Helhetlig og gjennomtenkt interiør

Helhetlig og gjennomtenkt interiør

Hjemme hos Barbro er fargene gjennomtenkte og nøye utvalgt. Ikke overraskende, Barbro jobber blant annet med utvikling av fargekart hos Jotun.

Varm velkomst

Barbro bor i Larvik, og i hennes hjem blir du møtt av lune og flotte fargenyanser, i det du går inn i den tidligere tomannsboligen. Familien har renovert og gjort huset om over flere år, og selv om den opprinnelige planløsningen er totalt forandret, er originale detaljer ivaretatt. Sammen med nøye utvalgte farger, er hjemmet både personlig og inspirerende. Her bor det uten tvil en dame med god sans for form og farge!

Veggfarge entré, LADY Minerals Revive 10961 Raw Canvas. Trappen er malt med LADY Supreme Finish Matt 1024 Letthet. Sittebenk og bord fra Home & Cottage, Pallo vase fra Skrufs Glasbruk/Kollekted by.

I entreen har Barbro malt med den nye LADY Minerals Revive, malingen som forvandler ujevne underlag til vakre betongaktige vegger. Fargen 10961 Raw Canvas, er en dempet gyllen farge som går godt til 1024 Letthet. – Og mest av alt gir den en lun og varm velkomst inn i det hvitmalte huset i Larvik.

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

Ton-i-ton

Effekten av en todelt vegg i trappeløpet er vakker! I andre etasje er veggene malt med LADY Wonderwall 10678 Space. Fargen 10678 Space er en lys, dempet og grålig beigetone, og en allsidig nyanse. I første etasje er veggen til venstre malt med den nye LADY Wonderwall og delen til høyre med LADY Minerals Revive; begge i fargen 10961 Raw Canvas.

LADY Wonderwall 10678 Space i 2. etg. mot LADY Wonderwall og LADY Minerals Revive 10961 Raw Canvas i 1.etg. Alle hvitmalte detaljer er LADY Supreme Finish 1624 Letthet, Legg merke til panelet i taket som er malt med LADY Pure Nature White 

Les mer om den nye LADY Wonderwall – like robust, men nå i vakker, matt glans!

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende
 • Dekkgaranti

 LADY Pure Nature White

LADY Pure Nature White

 • Enkel å påføre og drypper ikke – perfekt til tak
 • Gir lyst og vakkert tre
 • Bevarer utseende over tid
 • Til ubehandlet tre

Varm beige i stua

Lunheten fortsetter inn i stua, der Barbro har valgt den vakre fargen Almond Beige på veggene. Fargevalget er ikke overlatt til tilfeldighetene, og den varme beigetonen står godt til den blå sofaen.

Veggfarge LADY Pure Color 10966 Almond Beige. Sofa og bord fra Søren Lund/Borgen møbler og stol fra IKEA. Det minste bildet på veggen laget yngstesønnen da han gikk i barnehagen, og kunsttrykket er av Astrid Skaaren Fystro. Puter og pledd fra Texidiors/Houz Oslo.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Vegg LADY Pure Color 10966 Almond Beige, sofa fra Søren Lund, puter og pledd Texidiors/Houz Oslo, bøker og lysestake fra Houz Oslo.

Vakre overganger mellom fargene

Å gå fra rom til rom hjemme hos Barbro er som å være i et levende og personlig fargekart der fargene glir vakkert over i hverandre. Fra mørkere beige i stua til lysere og gyllent i spisestue og kjøkken, til grønt ut mot hagen i den ytterste hagestua.

De gamle skyvedørene stod opprinnelig i husets 2.etasje, men kom endelig til nytte etter å ha vært lagret mange år i kjelleren. I forbindelse med renoveringen fikk de 80 år gamle dørene ny plassering, og de åpner nå for gjennomlys i første etasje. Spisebordet har familien hatt med seg i mange år, men ved siste oppussing fikk bordplaten nytt understell, som ble sveiset på et lokalt verksted. Bordplaten ble beiset med LADY Pure Nature 9036 Hvitkalket, for å passe bedre til det nye tregulvet og fargene for øvrig.

Vegg til venstre 10966 Almond Beige, spisestue 10961 Raw Canvas, hagestue 8252 Green Harmony, alt malt med supermatte LADY Pure Color.

Å gå fra rom til rom hjemme hos Barbro, er som å være i et levende og personlig fargekart, der fargene glir vakkert over i  hverandre.

Gylne nyanser

De originale skyvedørene er behandlet med tre strøk Jotun Benar Blank, for å få fram fargespillet og dybden i det gamle treverket. Veggfargen i spisestuen er LADY Pure Color 10961 Raw Canvas, og lister og tak er malt i LADY Perfection 1624 Letthet, hagestue LADY Pure Color 8252 Green Harmony.

Lampen over bordet er fra Flos, speil fra Frama Cph/begge deler kjøpt hos Kollekted by. Stolene heter Tiger fra Naver Collection og det lille bordet er Copenhagen Tray table/Menu. Vase fra Menu og keramikk fra Hasami/Kollekted by, lysestake fra Houz Oslo. 

Bordplaten er i heltre bjørk og laget av en lokal snekker, og oppdatert med nytt understell i røft jern, malt med matt, sort Bengalack. Gulvet er brede, oljede eikeplank (Eik Pearl) fra Boen Flooring.

Gammelt og nytt er vakkert sammen! Skjenken er et bruktfunn og malt med LADY Supreme Finish 1624 Letthet, veggfarge er LADY Pure Color 10961 Raw Canvas. Lampe fra Menu, trebolle fra Forest & Found/Kollekted by.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Åpning mot hagen

Stuen ut mot hagen var tidligere et soverom, men har fått ny funksjon med doble dører ut mot hagen. Rommet er malt vakkert med grønt, og Green Harmony er den perfekte, naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Den passer godt til både lune grå, beige og greige farger. Rett og slett en god farge å være i! Sjeselongen er trukket om, og her er enda et godt eksempel på hvor vellykket det er å kombinere eldre møbler med ny og moderne design.

Veggfarge LADY Pure Color 8252 Green Harmony, dør og vindu; LADY Supreme Finish Silkematt 1024 Letthet. Sjeselongen er arvet og bordet er fra Bolia.

Fargenyhet på soverommet

Soverommet er helt nymalt, og LADY Minerals Revive skaper en matt, fløyelsaktig betongvegg. Den blågrønne fargen, den nye 5490 Serene Blue, oppleves lun og beroligende. Perfekt på et soverom!

Veggfargen er nyheten LADY Minerals Revive 5490 Serene Blue, ullteppe fra Texidiors og lampe fra Menu – begge Houz Oslo. Sengetøy i lin fra Tekla  og trekrakk fra Another Country – begge Kollekted by. 

LADY 5490 Serene Blue

En dempet blågrønn farge. Tonen er blågrå, med klare hint av grønt. Den vil oppleves som en dempet og rolig farge som er god å omgi seg med. Vi kan beskrive fargen som en litt blåere utgave av 6352 Evening Green, mens den er grønnere enn bestselgeren 5030 St.Pauls Blue. Dette vil bli en ny bestselger!

Nydelig treverk mot den nye, vakre fargen LADY 5490 Serene Blue.

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, minerals veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Enkel fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

Sommerlig gjesterom

Husets gjesterom har fått en frisk og lysere blågrønn farge, LADY Pure Color 6315 Jade. Denne fargen er en pastelldrøm av en blågrønn tone, perfekt støvet og diskret.  Den passer godt til både gråfarger, greige farger og dempede beige farger.

Veggfarge LADY Pure Color 6315 Jade, sengetøy Tekla/Kollekted by, teppe fra Texidiors og krakk fra Fritz Hansen – begge Houz Oslo. Carrie LED lamp fra Menu, kjøpt hos Nordiske hjem.

Avatar

Elisabeth – Interiørdesigner og stylist

Elisabeth Heier er gjesteblogger hos oss. Hun arbeider som interiørdesigner og stylist, og er alltid på jakt etter gode løsninger og noe vakkert å hvile øynene på. Bloggen hennes er blant Norges største inspirasjonsblogger innen interiør.

Lidenskaplig opptatt av estetikk!

Marianne Haga Kinder, for mange kjent gjennom Instagram-profilen @inspirasjonsguidennorge, bor i et vakkert funkishus på Ullern. Bli med på visning…

Inspirasjon til hjemmekontoret

LADY 20145 Wisdom er magisk, beroligende, og oppfordrer til klare tanker  – i en elegant atmosfære på hjemmekontoret. Ny jobbhverdag Det kreves tilpasninger…

Ny farge og ny struktur!

To fluer i ett smekk! Ny vegg og ny farge med LADY Minerals Revive.  Mineralske og unike slette vegger LADY…

En drøm av en gang

Nina Helland Sortland (35) malte gangen i fargen LADY 20142 Daydream. Tenk at en farge kan gjøre en så stor…

Slik maler du påskeeggene!

Påskeegg i alle varianter er noe vi forbinder med tradisjonell påskefeiring. Vi pynter gjerne hjemmet med påskeegg eller fyller påskeeggene…

Vårlig vakkert med rosa stue

Dagene har blitt lenger, og vi nyter lyset som er tilbake etter vinter og mørketid. Kanskje gir det deg den…

Go to top