Frodig, grønn jul i Villa Sole

Frodig, grønn jul i Villa Sole

Nydelig førjulsstemning, pakket inn i en grønn og frodig farge fra LADY. Velkommen hjem til Kaia og hennes vakre Villa Sole på Virik i Sandefjord.

Grønn entre til jul

Kaia og hennes mann har akkurat fornyet og malt den staselige hallen i Villa Sole, med en spesielt vakker grønnfarge. Og siden Kaia elsker julen og pynter tidlig hvert år, kunne det vel ikke passet bedre med grønn, nymalt vegg til favoritthøytiden?

LADY 7613 Northern Mystic

Veggene i hallen er malt med LADY Pure Color i fargen 7613 Northern Mystic. Trappen er malt i fargen 9938 Dempet Sort. Alle hvite detaljer i villaen er malt med LADY Supreme Finish i hvitfargen LADY 9918 Klassisk Hvit.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Mørkere farger for den rette stemningen

– Da vi flyttet inn, så malte vi i lyse farger, forteller Kaia. Sakte, men sikkert har mørkere farger tatt over, og vi merker at vi trives bedre i rom med mer dybde i fargen. De mørkere fargene gir oss akkurat den stemningen vi er ute etter i vårt hjem. Jeg personlig er glad i gamle møbler og foretrekker å beholde dem originale, fortsetter hun. – Så da blir det veggene som ofte får seg en makeover.

Fargevalget i den store entreen falt på LADY 7613 Northern Mystic. En dempet grønntone, perfekt balansert i den forstand at den verken er for blå og kjølig, eller for gyllen og gul.

LADY 7613 Northern Mystic

Et mer staselig inngangsparti skal man lete lenge etter. Her kommer man raskt i høytidsstemning!

FØR: Her ser dere entreen før oppussing. Kjempestor forandring!

Kjærlighet for eldre skatter

Antikk- og oppussingsprogrammer er favorittene, både for mannen min og meg, forteller Kaia. – Jeg finner også mye inspirasjon på Instagramkontoer, som deler samme lidenskap for gamle møbler og tidligere stiler.

Gamle hus og antikke møbler har fascinert meg siden jeg var liten jente, så jeg tror neppe det er noe jeg kommer til å vokse av meg.

LADY 7613 Northern Mystic

Et gammelt skap er gjort stas på, med en frodig krans med lys.

Kreativ hverdag

Kaia Doniselli Helle (39) bor i Sandefjord, sammen med sin mann og tre barn. Hun studerer markedsføring, samtidig som hun ivrig deler fra sitt interiør og snakker om gjenbruk på den populære kontoen @villasole1933. Kaia inspireres av eldre interiører og elsker gamle engelske tv-serier, filmer og innredning fra tidligere epoker; og det er noe den flotte villaen bærer preg av. 

Kaia_Villa Sole

Lyst og personlig kjøkken

Kaia er glad i matlaging og kjøkkenet  er et naturlig samlingssted for hele familien. Kjøkkenet er mange år gammelt. – I stedet for å sette inn en ny innredning, valgte vi å gi det eksisterende kjøkkenet en oppgradering, forteller hun. Vi fjernet overskap, satte opp fliser og malte innredningen i LADY 7629 Antique Green og veggene i LADY 10341 Kalk. Kjøkkenet ble mye mer åpent uten overskap, men samtidig lunere med den flotte grønnfargen på innredningen.

Vegger og kjøkkeninnredning er malt med LADY Supreme Finish; kjøkkeninnredningen i Silkematt glansgrad i fargen LADY 7269 Antique Green, og panelveggen i Matt glansgrad, i fargen LADY 10341 Kalk.

Tips! Bli ekspert på 60 sekunder – Slik maler du kjøkkeninnredningen.

For et herlig kjøkken med grønn innredning, vakkert pyntet med rødt til jul! – Dette innbyr til mange gode matopplevelser.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Soverom i nydelig plommefarge

Soverommet er malt med LADY Pure Color i fargen 20146 Wisdom, en dyp plommefarge. Fargen er helt mørk, med en lilla undertone, og tilfører både magi, eleganse og dybde, helt i tråd med Kaias smak og stil. En perfekt farge å drømme seg bort i, nå som det er advent, og en god soveromsfarge hele året.

Soverommet er malt med LADY Pure Color i fargen 20146 Wisdom.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Da gjenstår det bare å ønske riktig god jul til dere alle i @villasole1933  Dette blir en fin jul!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo,…

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å…

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

Det nye fargekartet STORIES inneholder 3 nye fargepaletter for 2023, og mange nye, vakre farger. I paletten SERENE PRESENCE møtes…

CURATED LIVING – sofistikert nostalgi

Fargepaletten CURATED LIVING fra det nye globale fargekartet STORIES er preget av sofistikert nostalgi, moderne nøytraler og spennende aksenter. Utforsk…

NATURALLY GROUNDED – Frodig fargeharmoni

Rustikke og jordnære fargeharmonier utgjør fokuset i fargefortellingen NATURALLY GROUNDED fra LADYs nye fargekart STORIES. Utforsk den naturlige fargepaletten her….