Grønt kjøkken og sommer hele året!

Grønt kjøkken og sommer hele året!

For en start på dagen i dette vakre kjøkkenet! Rikke Bye-Andersen anbefaler alle et grønt kjøkken, fordi det gir en herlig følelse av sommer, hver dag! Fargen er LADY Pure Color 8281 Pale Linden

Grønt er skjønt

Interiørstylist og designer Rikke Bye-Andersen elsker å omgi seg med farger, noe alle prosjektene hennes bærer preg av. Hun har valgt lyse og behagelige farger til leiligheten sin, farger som er gode å omgi seg med. Hun er mest begeistret for de lyse fargetonene, og en av favorittene er altså grønt. LADY 8281 Pale Linden  er en dempet og diskre grønntone, men den setter likevel et friskt preg på rommet.

 

Grønn vase fra House Doctor. Lite lys fra Ferm Living. Lilla glasskrukke fra Helle Mardahl, bok fra Eske Interiør. Stoler fra Carl Hansen Y-stolen. Bordet er fra By Bjørkheim. Lampe fra Gubi. Bak på benken, de brune fatene er fra Lundhs Larvikitt. Bildet er fra Lumas. Viften er bokset inn av snekker, og er en hette fra Røros.

Jeg anbefaler alle et grønt kjøkken; da får du en følelse av sommer hver dag!

Rikke Bye-Andersen

Profesjonell tilnærming

Rikke driver sitt eget firma, Rikkes Room, og jobber som stylist for magasiner og med reklameoppdrag. I tillegg jobber hun som tradisjonell interiørdesigner. Kjærligheten for farger og møblering, bærer leiligheten preg av. Lite virker tilfeldig, samtidig som det er vakkert og hjemmekoselig.

Den supermatte veggen på kjøkkenet fungerer som et nydelig bakteppe for de spennende og nydelige detaljene. LADY Pure Color har gode påføringsegenskaper. Dette er avgjørende for og lykkes med et pent resultat. Den supermatte overflaten har nesten et stofflig uttrykk som virkelig lar ektheten i fargen  komme til sin rett. Dette gir en eksklusiv fargeopplevelse!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Inspirasjon fra reiser

Rikke finner inspirasjon i omgivelsene, særlig på reise, når hun oppdager nye steder. – Alt fra hoteller og restauranter, til en vakker solnedgang, tar hun med seg videre i kreative prosesser når hun designer eller hjelper noen med et fargeprosjekt. Rikke er opptatt av farger og anbefaler alltid mange farger når hun jobber på ulike prosjekter. Jeg blir i godt humør av fine fargetoner og elsker å jobbe med dette!

Sofa fra Fogia, Dini. Bordet har hun laget sammen By Bjørkheim på bestilling, hun får laget de på Bali. Stol Lille Petra fra & tradition. Rosa puff fra Eske Interiør. Teppe fra millas boutique. Lampe fra george nelson, bubble lamp str. xl.  Ullputene i sofaen er fra hennes eget merke Gudrun(gudrun.com/@gudrundesign)norske kvalitetsputer i ull, laget i Norge, designet av meg. fløyelsputene er fra eske interiør. lampen på veggen er fra louis poulson. orange glass fra Helle Mardahl fra Moniker. Vase fra Louise Roe. Bøker fra Eske Interiør.

Farger inspirerer!

Stue med Soft Touch

Stuen til Rikke er malt med LADY Pure Color i fargen LADY 10290 Soft Touch. – En vakker, lys ferskentone, som er dempet og grålig. Den er  litt mindre rosa og mer gyllen enn LADY 10580 Soft Skin, som mange kjenner godt. LADY 10290 Soft Touch har gule undertoner og passer derfor godt til den gylne sofaen.

Vakker stue med god takhøyde og masse lys! Veggen er malt i den supermatte LADY Pure Color. Denne malingen egner seg svært  godt for rom med store vinduer og mye sidelys. Veggen blir helt matt i alle vinkler, og fargeopplevelse blir like vakker fra morgen til kveld!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Inspirasjon overalt

Nå som det er lite reising på oss alle, så forteller Rikke at også TV-serier kan være til inspirasjon; for eksempel den vakre fargebruken i serien «Ratched» på Netflix. Det er vanskelig å ta helt fri når man lett lar seg begeistre av det som både er en hobby og en jobb.

Bildet på veggen har hun laget selv, kjøpt rettigheter på Getty. Puter fra hennes eget brand Gudrun.

Kreativitet og produktivitet hånd i hånd

Rikke driver et eget brand, Gudrun, som produserer ullputer i Rikkes eget design. Hun er stolt over av at all produksjon foregår i Norge; ullputene blir vevd på Innvik og sydd utenfor Kristiansund. Hun har som mål å utvikle brandet og etterhvert produsere mer enn bare puter. Nå pusser hun opp sitt eget hus på Nøtterøy, og vi gleder oss veldig til å se hvilke farger som får lov til å bli med henne hjem der.

Følg Rikke på Instagram

De vakre bildene er tatt av Filippa Tredal.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli…

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…

Hjemme hos Elisa Røtterud

Velkommen inn til Elisa Røtteruds lune Oslo-hjem! I leiligheten på Grefsenkollen skaper dempede fargekombinasjoner en behagelig og nesten meditativ atmosfære…

Hjemme hos Villa von Krogh

Velkommen inn til Anine von Krogh! I den arkitekttegnede boligen i Asker, har den populære interiørprofilen skapt en behagelig og…

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…