Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak og gulv. Bli med oss på besøk!

Velkommen inn til Alexandra Hoang

Forsikringsrådgiver og moteprofil Alexandra Hoang, kjent fra Instagram-kontoene @lillehoang og @mycandidhome, fant drømmeleiligheten i Oslo-området Barcode.

– Det var et unikt objekt plassert i et fantastisk fint område under utvikling, så her følte vi at det var mye bra potensiale, forteller Alexandra. – Det vi falt for var den fantastiske utsikten over Oslofjorden, Ekeberg og Operataket. Med 17 store vinduer får vi masse dagslys og en magisk solnedgang hver eneste kveld.

Alexandra Hoangs stue i Barcode malt i 0471 Lys Antikk

17 store vinduer sikrer at leiligheten får rikelig med dagslys – og at paret kan nyte fantastiske solnedganger fra sofahjørnet. Veggene er malt med LADY Pure Color, taket med LADY Perfection – alt i den lekre nyansen 0471 Lys Antikk. Legg merke til vinduslistene som er malt i 9938 Dempet Sort, en lekker kontrast for de som liker skarpe og slående detaljer i interiøret.

Sofaen er fra Alton & Heim. Hyllene, bordet og gulvteppet er fra Bohus. Lampen er fra Petit Friture Vertigo.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti
 LADY Perfection

LADY Perfection

 • enkel å påføre – uten drypp og søl
 • vakkert og skjoldfritt resultat
 • stort fargeutvalg
 • dekkgaranti

Ønsket et mer personlig og harmonisk hjem

Alexandra og mannen falt pladask for både utsikten og romløsningen, men leiligheten, som tidligere hadde vært brukt til utleie, manglet rett og slett personlighet.

– Mange nybygg leveres med helt identiske leiligheter med en-stavsparkett, slette vegger og standard kjøkkenløsning. Vi følte at vår leilighet hadde så mye mer potensiale, så vi satte i gang med overflateoppussing for å skape mer harmoni i hjemmet, forteller Alexandra.

Nærbilde av stuen til Alexandra Hoang i Barcode

Et fredfullt, nesten meditativt hjørne. Alexandra og ektemannen har stor sans for Japandi-stilen, en blanding av japansk og skandinavisk interiørstil. De supermatte veggene er malt med LADY Pure Color i 0471 Lys Antikk. Vindusdetaljene er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 9938 Dempet Sort.  Sofaen er fra Alton & Heim. De lekre hyllene er fra Bohus.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti
 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Friske og moderne fargekombinasjoner

Leiligheten er malt i en fargepalett bestående av friske, moderne fargekombinasjoner, som sikrer at harmonien flyter fra rom til rom på en stilsikker, men likevel diskret måte.

 

– Vi har brukt produkter fra Jotun LADY i hele leiligheten. Malingen er enkel å påføre, legger seg pent på veggen og tørker raskt. Trenger kun to strøk, slår Alexandra fast.

Åpen kjøkkenløsning

Alexandra setter stor pris på den åpne kjøkkenløsningen. Ikke bare er det mer sosialt, men de drar også nytte av dagslyset som flommer inn i oppholdsrommene.

Kjøkkenløsningen har også fått gjennomgå i parets oppussingsprosess. De hvite frontene ble raskt byttet ut – paret beholdt kun «skroget» – i tillegg til at de bygde en ny kjøkkenøy med en praktisk barløsning.

Åpen løsning mellom stue og kjøkken hos Alexandra Hoang

Gulvet var noe av det første som ble byttet ut, i dag sikrer den lekre Chevron-parketten fra Skau at leiligheten får mer karakter. Vegger er malt med LADY Pure Color, taket med LADY Perfection – alt i den lekre nyansen 0471 Lys Antikk.

Det er helt magisk å kunne gi en bolig nytt liv og karakter gjennom oppussing og interiørvalg.

Kjøkkeninnredning fra HTH, vegger malt med LADY 0471 Lys Antikk

Kjøkkeninnredningen er fra HTH, barstolene er fra By Crea og lampen over barløsningen er fra Light Point. Kjøkkenbordet er fra Bohus, med lekre stoler fra Sibast. 

Alexandra Hoangs kjøkken malt med LADY Pure Color i 0471 Lys Antikk

De opprinnelige kjøkkenfrontene ble byttet ut for å gi kjøkkenet mer personlighet. De supermatte kjøkkenveggene er malt med LADY Pure Color i 0471 Lys Antikk. Kjøkkenet er fra HTH med leverandørens fargekode Stockholm. Den elegante benkeplaten er Honed Jura Grey fra Granitop.

I en hektisk hverdag, og ikke minst i et hektisk nabolag med mange store byggeprosjekter, tett trafikk og kontorer, har jeg alltid ønsket å komme hjem til et lunt hjem med harmoniske fargevalg.

Soverom i duse farger

Leiligheten har to soverom; et hovedsoverom og et gjesterom, som ble benyttet som hjemmekontor under pandemien. På soverommene ønsket Alexandra en dus fargepalett som ville inspirere til ro og avslapning.

Soverommet har en kontrastvegg malt med LADY Pure Color i 8252 Green Harmony,

Hovedsoverommet har en kontrastvegg malt med LADY Pure Color i 8252 Green Harmony, som er en dempet, gyllen grønnfarge. De resterende veggene er malt med LADY Pure Color i den tidløse fargefavoritten 1931 Kokos.

. Rommet er malt med LADY Pure Color i 1173 Humble Yellow.

Det lyse gjesterommet ble flittig brukt som hjemmekontor under pandemien. Rommet er malt med LADY Pure Color i 1173 Humble Yellow. Speil fra Gubi, taklampe fra Bohus.

Legg merke til alle dører og vinduskarmer som er malt i LADY 9938 Dempet Sort. Paret har benyttet LADY Supreme Finish Pure Matt for å oppnå et moderne og supermatt resultat på detaljene.

Takterrasse hos Alexandra Hoang på Barcode

Fra den private takterrassen har Alexandra og Thien en fantastisk utsikt over Oslofjorden. Her holdt paret også bryllupsfesten sin i 2021!

Styling: Evoke Agency

Foto: Ken Pham

Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep – Innholdsprodusent

Christina er svært opptatt av farger og interiør. I samarbeid Jotuns dyktige fargeeksperter, deler hun fargeinspirasjon og tips til enkel fornyelse i hjemmet.

7685 Subtle Green – en subtil og anvendelig grønntone

I fargekartet CANVAS presenterer vi hele 4 grønne farger for 2024. En av disse er den dempede og herlige grønntonen…

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…