Hjemme hos Villa von Krogh

Hjemme hos Villa von Krogh

Velkommen inn til Anine von Krogh! I den arkitekttegnede boligen i Asker, har den populære interiørprofilen skapt en behagelig og stilren ramme for familiens aktive hverdag.

Bildet over: Den vakre hylleseksjonen bak Anine er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i fargen 12075 Soothing Beige, som er en dempet og lun beigetone. Veggflatene er malt med LADY Pure Color i 12075 Soothing Beige.

Velkommen til Villa von Krogh!

Sentralt i Asker, med en nydelig utsikt over Oslofjorden, bor en av Norges fremste interiørprofiler, Anine von Krogh. Den blide interiørkonsulenten, som kanskje er mest kjent som kvinnen bak bloggen og Instagram-kontoen @villavonkrogh, har nylig flyttet inn i drømmehuset sammen med mannen Fredrik, de tre barna og hunden Abbey.

Trapp malt i 12075 Soothing Beige

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i Villa von Krogh – legg merke til den lyssatte håndløperen, som gjør det enkelt å navigere seg ned til soverommene på kveldstid. Stuen er malt med LADY Pure Color i 12075 Soothing Beige.

LADY 12075 Soothing Beige

En dempet beige tone. Fargen kan minne om den velkjente 1140 Sand, men vil oppleves et snev mer dempet, – et svakt slør av noe sortaktig brer seg over fargen. 12075 Soothing Beige er flott til en rekke lysere hvite og beige toner. Den er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Lunt familiehjem med behagelige fargekombinasjoner

Familien har ventet i spenning på at det arkitekttegnede drømmehuset skulle ferdigstilles. Resultatet er et komfortabelt, stilfullt og innholdsrikt familiehjem på over 400 kvadratmeter.

– Ønsket med prosjektet har vært å skape et lunt, fargerikt og trygt hjem for hele familien. Et sted alle trives og har det godt, hvor vi skal skape mange nye gode minner sammen, forteller Anine.

Stue malt i 12075 Soothing Beige

Sammensetningen av farger og materialer skaper en lun og behagelig atmosfære i familiens stue. Den vakre hylleseksjonen er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i fargen 12075 Soothing Beige. Det lekre maleriet er av kunstneren Kristine Hasselhøy, teppet fra Fargerike og bord fra Slettvoll. Krukkene er fra Shishi.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Åpen løsning gir sosial samlingsplass

Familiens sosiale soner finner du i tredje etasje. Her har Anine valgt å ha en åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet – slik kan familien være sammen, selv om de gjør ulike aktiviteter.

Kos og hjemmehygge er sentralt i Villa von Krogh, og de smarte interiørvalgene sikrer at stuen og kjøkkenet likevel oppleves som to adskilte, lune soner.

Åpen løsning mellom stue og kjøkken hos Anine von Krogh

Den åpne planløsningen mellom kjøkkenet og stuen sikrer at familien kan tilbringe tid sammen – selv om de holder på med ulike aktiviteter. Kjøkkeninnredningen er malt av kjøkkenleverandør i en farge som tilsvarer 10683 Cashmere. Maleriet i stuen er av Kristine Hasselhøy, teppet fra Fargerike og bord fra Slettvoll. 

Hylleseksjon malt i 12075 Soothing Beige

Hylleseksjonen i stuen har godt med oppbevaringsplass, og er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i fargen 12075 Soothing Beige. De supermatte veggflatene er malt med LADY Pure Color i 12075 Soothing Beige.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Det lune kjøkkenet er husets hjerte

Alle rommene er designet for å være tilpasset familiens ulike behov og ønsker. Det er likevel det lekre kjøkkenet som blir trukket frem som husets hjerte. Her er det plass nok til at både tobeinte og firbeinte kan samles – og den generøse benkeplaten danner det perfekte midtpunktet uansett om man ønsker å kokkelere eller kun møtes over en kaffekopp.

– Kjøkkenet har jeg tegnet selv, forteller Anine. – Og jeg er veldig fornøyd med fargevalget på kjøkkeninnredningen, som tilsvarer LADY 10683 Cashmere.

Kjøkkeninnredning i Villa von Krogh malt i LADY 10683 Cashmere

Kjøkkenet er den store samlingsplassen i Villa von Krogh. Både det store spisebordet, fra Brubakken Home, og kjøkkenet er designet av Anine selv. Kjøkkeninnredningen er malt av kjøkkenleverandør i en farge som tilsvarer  10683 Cashmere. Veggene er malt med LADY Pure Color  i 12075 Soothing BeigeTaket er malt med LADY Perfection i 9918 Klassisk Hvit.

Nærbilde av Kjøkkeninnredningen er malt med LADY Supreme Finish i 10683 CASHMERE

Kjøkkenet er tegnet av Anine selv og er tilgjengelig via hennes interiørfirma Eik. Håndtakene er fra R. Bergersen. Kjøkkeninnredningen er malt av kjøkkenleverandør i en farge som tilsvarer 10683 Cashmere, en dempet og elegant okertone som virkelig setter prikken over i’en!

Kjøkkeninnredningen er malt med LADY Supreme Finish i 10683 CASHMERE.

Over kjøkkenbenken, har Anine valgt en stor speilflate som dekker hele veggen. De lekre rosa lampene er fra Ebb & Flow, den klassiske kranen er fra Hansgrohe. 

Spisestue med peis hos Anine von Krogh

Spisestuen er en elegant forlengelse av kjøkkenet. De supermatte veggene er malt i LADY Pure Color i fargen 12075 Soothing Beige. Det store spisebordet er designet av Anine og kan kjøpes hos Brubakken Home. Den lekre peisen er fra Alfa Varme, med fliser fra Studio Bergersen/Flisekompaniet. Stolene er fra Hviit og lampene er fra Gervasoni.

Skjellformet vase fra Milla Boutique.

Skjellformet vase fra Milla Boutique.

Moderne, men likevel klassisk stil

– Huset er nokså moderne, men jeg synes det har fungert veldig bra å dra det over til den litt mer klassiske stilen til tross for de stramme rammene rundt.  At jeg har klart å kombinere de to er jeg veldig fornøyd med! Inspirert av moderne hus i varmere strøk, vil jeg si, forteller Anine.

Jeg synes det er spennende å blande ulike stiler og farger, men samtidig få det til å bli en helhet gjennom hele boligen. Ikke vær redd for å tilføye farger, bruke ulike teksturer og leke dere med interiøret!

Baderom hos Villa von Krogh

Anine ønsket at baderommet skulle være en behagelig oase – et sted hvor hun kan trekke seg tilbake og senke skuldrene. Flisene er fra Studio Bergersen/Flisekompaniet. Badekaret er fra Villeroy & Bosch, de tre lampene over badekaret er fra Ebb & Flow.

Baderom hos Villa von Krogh

Baderommet er lunt og innbydende Det lange servantskapet er designet av Anine, og frontene er malt av leverandør i det som tilsvarer 10961 Raw Canvas, en lys kamelhårsfarget tone som bringer med seg en eksklusiv atmosfære. Speilet er fra Ferm Living.

Varme jordfarger på soverommet

Anine henter energi fra varme og omsluttende farger. Hun har derfor malt hovedsoverommet i den nesten brente nyansen 20144 Grounded Red. Dette er en jordnær og behagelig nyanse som skaper en naturlig lun stemning i rommet. Fargen er rå og ærlig, og forvandler rommet til en varm og beskyttende kokong.

Her kan du lese mer om favoritten Grounded Red.

Soverom malt i LADY grounded Red

Anine ønsket seg et soverom med varme og særpreg – veggene på soverommet ble derfor malt med LADY Wonderwall i fargen 20144 Grounded Red. Taket er malt med LADY Perfection i 9918 Klassisk Hvit. Sengegavlen er fra Designers Guild, gardinene fra Bjørkelangen Systue. Sengeteppet er fra Lively, mens putene er fra Lama, Designers Guild og Home & Cottage.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • varig vakkert, matt utseende
 • ekstremt slitesterk
 • meget flekkavvisende

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • enkel å påføre – uten drypp og søl
 • vakkert og skjoldfritt resultat
 • stort fargeutvalg
 • dekkgaranti

Soverom malt i fargen 20144 GROUNDED RED

LADY Wonderwall i fargen 20144 Grounded Red er en rå og ærlig fargenyanse som bidrar til å skape en naturlig lun stemning på soverommet. De lekre nattbordslampene, som Anine har dekorert med vakre skjell, er fra Ebb & Flow.

Styling: Anine von Krogh

Fotograf: Annette Nordstrøm.

Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep – Innholdsprodusent

Christina er svært opptatt av farger og interiør. I samarbeid Jotuns dyktige fargeeksperter, deler hun fargeinspirasjon og tips til enkel fornyelse i hjemmet.

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Nynostalgi med behagelig grønt gjesterom

Gjesterommet hjemme hos Kristin Lindhjem (@studiolindhjem) er designet av interiørarkitekt Maria Horgen. Hun og Jorunn Tharaldsen står bak den nydelige…