Interiørdesigner med sans for gode fargenyanser

Interiørdesigner med sans for gode fargenyanser

Interiørdesigner Karina Lilleeng Holmen har hatt ansvar for interiøret i hjemmet til Siri Løining og Kristian Kjelling. Kjøkkenet fra Sigdal, har fått vakker vask og armatur i messing fra Tapwell. Ventilatoren er fra Røroshetta.

Interiørdesigner og stylist

Karina Lilleeng Holmen er kanskje mest kjent som eier av interiørbutikken Eske på Bislett i Oslo, men jobber også med mange spennende oppdrag som interiørdesigner og stylist. Karina har stor sans for fargebruk, og er en sann ambassadør for gode fargenyanser. Hun er svært dyktig til å kombinere nytt og gammelt, og skaper gode interiører til å trives i.

Vi gleder oss over at Karina vil gjesteblogge her hos oss på LADY-bloggen – og ser fram til å vise flere av hennes spennende prosjekter fremover. I denne saken forteller hun om hvordan hun har jobbet med interiørdesignet i hjemmet til Siri Løining og Kristian Kjelling. Se innlegget fra hjemmet deres her.

Karina Lilleeng Holmen

Karina Lilleeng Holmen, interiørdesigner, stylist og butikkeier. Foto: Filippa Tredahl/ @filippatredalphoto

Eske på Bislett

Interiørbutikken Eske på Bislett er en inspirerende oase av en butikk! Fargen på veggen er LADY Supreme Finish NCS S5010-B10G.

Storfamilie med ny hverdag

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Siri Løining siden vi møttes første gang for over ti år siden, da hun valgte meg som en av designerne til Ladies Floor på Grand Hotel. Siden den gang har vi jobbet sammen på mange hotellprosjekter, inklusiv flere designer suiter på THE THIEF på Tjuvholmen. Jeg har også fulgt Siri gjennom hennes egne boligprosjekter, hvor vi startet med styling av hennes første rekkehus og endte med totalrenoveringen av hennes og Kristians nye enebolig.

For både Siri og Kristian var det snakk om en ny familiesituasjon hvor to familier hadde behov for plass og ro til å skape en ny hverdag sammen. Vi startet derfor med et allmøte med alle familiemedlemmene hvor vi snakket om alt fra behov og praktiske løsninger til ønsker og yndlingsfarger. Huset de kjøpte sammen hadde god plass til alle, og familien bestemte selv i samarbeid med arkitekt Henriette Wold at de tre guttene fikk en egen avdeling i kjelleren, datteren fikk eget rom i første etasje og Siri og Kristian fikk hele 2.etasje for seg selv med soverom og walk-in garderobe. I kjelleren planla vi i tillegg et aktivitetsrom for barna, og slik fikk alle sine egne soner.

Med plass til storfamilien

Hovedinvesteringen ble den store sofaen «Mr Big» fra Bolia som Siri selv valgte – den rommer hele familien og flere til!

Fargeskalaen i dype blå og lilla nyanser, skaper en fasjonabel og unik stil.

Familiehotellet

Med Siris hotellbakgrunn var det naturlig å ta utgangspunkt i en mer kontinental stil med eklektiske innslag som man nå ofte ser i boutique hotels rundt om i verden. Alle var i tillegg åpne for et hjem med farger som gjorde det lunt og hyggelig å være hjemme. Vi valgte raskt en mørk fargepalett som ga en dramatisk bakgrunn til lyse møbler i 1.etasje og mørke møbler i 2.etasje. Særlig 2.etasjen føles som en suite på et luksushotell, men atmosfæren er skapt med enkle grep gjennom farge-, tekstil- og stylingvalg.

I en aktiv hverdag med stramme tidsskjemaer for både barn og voksne, er det også viktig med praktiske løsninger. I samarbeid med arkitekt Henriette fokuserte familien derfor på riktig oppbevaring og god «arbeidsflyt» gjennom huset. Hver lille krok og avlukke ble brukt til skap og oppbevaring, noe av det laget på mål.

4622 Plomme

Lillafargen LADY 4622 Plomme skaper unik lunhet i stuen.

Åpen kjøkken- og stueløsning

Et av de viktigste områdene var den åpne kjøkken- og stueløsningen som skulle ha plass til både familie og venner. Ved å slå ned flere vegger og plassere kjøkkenet sentralt, men samtidig bakerst i rommet, ble det plass til både to forskjellige spisesoner og en gigantisk sofa/tv-sone. Med denne planløsningen har man full oversikt over det meste, også utsikten til hagen, når man står og lager mat.

Eksklusive detaljer

Både Siri og Kristian hadde møbler, belysning og tilbehør fra før som vi tok utgangspunkt i ved møbleringen av huset. Etter å ha lagd en oversikt på hva de hadde ble oppgaven å finne det de manglet og få alt til å henge sammen. Ved hjelp av nye spisestoler, nytt sofabord og nytt gulvteppe bandt vi sammen det gamle med det nye og skapte en helhet som ser gjennomtenkt ut.

Les mer om hjemmet til Siri Løining og Kristian Kjelling her.

Soverommet – innredet som hotellsuite

På soverommet deres ble det kun kjøpt inn ny seng, nye nattbord og litt nytt sengetøy for å komplementere parets egne møbler. Her ble både vegger og tak malt i fargen LADY 4143 Hule – og du verden for en effekt det gir med mørkere farge i taket!

Siri og Kristian

Fotografiet på soverommet er signert fotograf Sølve Sundsbø. Taklampe Leonard Chandelier/ Menu. Det store speilet er Hovet/IKEA, og den mørkeblå kommoden er fra IKEA med fronter fra Superfront. Mørkebrune kommoder; Malm/IKEA. Puten er designet av Christina Lundsteen og pleddet Marsala linpledd, Beatrice Laval – begge deler kan kjøpes hos Eske. Bordlampen er en gammel modell fra Eske (utgått fra produksjon). Lignende puffer finnes på IKEA/Färlöv.

Lamper og kunst

Jetson Armchair – Bruno Mathsson/dux.com. Gulvlampen er en gammel modell fra Bolia, og sidebordet Marble Disc Table – Mater design/fra Eske. Kunst er privat fra tidligere.

Fargen på soverommet er supermatte LADY Pure Color 4143 Hule.

Hotellstil

Sengen er fra Hilding, og er samme type som finnes på THE THIEF. Sengetøy og sengeteppe er fra Eske.

De riktige detaljene

Til slutt var det viktig å få på plass detaljer som kunst, puter, planter og annen dekor som skaper stemning og atmosfære. Det ferdige resultatet er et personlig hjem som virker både beroligende og inspirerende for de mange som deler det.

Eksklusive detaljer

Detaljer i messing, krystall og marmor, skaper et utsøkt og elegant uttrykk. Bordet og lampen er fra Eske.

Gylne detaljer

En dose glamour tilføres med foto av skuespillerinnen Rita Hayworth – og de vakreste stolene fra GUBI!

Spisestuen

Det lekre bordet er Big O Table, OX Denmarq/Eske, stolene er Coco Dining Chair i stoff , fra GUBI, Ballroom Taklampe, Design by Us/Eske.
Glassvasen Alba og messingkulen er fra H.Skjalm P./Eske. Duftlyset Mad et Len/Eske.

Alle foto er tatt av Anne Bråtveit, styling er gjort av Karina Lilleeng Holmen.

Karina Lilleeng Holmen
Karina Lilleeng Holmen

Karina Lilleeng Holmen – Interiørdesigner

Med sin estetiske sans, har Karina hatt stor suksess som interiørdesigner og jobber med et bredt spekter av inredningsprosjekter. Hun har også opparbeidet interiørbutikken Eske i Oslo, som er viden kjent for sitt utvalg av god design

Malingen som tryller bort ujevn strietapet!

Er du en av dem som drømmer om slette, betongaktige vegger? Med nyheten LADY Minerals Revive kan du endelig bli kvitt…

Nytt fargekart for slette, betongaktige vegger!

Se alle fargene i de nye fargekartet! LADY Minerals Revive 8252 Green Harmony.  Slette vegger med betonglook Noen ganger kan…

Nytt hus med personlige farger

Andrea valgte dus rosa til stuen. Fargen heter LADY 10580 Soft Skin Selv om det nye huset – eller leiligheten…

Våre vakreste farger – nytt fargekart!

Dyp blå og lekker! LADY 5455 Industrial Blue har fått plass i vårt nye fargekart. Vi vet at mange av dere elsker…

Her er fargetrendene for våren 2019!

LADY 12074 Peachy er en leken ferskenfarget aksent. Den kan spille grønnfarger som LADY 7628 Treasure og LADY 7629 Antique…

Unik utstilling med norsk design

Veggarbeid Folded Porcelain fra Christina Peel. Linde Sofa fra Tonning & Stryn. Design Andreas Engesvik. Veggfargen er LADY Pure Color 12076…

Go to top