Friskt og vårlig hjem i grønt og blått!

Friskt og vårlig hjem i grønt og blått!

Hjemme hos Henriette Aaberg-Hansen slipper vintersola såvidt inn og kaster lys inn på nymalte vegger; et ørlite hint og håp om at våren ikke er så langt unna.

Nymalt kjøkken- og stueløsning

Med to små gutter, valp og et hektisk familieliv, får man naturlig slitasje på vegger, lister og dører. Etterhvert blir det på tide med oppussing og maling må til. I høst brukte Henriette god tid på fargevalget og kjøpte flere fargeprøver. Hun ville ha en dempet grønn eller minttone, og malte flere steder på veggen for å se hvordan fargene gjorde seg i ulikt lys. Valget falt til slutt på den gylne grønne LADY 7628 Treasure.

Lik farge på innredning og vegg

For å skape helhet mellom stue og kjøkken, ville hun også male kjøkkeninnredning og bokhyller i samme farge som veggene.  Når man lar skap og hyller få samme farge som veggen, blir uttrykket mer dempet og samlende. Dette passer spesielt fint når man innreder med bøker og mange personlige interiørdetaljer.

ADY 7628 Treasure_stue og bokhylle

Vegg er malt med LADY Wonderwall 7628 Treasure. Innredning er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 7628 Treasure. Taklister er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 9918 Klassisk Hvit.

LADY 7628 Treasure_Henriette

Henriette jobber som prosjektmegler i DNB Eiendom og er naturligvis opptatt av farger og interiør.

LADY 7628 Treasure Supreme Finish_kjøkken detalj

LADY Supreme Finish Halvblank 7628 Treasure, gir panel, listverk, møbler, dører og vinduskarmer en jevn og vakker overflate.

Det viktige produktvalget

Det handler ikke bare om å bestemme seg for en vakker farge. Det er en stor jobb å male kjøkken- og stueinnredning. Slitestyrke er et viktig stikkord. LADY Supreme Finish er markedets beste maling til panel, dører, lister og møbler. Den finnes i fire ulike glansgrader som gir spillerom for en kontrastrik eller ensartet stil. Med suveren utflyt får panel, listverk, møbler, dører og vinduskarmer en jevn og vakker overflate.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Helblank dør som kontrast

Henriette er kreativ og liker spennende detaljer. Hun ville at døren mot gangen skulle være en kontrast til den monokrome fargesettingen. Hun valgte Superblank glansgrad i LADY Supreme Finish 7354 Sort Pepper. Døra ble kjempetøff som blank, og fargen matcher tapeten i inngangspartiet.

LADY_SupremeFinish_SortPepper_dør

LADY Supreme Finsh Superblank 7354 Sort Pepper.

LADY_7628 Treasure_Valp

Cobberdogen Gandhi stortrives i det nymalte hjemmet sitt.

Slik fornyer du enkelt møbler i treverk

Levende stuerom

For at veggene skal tåle bruk og vask, falt valget enkelt på LADY Wonderwall. Den matte overflaten fungerer som en lekker kontrast til malt panel og innredning. – Når man velger matt maling, kommer virkelig den vakre fargen til sin rett.

LADY 7628 Treasure_WonderWall_lampe

Nydelig spill på veggen fra lav vintersol.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Varig vakkert, matt utseende
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende

Nye LADY-farger i annen etasje

I gangen i 2. etasje, ønsket Henriette å videreføre den monokrome fargesettingen, og valgte lik farge på dører, lister og vegg. Nyheten LADY 7637 Exhale skaper en sval og avslappende stemning. – Perfekt for en gang som fører inn til soverom, TV-stue og bad. Dette er en farge som er god å omgi seg med når man skal roe seg ned og finne hvilepulsen.

LADY WonderWall 7637 Exhale

Dører og lister er malt med LADY Supreme Finish Halvblank i fargen 7637 Exhale – og veggene er malt i samme farge i LADY Pure Color.

LADY WonderWall 7637 Exhale_kommode

Eksotiske detaljer i treverk mot vakre LADY Pure Color 7637 Exhale.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Et behagelig soverom!

Interiøret hjemme hos Henriette bærer preg av både studietid og arbeidserfaring i utlandet; hun har tatt med mye spennende hjem. – Dette skaper en unik stemning i hjemmet hennes.

LADY Pure Color 5490 Serene Blue_byste

Denne lekre bysten er både praktisk og til pynt!

LADY Pure Color 5490 Serene Blue er en dempet blågrønn farge. Tonen er blågrå, med klare hint av grønt. Den vil oppleves som dempet og er en rolig farge som er god å omgi seg med. Perfekt på soverommet!

LADY Pure Color 5490 Serene Blue

Et glimt av sol på veggen! Snart kvitrer fuglene på utsiden av huset også!

Nyt våren i nymalt hus! – Her er det godt å leve. Takk for oss, Henriette!

Fotograf: Dag Nordsveen

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Årets fineste pakkekalender

La årets pakkekalender bli til en hyggelig samlingsstund for familien. Fargen øverst på veggen er LADY Minerals kalkmaling 12126 Silhouette….

Hjemmekontor i luftige omgivelser

Barnerommet ble til nytt og luftig hjemmekontor med LADY Minerals Revive 4894 Ocean Air.  Inspirerende hjemmekontor I dag har mange…

Helhetlig fargesetting – også i taket!

Skap en helhetlig fargesetting – og husk å ta med taket i fargeplanleggingen! På bildet er taket malt med LADY…

Studio Føy presenterer nye prototyper

Hils på bordet «Oppi»; nytt og spennende design fra Studio Føy, som ønsker seg en produsent. Veggene er malt med…

Sommerhytta ved Lyseren – vinnerhytta 2020

Vinnerne av Sommerhytta 2020 ble Øyunn og Levi! Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess i Sommerhytta…

Sommerhytta i skogkanten

Esra og Arber pusser opp Sommerhytta i skogkanten. – Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess…