Interiør- og designdager i Oslo

Interiør- og designdager i Oslo

LADY Minerals Revive i den nye fargen 11175 Adventure – vist hos Kollekted by i Oslo under Designers’ Saturday. Foto: Elisabeth Heier.

For interiør- og designbransjen er Designers’ Saturday et av årets store høydepunkter! Hele bransjen samles til tre dager med designfest i hovedstaden, og alle de besøkende setter sitt preg på byen denne helgen. – Ikke nok med det; uken før gikk også Oslo Design Fair av stabelen. Jotun og LADY var selvsagt representert på begge arrangementene!

Designers’ Saturday

Hvert andre år i september, samles interiørbransjen til en maratonhelg i Oslo spekket med arrangementer. Designers’ Saturday har vokst, og strekker seg nå over tre dager, der lørdag er bransjedag og søndag også er åpent for publikum.

Designfestivalen foregår på hele 35 adresser i bysentrum, der nyheter fra 175 designbrands blir vist side om side i design- og interiørutstillinger laget spesielt for anledningen.

Designers Saturday i Oslo

Designers’ Saturday setter sitt preg på Oslo sentrum annet hvert år! Pressefoto: Designers’ Saturday.

Nye LADY Farger

LADY sine nyeste farger ble vist frem hos Kollekted by, i en flott utstilling kuratert av Kraakvik & D’Orazio. I tillegg til Jotun LADY, var Frama Cph., Massproductions, Valerie Objects og Bo Bedre var representert under Designers Saturday.

Kollektedby - Designers Saturday

LADY Pure Color 20142 Daydream. Foto: Elisabeth Heier.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Kollektedby - Designers Saturday

Nydelige 20142 Daydream i kombinasjon med 20145 Wisdom er magisk vakkert – og selvsagt malt supermatt med LADY Pure Color! Sofa fra Massproductions, lampe fra Valerie Objects, bord fra Frama.; alt utstilt hos Kollekted by.

Den grå veggen på bildet er ikke malt, men bare røft sparklet. For å slette ut en ujevn vegg og samtidig få et lignende utseende, kan vi anbefale LADY Minerals Revive i fargen 8470 Smooth White eller den mørkere, 1032 Grå Harmoni. Er veggen allerede jevn og slett, kan du også bruke kalkmalingen LADY Minerals, som er tilgjengelig i en rekke grånyanser.  

Med fokus på ansvarlig design

Designers’ Saturday satt i år fokus på «responsibility», eller ansvarlig design. Temaet er høyaktuelt, og både arrangører og utstillere ønsker å bidra til at bransjen beveger seg i en mer bærekraftig retning.

Design som er en del av løsningen og ikke problemet, er en vinkling som mange kan stille seg bak! Blant annet hadde studenter fra landets seks designutdannelser laget nyskapende installasjoner på Kunsthøgskolen i Oslo som viser at klimaproblematikken er noe som de yngre generasjonene er engasjert i og ønsker å bidra til å løse.

LADY Minerals Revive Adventure

Grønne valg kan gjøres på mange måter; for eksempel ved å ta vare på det man har, eller velge varige produkter når man kjøper nytt. Et eksempel er det flotte kjøkkenet fra Frama, utstilt hos Kollekted by. På veggene er det benyttet LADY Minerals Revive i fargen 11175 Adventure. Dette produktet fornyer og forvandler ujevne vegger til slette flater med et mineralsk utseende. De vakre veggene skapte stor begeistring blant besøkende! Foto: Elisabeth Heier

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

LADY 11175 Adventure

En brent oransje tone. Fargen er gyllen, jordnær og lun. Den er som et lite eventyr av gult, rødt og oransje. Vi kan også beskrive den som en mer gyllen utgave av 2771 Rustikk Terracotta, eller som en mørkere utgave av 12074 Peachy.

Oslo Design Fair

Miljø og bærekraft sto også på dagsorden hos Oslo Design Fair under messen de siste dagene i august. Årets tema, Rethink, gir henvisninger til innovasjoner som skaper nye og bærekraftige løsninger for oss og for kloden.

Gjenbruk var nøkkelord for årets tendensutstilling, kuratert av Kirsten Visdal. Vardehaugen og Aslak Haanshuus Arkitekter har designet utstillingsmodulene, som etter messen får nytt liv som hytter på Træna og i Värmland! En inspirerende og spennende løsning!Oslo Design Fair 2019 Utstillingene i tendensutstillingen viste et stort utvalg av produkter fra messens utstillere. Rommene var innredet i tradisjonell furu, med røde og brune fargeinnslag. Lengst til venstre i bildet ser du bl.a. den nye rødbrune fargen LADY 20144 Grounded Red; en perfekt match med den jordnære stilen i utstillingen!

Oslo Design Fair 2019

Den brune nyansen i nisjen er fargen 2020 Espresso.

Sanselige interiørtendenser

Tina Hellberg og Per Olav Sølvberg hadde sammen kuratert en vakker og sober utstilling under Oslo Design Fair. Objektene og fargepaletten var satt sammen for inspirere til nytenkning og sanselige opplevelser i møtet mellom materialer, natur, kunst og design.

Oslo Design Fair 2019Oslo Design Fair 2019

Alle veggene i utstillingen hadde fått den lyse gule fargen LADY Pure Color 12079 Gleam.

LADY 12079 Gleam

En lys gul tone. Fargen er svakt gul og varm i tonen. Den kan minne litt om gulfargen 1442 Claro, men 12079 Gleam er noe mer dempet og grålig i uttrykket. 12079 Gleam fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Oslo Design Fair 2019

Foto fra Oslo Design Fair: Inger Marie Grini

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti
Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

KAN JEG MALE RETT PÅ TAPET?

Denne veggen er malt med LADY Minerals Revive i den blågrønne fargen 6352 Evening Green. Raskt og rimelig med maling!…

Rom for ungdomstid

Med Jotun SENS får du ikke bare vakre farger, men du kan også være helt trygg på at det er…

Mal trygt på barnerommet

Jotun SENS er et trygt valg for alle! Jotun SENS 07 Vegg/Panel/List – i fargen 5030 St. Pauls Blue er…

Er du gravid og skal male?

Mens man er gravid kan tiden virke uendelig lang! Benytt ventetiden til å planlegge et lunt babyrom, slik at dere…

Fargesjefens sjarmerende leilighet

LADY Pure Color 20046 Savanna Sunset (vegg mot stuen) og listverk i LADY Supreme Finish 10678 Space Lisbeths hyggelige hjem…

Nye farger og tidløse kombinasjoner

I det nye fargekartet fra LADY, får de 12 nye fargene fortjent mye oppmerksomhet! I tillegg inneholder fargekartet en rekke…

Go to top