Hytta i Kragerø fikk riktige farger

Hytta i Kragerø fikk riktige farger

Eventyrlig oppussing i Kragerø: På Arnholmen utenfor Kragerø har endelig familien Pettersen funnet sin drømmehytte. Med tilgang til både sjø og skog, får Halvor Bakke prøve seg på nye ideer og fargevalg. Den mørke hytta forvandles til et lyst og fargerikt sommersted.

Sommerdrøm i Kragerø

Selv om hytta ligger på en øy i Kragerø-skjærgården, så den mer ut som en fjellhytte. Med Halvors kyndige hjelp ser det nå ut som det sommerparadiset ved sjøen som det faktisk er!

Med de «riktige» fargene for et sommersted ble hytta totalt forvandlet med Eventyrlig oppussing.

Sommerlige fargevalg

Med nymalte og grønne panelvegger, får hytta et rolig og friskt uttrykk. Halvor har blant annet hentet inspirasjon til fargene fra furutrærne utenfor.

Fargen 8478 Pale Green er dempet og behagelig grønnfarge, med en deilig frodighet – og det et nydelig valg til sommerstedet.  Bjelkene og stolene fikk fargen LADY Supreme Finish 10342 Kalkgrå. Mens gulvet ble malt i 0394 Varmgrå. Alle hvite detaljer er malt i 9918 Klassisk Hvit.

Halvor Bakke svinger malerpenselen. Foto: TMM

Spisestue i ny prakt! Vegger: LADY Supreme Finish Silkematt 8478 Pale Green, tak: LADY Supreme Finish Silkematt 9918 Klassisk Hvit. Bjelker i kjøkken og stue, samt stoler/krakker, er malt med LADY Supreme Finish 10342 Kalkgrå. Gulv: Trestjerner gulvmaling, matt 0394 Varmgrå. 

 Jotun Kvist- og sperregrunning

Jotun Kvist- og sperregrunning

  • Isolerer kvister og misfarget underlag
  • Kvistlakk og grunning i ett
  • Sperrer nikotin, sot og kvister

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Suveren finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

TIPS! For å sikre at misfarging og kvister ikke slår gjennom fargen, anbefaler vi alltid å grunne med Jotun Kvist- og sperregrunning på panel. Uansett hvor gammelt og «tørt» panelet er, er dette et tips for perfekt resultat!

Bordet er spesiallaget  av Ole Rosén-Lystrup av gamle materialer

.

Sommerlig drømmekjøkken

Med Klassisk Hvit takpanel – nye vinduer og dører i samme farge – og nymalt panel i grønt, ble det sommer på kjøkkenet også!

Nytt kjøkken fra JKE. Se info om alle produktene på Eventyrlig oppussing sin hjemmeside.

Les også om furuhytta som fikk stor oppgradering.

Blomstereng i stua

Det er ikke lenger tvil om at hytta nå har flyttet seg visuelt fra fjell til sjø. Med maksimalistisk tapet har stuen blitt en blomstereng og en fargeklatt.

Tak: LADY Supreme Finish Silkematt 9918 Klassisk Hvit. Bjelker: LADY Supreme Finish 10342 Kalkgrå

Sofa fra Bohus, tapet og gardiner fra Riis Interiør.

Hytta fikk også ny farge ute! Det kan du lese alt om her – og se hele episoden av Eventyrlig oppussing på TV 3/Viaplay/Viafree.

Foto: Ragnar Hartvig (Før-bilder: TMM)

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Harmoniske farger hos energiske Alfa

Det ble harmonisk med nye farger på vegger og tak hos Alfa Krogh. Tak: LADY Perfection 10678 Space, vegg: LADY…

Fargesetting med energiske farger

Energiske farger i interiøret gir glede og inspirasjon! Les om hvordan du kan fargesette hjemmet med fargepaletten «PLAYFUL».  Energiske farger…

Tips til varme og harmoniske fargekombinasjoner

Trenger du gode tips til fargekombinasjoner? I fargepaletten «Embrace» finnes et vell av alternativer – Les noen av fargesjef Nina…

Strøken hytte ved foten av Gaustatoppen

I sesongavslutningen byr Eventyrlig Oppussing og Halvor Bakke på et fantastisk prosjekt! – Se bildene fra hytta med utsikt til…

Eventyrlig tømmerhytte i Rennebu

Eventyrlig Oppussing har forvandlet ei gammel tømmerhytte, til den lekreste familiehytte i lune farger. Veggpanel: LADY Supreme Finish Matt 8546…

Ny varmestue i alpinbakken i Glomfjord

Fra nedslitt varmestue til eksklusiv skihytte. – Eventyrlig Oppussing har reist nordover til vakre Glomfjord. Se resultatet og før-bildene her!…