Finn den rette balansen – med LADY Balance

Finn den rette balansen – med LADY Balance

Vibeke Klemetsen føler seg veldig mye roligere og mer i balanse når hun har det ryddig og behagelig rundt seg. Med LADY Balance i fargen 7038 Dusk Green finner hun ro, velbehag og en meditativ følelse.

Jeg syns fargen er så ren, så behagelig og beroligende. Den gir meg en meditativ følelse, og en følelse av balansert tilstedeværelse. Og det er rett og slett akkurat det jeg søker i livet.

 LADY Balance

LADY Balance

Vakker, matt og god for inneklimaet
  • Matt, vakkert utseende
  • Dokumentert god for inneklima
  • Lukter minimalt
  • Dekkgaranti

Yoga-studioet er Vibekes andre hjem

Vi møter den populære programlederen, influenseren, forfatteren og yoga-instruktøren på Puro Yoga på Frogner hvor Vibeke praktiserer hver dag. Når vi er på besøk gjør hun gjør seg klar til å ta i mot en ny gruppe.

Vibeke Klemetsen foran fargerik vegg med dempede farger i sitt yogastudio

Hun forteller oss at for henne er yoga en total livsstil og en veldig stor del av livet hennes.

– Yoga er det viktigste verktøyet jeg har i hverdagen for å håndtere alt kaoset som ofte er rundt meg. Det er også den treningen som holder meg i form og gjør meg sterk, både fysisk og mentalt, forteller Vibeke.

Jeg angrer aldri på at jeg stiller meg opp på matta og tar denne daglige innsjekken med meg selv.

Har laget ulike soner i hjemmet

Vibeke forteller oss hvordan hun med ulike grep skaper rolige soner i huset hvor hun kan puste og få ro i sjela.

– Jeg vet ikke hvordan det er for andre, men for meg handler det ofte om at når jeg har det ryddig og behagelig rundt meg, så føler jeg meg veldig mye roligere og jeg føler meg mer i balanse. Og jeg har skjønt at når det er kaos i hodet eller rundt meg så begynner jeg å rydde – det er litt terapi for meg det også.

Med fargen LADY 7038 Dusk Green finner Vibeke Klemetsen roen.

– Jeg tror på å skape seg noen soner i hjemmet der man kan finne ro. Jeg har et hjørne på kjøkkenet, en benk med deilige puter og et lite sidebord ved siden av. Der tenner jeg et stearinlys, har alltid en bok liggende og elsker å sitte der å nyte morgenkaffen min. Da får jeg ro i sjela.

Vibeke Klemetsen portrett. Foto.

Farger som stemningsskaper

Som mange andre bruker Vibeke farger til å matche humør og dagsform.

Det er veldig gøy å leke seg med farger

– Av og til elsker jeg å ha på meg noe veldig fargesprakende, og andre ganger vil jeg bare gå i sort eller hvitt, forklarer Vibeke.

Vibeke Klemesten på yogamatte foran veggmaleri i duse farger

– Når det kommer til farger hjemme, så har jeg valgt duse farger i mesteparten av huset, fordi jeg ønsker at basen skal være nøytral, så her bruker jeg heller farger på bilder og møbler. På soverommet har jeg valgt en mørk blå farge fordi det skaper en annen stemning der jeg skal roe ned. På et gjestebad har vi valgt en kul auberginefarge for å skape en litt mer rocka feeling.

Takk for at vi fikk komme på besøk, Vibeke! Kjempekjekt å få et innblikk i hvordan du bruker farger og yoga for å finne den balansen vi alle søker i hverdagen.

Les mer om nye LADY Balance her.

 LADY Balance

LADY Balance

Vakker, matt og god for inneklimaet
  • Matt, vakkert utseende
  • Dokumentert god for inneklima
  • Lukter minimalt
  • Dekkgaranti
Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Bella – En energirik oransjetone

Få glødende kreativitet og energi inn i hjemmet! 2489 Bella er en av våre virkelige favoritter fra det nye fargekartet…

Smakebiter fra Oslo Design Fair 2023

På åpningsdagen til Oslo Design Fair fikk vi flere smakebiter på interiørtrendene for det kommende året. Bildet over viser kjøkken…

Totalfornyelse av gammel dikterstue

I sesongens andre episode pusser Tid for hjem-gjengen opp en gammel dikterstue i Kalfarlien i Bergen. Dikterstuen har en fantastisk…

Aina Sollie Steen med enkle prinsipper for bedre fargevalg

Aina Sollie Steen, kjent fra Tid for hjem og Sommerhytta, er en person vi har skikkelig sansen for. Vi ble…

Hjemme hos Tone Kroken

Interiørarkitekt Tone Kroken lever av å skape god stemning. Det kommer tydelig frem i hennes vakre Frogner-leilighet. Velkommen inn! Bildet…

Slik bor vår fargerådgiver Annika

Våg å satse på mørke farger! Se så fint det blir med den mørkeblå nyansen 4744 Sophisticated Blue i fargerådgiver…