Favorittfargen Minty Breeze i nye kombinasjoner

Favorittfargen Minty Breeze i nye kombinasjoner

Er du en av dem som har favorittfargen Minty Breeze på veggen hjemme? – Fargesjefen gir deg de beste tipsene til nye kombinasjoner med denne favoritten. Se for eksempel hvor fin Minty Breeze er i møte med LADY Pure Color 20142 Daydream. (bilde til høyre)

Kombiner nye og velkjente farger

La oss vise deg hvordan du kan gjenoppdage en vakker farge du allerede har hjemme, bare ved å tilføre én ny farge i et tilstøtende rom eller til detaljer i rommet. Vi kombinerer nye og mer velkjente farger – i skjønn forening.

For farger er så utrolig spennende! Bare med små grep, kan rom og atmosfærer endres totalt.

LADY 12126 Silhouette

LADY 12126 Silhouette er en vakker følgesvenn, som med hell kan brukes i et tilstøtende rom – eller på detaljer i et rom med LADY Minty Breeze. Silhouette er en av de nye fargene er fra årets LADY Rediscover fargekart.

Nye, matchende farger

I denne filmen tar vi utgangspunkt i 7163 Minty Breeze, og kommer med 5 ulike forslag til matchende farger. I tillegg vil dere se at det er enkelte elementer og detaljer i en gyllen tone i rommet. Det representerer et hint av en vakker aksent. En god, gyllen aksent til fargene under, ville vært den nye 12126 SILHOUETTE.

Sett farge på detaljer og tak!

Legg merke til at detaljene også er malt i en ny farge! Ja, for det ER lov å utfordre hvite detaljer og hvite tak! Derfor vil du se at våre lister og karmer har fått den nye mørkere minttonen 6379 CITYSCAPE og taket en helt ny, gyllen hvittone 12123 CONTEMPORARY WHITE. Sammen skaper dette et perfekt utgangspunkt for en helhetlig og spennende fargepalett, hvor din favorittfarge Minty Breeze, vil fremstå som ny og spennende!

Fargepaletten i filmen

Du kan også lese mer om de nye, dempede pastellene til LADY her!

Ved å tilføre en ny farge, kan stemningen skifte fra sval til lun, fra leken til elegant, fra kontrastfylt til harmonisk. Eller omvendt. Mulighetene er så mange!

Blågrønn kombinasjon

Mint og blått, – en kombinasjon elsket av hele landet. Det beviser fargestatistikken vår. Dette er to av landets mest populære farger, og det er ikke uten grunn. Sammen danner de et svalt og behagelig uttrykk. 5030 St. Pauls Blue finner sin naturlige plass inntil Minty Breeze nettopp pga sin grønnlige undertone. Dette er farger for deg som liker svale, dempede farger med et grålig slør.

5030 St.Pauls Blue i møte med 7163 Minty Breeze 

Dagdrømmende møte med mint

Ja, – for minttoner og plommefarger er utrolig lekkert sammen! Plommetonen LADY 20142 Daydream tilfører minttonen et hint av noe elegant, og kanskje en liten dose femininet. Uttrykket blir mykere og lunere.

20142 Daydream

LADY Pure Color 20142 Daydream er vakker i møte med 7163 Minty Breeze! Velg LADY Pure Color Supermatt for å få en supermatt og perfekt overflate!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Brent fersken gir energi

Når du vil tilføre rommet litt liv og glede, er en brent ferskenfarge som LADY 20046 Savanna Sunset ideell. Den er energigivende, varm og imøtekommende. Perfekt for rom hvor du er sosial. Kanskje kjøkkenet ditt som ligger ved siden av stuen i Minty Breeze kunne trengt et fargerikt påfyll? Eller spisestuen? Et resultat blir muligens at familien eller gjestene sitter lenger til bords og hygger seg i glade omgivelser…!

LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive 20046 Savanna Sunset. Les mer om LADY Minerals Revive her!

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

Et fargekick!

For deg som liker fine fargeharmonier, men likevel søker et lite kick av farge-påfyll! For Free Spirit er nettopp det, et lite påfyll av noe levende og svevende. Free Spirit tar tak i Minty Breeze og bringer ut mer av det grønnlige i minttonen. Sammen går de hånd i hånd og skaper et mer levende og freidig interiør med rom for lekenhet.

LADY Pure Color 5489 Free Spirit – i møte med LADY Minerals Revive 7163 Minty Breeze.

Valmuefrø – en god basisfarge

For deg som søker en perfekt basisfarge inntil Minty Breeze, vil den betonggrå fargen LADY 1877 Valmuefrø kunne fungere flott. Kanskje spesielt flott i en kalkaktig overflate som man får ved å male i LADY Minerals eller LADY Minerals Revive. Da blir uttrykket umiddelbart mer rått, med fokus på strukturer og overflater. Dette er for deg som liker grålige farger som føyer seg naturlig inn et dempet fargebilde.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

LADY-Minerals farger

LADY Minerals kalkmaling 1877 Valmuefrø. Les mer om kalkmalingen LADY Minerals!

Paletten med 1877 Valmuefrø

Nina

Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trender. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med LADY-teamet tar hun frem de vakreste farger og fargekart.

Sommerhytta i skogkanten

Esra og Arber pusser opp Sommerhytta i skogkanten. – Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess…

Den koselige, hvite sommerhytta

Jeanett og Jerry skapte den koselige, hvite Sommerhytta. – Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess…

Hytta i Kragerø fikk riktige farger

Eventyrlig oppussing i Kragerø: På Arnholmen utenfor Kragerø har endelig familien Pettersen funnet sin drømmehytte. Med tilgang til både sjø…

Få tipsene av Frida Ramstedt, Trendenser

Trendenser, en av Nordens største interiørdesignblogger, drives av dyktige Frida Ramstedt. Hennes kunnskap om interiørdesign er imponerende. Bli kjent med…

Drømmeleilighet med vakre, originale detaljer

Interiørdesigneren, entreprenøren og influencer Arijana Heinrici har nylig flyttet inn i en vakker drømmeleilighet i Uppsala. Sjekk ut det fantastiske…

Deco Blue – perfekt til kjøkkenet!

Cindy valgte LADY 4477 Deco Blue til sitt nyoppussede kjøkken. Blått er en farge som mange av oss alltid kommer…