheten hennes på en nydelig måte. Her finner man en god miks av nøye utvalgte designelementer, koselig keramikk – og varme fargenyanser. Alt satt vakkert sammen av Lisbeth, som har en særdeles god estetisk sans.

– Hvorfor har du valgt akkurat disse fargene til kjøkkenet, Lisbeth?
– Jeg er litt over middels glad i å lage mat – samt å samle fine folk rundt spisebordet mitt, sier Lisbeth. – Det er viktig for meg å skape en lunhet – kall det gjerne trygghet i denne sonen, og jeg merker helt klart at folk trives godt i den varmen som fargen Savanna Sunset gir. Et hvitt kjøkken opplever jeg som lite personlig, og ikke et godt utgangspunkt for gode samtaler!

Hjemme hos fargesjefen

LADY Pure Color 20046 Savannah Sunset.

Hjemme hos fargesjefen

Elementer av tre og keramikk skaper en hjemmekoselig stemning på kjøkkenet.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Jeg liker å samle fine folk rundt spisebordet mitt, og merker helt klart at folk trives godt i den varmen som fargen Savanna Sunset gir!

Hjemme hos fargesjefen

På veggen bak komfyren har hun valgt LADY Pure Color 20047 Blushing Peach – og på grunn av lyset som flommer inn gjennom de store vinduene, ser det nesten ut som det er en annen farge til høyre, men det er altså den samme. (Tips! Liker du den lysere nyansen også, kan fargen faktisk ligne på LADY 10580 Soft Skin)

Frodig velkomst!

I gangen har Lisbeth valgt to grønne nyanser, som matcher vakkert til fargene i rommene innenfor. Taket er malt i matt takmalingen, LADY Perfection 7628 Treasure, og veggene i en litt mørkere nyanse med LADY Pure Color 7629 Antique Green.

Les mer om fargesetting av tak! 

Hjemme hos fargesjefen

LADY Perfection 7628 Treasure i taket, og LADY Pure Color 7629 Antique Green på veggene. Listverk i LADY Supreme Finish 9918 Klassisk Hvit.

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Hjemme hos fargesjefen

Fra den grønne gangen ser man både inn til gylne rosatonene på kjøkkenet, og inn til soverommet i fargen 10580 Soft Skin.

Fargepalett gang og soverom

Et innbydende soverom

Til det store soverommet har fargesjefen valgt å male både vegger og tak i samme farge, nemlig LADY 10580 Soft Skin. Den varme nyansen bidrar til å skape ro og harmoni, og rommet er som skapt for å lade batteriene etter travle dager. For det vet vi at hun har behov for innimellom; etter at hun farter verden rundt og sprer inspirasjon, fargeglede – og latter!Hjemme hos fargesjefen

Hjemme hos fargesjefen

LADY Pure Color 10580 Soft Skin på vegger – samme farge i taket, malt med LADY Perfection. De brede listene er malt med LADY Supreme Finish Matt 9918 Klassisk Hvit.

Fargepalett soverom og liten gang

Nye farger frister…

Jeg drister meg til å spørre et noe ledende spørsmål. – Bytter du ofte farger hjemme, Lisbeth?

– La oss bare si «ofte», ler hun. – Det er to grunner til dette; jeg synes det er greit å sjekke ut de fargene vi i Jotun designer. Vi vet jo at mange mennesker lar seg friste av nye LADY-farger – og da er det alltid fint å ha testet ut noen av dem selv! Grunn nummer to; er nok at jeg er en noe rastløs sjel…jeg liker forandring! Men så lenge forandringen er såpass enkel og uskyldig som et nytt malingsstrøk, så står jeg rakrygget og stolt! Farger gjør meg ganske enkelt glad!

Hjemme hos fargesjefen

Liten gang; LADY Pure Color 12083 Devine på vegger og tak, samme farge på skap – malt med LADY Supreme Finish Halvblank.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Takk for oss!

Vi er SÅ glade for all energien du legger igjen i fargene våre, Lisbeth – og imponeres til stadighet over din herlige kreativitet og framsyn! – Og tusen takk for at vi fikk komme på besøk!

Foto: Elisabeth Heier 

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Julestemning med blomster og varme farger

Ikke noe skaper julestemning som blomster! Bli med oss inn til Ruby Elise Blomsterverksted i Sandefjord.  Jul hos Ruby Elise…

Harmoniske farger hos energiske Alfa

Det ble harmonisk med nye farger på vegger og tak hos Alfa Krogh. Tak: LADY Perfection 10678 Space, vegg: LADY…

Fargesetting med energiske farger

Energiske farger i interiøret gir glede og inspirasjon! Les om hvordan du kan fargesette hjemmet med fargepaletten «PLAYFUL».  Energiske farger…

Vakker fornyelse av hjemmet med maling

Maling med én farge, for harmonisk og sømløs fornyelse: LADY 0280 Caravan er en gulbrun okertone. Trappen er malt med…

Tips til varme og harmoniske fargekombinasjoner

Trenger du gode tips til fargekombinasjoner? I fargepaletten «Embrace» finnes et vell av alternativer – Les noen av fargesjef Nina…

Lyse farger hjemme hos Malin

Malin Glemme er grunnlegger av interiørmerket Layered, som produserer tepper og møbler med fokus på bærekraft. Sjekk ut grunnleggerens eget…