Himla fint!

Himla fint!

Sammen med Himla har vi stylet og malt denne lekre leiligheten i Stockholm. Tanken var å skape et behagelig miljø der ulike gråtoner står i sentrum og kombinere de med Himla sine fantastiske tekstiler for å løfte de vakre LADY-fargene. Vi elsker lin og vi elsker Himla sine flotte tekstiler – som går som hånd i hanske med LADY-fargene. Inspirasjonen til tekstilene er langstrakte landskap der tusenvis av nyanser favner om naturen.

Himla og LADY - himla fint!
Annika Högström er Kreativ Chef og VD på Himla. Hun foreller om tankene bak stylingen. – Vi ønsket å få frem ulike stemninger i de forskjellige rommene og samtidig få de til å harmonere perfekt.

Himla og LADY - himla fint!

Vi valgte å male med LADY Balance i fargen LADY 1973 Antikkgrå i stuen for å få en lysere og litt varmere følelse som kan gi en både klassisk og moderne stil.

Himla og LADY - himla fint!
– LADY Balance 4710 Duggblå i soverommet var en selvfølge. Den er rolig og sval, dyp og spennende. (red.anm; fargen er rettet til Duggblå, sto opprinnelig Balanse).

Himla og LADY - himla fint!

Da gangen er stor nok til å brukes som møteplass, mingling og arbeid, så valgte vi å gjøre noe dramatisk. Vi valgte LADY Balance 7354 Sort Pepper slik at leiligheten skulle få det dramatiske førsteinntrykket som den fortjener.

Det viktigeste og det som gjorde at de ble en flott helhet var at vi valgte samme farge på alle lister og dører i leiligheten. Vi malte med LADY Supreme Finish 8094 Dunkel.

Himla og LADY - himla fint!

Hun forteller videre at det morsomste med hele samarbeidet var å se effekten når de la til de matchende lintekstilene.

– Det ble en fantastisk Aha – opplevelse. Og en ytterligere dimensjon av harmoni og helhet. Jeg elsker alle nyanser av grått, så dette var virkelig et inspirerende samarbeid.

Annikas beste interiørtips:
– Tenk farger i en helhet. Og det gjør man best hvis man tenker på både fargevalg på malingen og på tekstilene samtidig.

Alle vegger i denne leiligheten er malt med LADY Balance. Maler du med LADY Balance får du vakre, matte vegger og godt inneklima. Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme frem og gir deg rom det er godt å være i. LADY Balance lukter minimalt og er godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold. Les mer om LADY Balance her.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

En drøm av et soverom på Tid for hjem

Et gammelt, intetsigende og kjedelig soverom totalforvandles i denne episoden av Tid for hjem. Designer Morten Bøgh Andersen ønsker seg…

Lune farger på kjøkken og spisestue

Det gamle ærverdige huset fra 1915 er utrolig flott, men trenger litt kjærlighet. Spesielt er kjøkkenet og det som etterhvert…

Husflipping med Mads Clemmetsen

Mads Clemmetsen, som mange kjenner som @madspusseropp på Instagram, er en utrolig driftig fyr med mange jern i ilden. For…

Jasmine elsker den beige tonen 1140 Sand

Liker du beige toner? Da kommer du til å elske Malmø-leiligheten til svenske Jasmine. Hun har valgt fargen 1140 Sand…

Kjærlighetsfarger til Valentinsdagen

Den 14. februar er det Valentinsdagen – og en fin anledning til å gjøre noe fint for den vi er…

Dempet palett i totalforvandlet leilighet

I en gammel leilighet i Fyllingsdalen hadde det ikke skjedd noen ting på nærmere 40 år. Det har jo sin…