Fornyelse av både vegger og tak i stuen

Fornyelse av både vegger og tak i stuen

Hjemme hos Emma har det vært fornyelse av både vegger og tak! Fra pudderfargen LADY 2024 Senses til LADY 0552 Tudor og LADY 10580 Soft Skin! Se forandringen her!

Emma Ekman

Emma har alltid vært opptatt av interiør og design! Denne lidenskapen deler hun på instagramkontoen @HouseofEkman og hun utdanner seg for å bli interiørdesigner. Vi blir så inspirert av Emmas gode smak og stil!

Lekre kombinasjoner! Veggen er malt med LADY Pure Color i fargen 0552 Tudor og taket med LADY Perfection i fargen 10580 Soft Skin.

Her kan du se flere bilder fra Emmas vakre hjem!

Fargevalget

Før var stuen malt i den pudderrosa fargen LADY 2024 Senses, men Emma ville ha forandring. Hun er opptatt av harmonisk fargesetting, samt følelsen av at hjemmet både er personlig og hyggelig.

Jeg ville ha en varm og lett tone på veggene. Jeg ville også male taket i en spennende farge og ikke hvitt. Det ble derfor LADY 10580 Soft Skin i taket, som harmonerer perfekt med den hvitpigmenterte fiskebensparketten og som også gir varme til rommet. Jeg elsker virkelig å se hvordan farger påvirker følelsen i rommet, forteller Emma.

Varm og lun stue! Veggen er malt med LADY Pure Color i fargen LADY 0552 Tudor og taket med LADY Perfection i fargen LADY 10580 Soft Skin.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Det ble mye finere enn jeg hadde trodd!

Hjemmekjær

Emma er hjemmekjær og liker å tilbringe masse tid hjemme med venner og familie. Og vi forstår tydelig hvorfor; i dette varme og sosiale hjemmet er det lett å trives!

Harmoniske farger! Veggene er malt med LADY Pure Color i 0552 Tudor. 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Vi gleder oss til å følge Emma videre!  Du kan følge Emma her!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Interiørdesigner med kjærlighet for maling!

Christina Pettersen Skjevik er en kreativ og aktiv interiørdesigner. Hun har tatt ut en vakker fargepalett fra LADY. Velkommen inn…

Et drømmekjøkken i dempede nyanser

Et drømmekjøkken i tidløs design. – Kristin og Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, og det lekre kjøkkenet…

Slik lykkes du med helsparkling av vegger

Nå kan alle få et slett og vakkert resultat på en enklere måte enn før! – Les om våre nye,…

Tid for hjem med lekker fargetrio fra LADY

I sesongen siste Tid for Hjem, er det en småbarnsfamilie som får fornyet interiøret, med blant annet en lekker fargetrio…

Vårlig vakkert med rosa stue

Med en rosa stue får man virkelig en «boost» av vårlig energi! Endelig har dagene blitt lenger, og vi nyter…

Naturlig okerfarge på kjøkkenet

Bli kjent med LADY 0280 Caravan. En klassisk okerfarge, denne gangen i moderne omgivelser i et fantastisk hus i Åsgårdstrand,…