Høstens spennende interiørnyheter

Høstens spennende interiørnyheter

Det er ikke vanskelig å la seg inspirere av høstens trender fra de nordiske interiørleverandørene. Kontraster og spennende fargekombinasjoner går igjen på mange av høstens interiørnyheter. Marmor og gylne metaller som kobber, messing og gull står fremdeles sterkt. Den lyse og lette nordiske stilen med lyst tre, tar vi også med oss inn i høsten. Men vi ser også at det kommer litt mer av mørkere treverk, som for eksempel røkt eik. Vi ser i tillegg mye dramatiske tendenser, med nesten sorte, mørke blå, lilla – og burgunderfarger. De energiske orangerøde tonene fungerer som et ekstra krydder. Det er også store variasjoner innen teksturbruk, her mikses det mellom matt, blankt, ull, glimmer, metall og struktur.

 

LADY-Everyday-Balance-designprodukter

Normann Copenhagen sin nye, lekre stol Era, kommer i en mintfarge og en mørkere grønnfarge som passer perfekt inn i LADY sin kolleksjon Everyday Balance sin fargeskala. Kolleksjonen gir en ro og behagelig stemning dersom man bruker de ulike fargene sammen. Her vist med fargene Soft Mint og Minty Breeze (høyre vegg). Fargeskalaen passer perfekt i den lyse nordiske stilen, og er spesielt delikat sammen med marmor. Marmor holder seg altså i interiørbildet, men nå ser vi mer marmor i andre farger enn den klassiske hvite. Ferm Living er en av de danske leverandørene som har tatt i bruk mye marmor i høstens kolleksjon, se bare på dette superlekre bordet, her i grønn og hvit marmor!LADY-Everyday-Balance-Normann-Copenhagen
Det lekre pleddet Ekko fra Normann Copenhagen, har en spennende kombinasjon av farger.
Her møtes fargetoner fra både Everyday Balance og Everyday Beauty kolleksjonen.

LADY Balance

Veggfarge: Whispering red fra Everyday Beauty er nydelig. Salatbestikk i messing, pute fra Ferm Living og bokser fra Hay. Nyheten Globo fra Kähler Design er en karaktersterk og enkel lysestake i den rette fargen, helt i tråd med den naturlige stilen.

LADY Balance

Fargene i kolleksjonen Everyday Simplicity er lekre å kombinere med interiør i gylne metaller.
Twin bordene fra by Lassen, har et grafisk uttrykk – i tillegg til en vendbar bordplate i kobber og sort. Veggfarger: LADY 1624 Letthet #ladyletthet. Fondvegg: LADY 1434 Elegant #ladyelegant. Marmor er også lekkert til denne fargeskalaen.

Foto: Jotun LADY Balance,
Produsentene: www.ferm-living.com, normann-copenhagen.com, Hay.dk, kahlerdesign.com, bylassen.com

Avatar

Katrine – Nordisk designekspert

Nordisk Rom (Katrine Heggland) er en aktiv instagrammer og blogger i forbindelse med interiørbutikken Nordisk Rom. Butikkens hovedfokus er den moderne og nordiske interiørstilen. Hun er opptatt av farger, god form, renhet og kvalitet. Stilen er moderne, med en anelse retro.

Ny og barnevennlig stue

Tid for hjem laget en barnevennlig stue, med nye farger og gjenbruk av materialer. Tak og vegger er malt med…

Ett bad- tre stiler!

Se hvordan ett bad får tre helt ulike stiler ved å velge forskjellige farger! – Her er det malt med…

Sommerlig og svalt på gjesterommet

Med nye farger fikk gjesterommet en frisk og sommerlig atmosfære. De gamle strieveggene fikk nytt liv med veggfornyeren LADY Minerals…

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss til lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…

Opptatt av inneklima? – Velg SENS!

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…