Finn den rette balansen – med LADY Balance

Finn den rette balansen – med LADY Balance

Vibeke Klemetsen føler seg veldig mye roligere og mer i balanse når hun har det ryddig og behagelig rundt seg. Med LADY Balance i fargen 7038 Dusk Green finner hun ro, velbehag og en meditativ følelse.

Jeg syns fargen er så ren, så behagelig og beroligende. Den gir meg en meditativ følelse, og en følelse av balansert tilstedeværelse. Og det er rett og slett akkurat det jeg søker i livet.

 LADY Balance

LADY Balance

Vakker, matt og god for inneklimaet
  • Matt, vakkert utseende
  • Dokumentert god for inneklima
  • Lukter minimalt
  • Dekkgaranti

Yoga-studioet er Vibekes andre hjem

Vi møter den populære programlederen, influenseren, forfatteren og yoga-instruktøren på Puro Yoga på Frogner hvor Vibeke praktiserer hver dag. Når vi er på besøk gjør hun gjør seg klar til å ta i mot en ny gruppe.

Vibeke Klemetsen foran fargerik vegg med dempede farger i sitt yogastudio

Hun forteller oss at for henne er yoga en total livsstil og en veldig stor del av livet hennes.

– Yoga er det viktigste verktøyet jeg har i hverdagen for å håndtere alt kaoset som ofte er rundt meg. Det er også den treningen som holder meg i form og gjør meg sterk, både fysisk og mentalt, forteller Vibeke.

Jeg angrer aldri på at jeg stiller meg opp på matta og tar denne daglige innsjekken med meg selv.

Har laget ulike soner i hjemmet

Vibeke forteller oss hvordan hun med ulike grep skaper rolige soner i huset hvor hun kan puste og få ro i sjela.

– Jeg vet ikke hvordan det er for andre, men for meg handler det ofte om at når jeg har det ryddig og behagelig rundt meg, så føler jeg meg veldig mye roligere og jeg føler meg mer i balanse. Og jeg har skjønt at når det er kaos i hodet eller rundt meg så begynner jeg å rydde – det er litt terapi for meg det også.

Med fargen LADY 7038 Dusk Green finner Vibeke Klemetsen roen.

– Jeg tror på å skape seg noen soner i hjemmet der man kan finne ro. Jeg har et hjørne på kjøkkenet, en benk med deilige puter og et lite sidebord ved siden av. Der tenner jeg et stearinlys, har alltid en bok liggende og elsker å sitte der å nyte morgenkaffen min. Da får jeg ro i sjela.

Vibeke Klemetsen portrett. Foto.

Farger som stemningsskaper

Som mange andre bruker Vibeke farger til å matche humør og dagsform.

Det er veldig gøy å leke seg med farger

– Av og til elsker jeg å ha på meg noe veldig fargesprakende, og andre ganger vil jeg bare gå i sort eller hvitt, forklarer Vibeke.

Vibeke Klemesten på yogamatte foran veggmaleri i duse farger

– Når det kommer til farger hjemme, så har jeg valgt duse farger i mesteparten av huset, fordi jeg ønsker at basen skal være nøytral, så her bruker jeg heller farger på bilder og møbler. På soverommet har jeg valgt en mørk blå farge fordi det skaper en annen stemning der jeg skal roe ned. På et gjestebad har vi valgt en kul auberginefarge for å skape en litt mer rocka feeling.

Takk for at vi fikk komme på besøk, Vibeke! Kjempekjekt å få et innblikk i hvordan du bruker farger og yoga for å finne den balansen vi alle søker i hverdagen.

Les mer om nye LADY Balance her.

 LADY Balance

LADY Balance

Vakker, matt og god for inneklimaet
  • Matt, vakkert utseende
  • Dokumentert god for inneklima
  • Lukter minimalt
  • Dekkgaranti
Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

7685 Subtle Green – en subtil og anvendelig grønntone

I fargekartet CANVAS presenterer vi hele 4 grønne farger for 2024. En av disse er den dempede og herlige grønntonen…

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…