Grønn jul med Local Green og Mocktails

Grønn jul med Local Green og Mocktails

Vi slår et slag for å prøve ut alkoholfrie Mocktails i julen! Vår nyeste grønnfarge LADY 8546 Local Green er gyllen og frodig – og matcher de friske drinkene!

Klassisk julefarge

Grønn er en klassisk og herlig julefarge! I trendbildet er også grønt en riktig nyanse som stadig flere har tatt med inn i interiøret. Vår nyeste grønnfarge, LADY 8546 Local Green oppleves nær og trygg, samtidig som den skaper en forbindelse med omgivelsene utenfor hjemmets lune vegger. Den frodige Local Green gir assosiasjoner til det varige og ekte – og dette er virkelig en stemning vi ønsker å skape i våre hjem til jul!

8546 Local Green - JUL

Veggen er malt supermatt med LADY Pure Color 8546 Local Green. Lysestaker fra H&M Home.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Den frodige Local Green gir assosiasjoner til det varige og ekte – og dette er virkelig en stemning vi ønsker å skape i våre hjem til jul!

Frisk Mocktail til Local Green

En annen ting som er «riktig» i trendbildet er Mocktails! Vi ble inspirert til å lage en frisk og «julete» Mocktail med pære og rosmarin, som tar opp det grønne temaet fra veggfargen. Det er viktig å kose seg i høytiden, og denne friske alkoholfrie drinken blir vår favoritt i år!

8546 Local Green - JUL

Enkel pynt med kongler, kvister og urter! Glassvaser / Svensk Tenn, linduk/ Broste Copenhagen, glassene er fra Normann Copenhagen /Hviit – og stettefat i marmor / Lagerhaus.

Hva er «mocktails»?

Mocktails er rett og slett drinker som er mikset uten alkohol. Mange mocktails er cocktails der alkoholen er fjernet. Ofte setter man da begrepet «Virgin» foran drinknavnet. Det er også vanlig for mocktails at man tilsetter en smakskomponent som erstatning for alkoholen, dersom alkoholen har en smak som er distinktiv for cocktailen.

8546 Local Green - JUL

Hva med å servere noen friske alkoholfrie Mocktails i julen?

Pære og rosmarin Spritzer

Dette trenger du til en drink:
4 cl pærejuice
1 cl rosmarin sirup (se oppskrift under)
4 cl Mint & Lime soda fra Schweppes (eller liknende soda med smak)
Lime
Club soda
Isbiter
Pynt med pæreskiver og fersk rosmarin

Slik gjør du:
Fyll glasset med isbiter. Tilsett juice, sirup og mint & lime soda. Topp med Club soda og en skvis med lime. Pynt med en pæreskive og en kvist rosmarin. Rør om før du drikker. (Hvis du foretrekker at drinkene er mindre søte, dropper du eller tilsetter mindre mint & lime soda).

Rosmarin Sirup

Dette trenger du:
1 dl vann
1 dl sukker
4 kvister rosmarin

Slik gjør du:
Ha vann, sukker og rosmarin i en liten kjele over middels varme. Kok opp under omrøring til sukkeret er helt oppløst. Fjern fra varmen og la blandingen trekke i omtrent 10 minutter. Sil ut rosmarin og avkjøl helt. Oppbevar sirup i en lukket krukke eller flaske i kjøleskapet.

8546 Local Green - JUL

Pære og rosmarin Spritzer

Foto og styling: Annette Nordstrøm

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Her er fargene for våren 2020!

Gylne muligheter våren 2020 Nytt år og nye muligheter! Kanskje har du planer om å bytte farger og friske opp…

Våre Vakreste Farger – Fargekartet som hjelper deg

I fargekartet «Våre vakreste farger» finner du mange tips og trygge, gode interiørfarger. Nyhetene 7629 Antique Green (vegg i front)…

Julestemning i diskre omgivelser

Få oppskriften til årets juledrink – som passer perfekt til fargen LADY 11173 Humble Yellow! Glasset er Ferm Living Ripples fra Hviit….

En festaften i magiske farger

Julestemning med et nydelig dekket bord – og den dype, vakre LADY 20145 Wisdom på veggene! Magisk julestemning En julebordsdekorasjon…

Jul i varme nyanser hos Vibeke

Med den dempede, vakre fargen LADY 20120 Organic Red, skapes lun julestemning i en fei! Se det fine julerommet til…

Kalkmaling – nå i flere nyanser

Ny farge tilgjengelig i LADY Minerals (på den buede veggen): 11174 Curious Mind. – Livet er fullt av muligheter; utforsk dem…

Go to top