Fra baby – til jenterom

Fra baby – til jenterom

Du vet når du finner den perfekte fargen, den som den grå sengehimmelen i boden har ventet på helt siden den ble kjøpt inn. Jeg fant den. LADY Soft Skin fra den nye LADY Balance fargekartet. Endelig ble det fart i “prosjekt jenterom”, det var på tide å gjøre det søte babypreget litt kulere. Fortsatt feminint, men her bor det en jente med meninger og ben i nesa – og en stor forkjærlighet for rosa.

Jotun-Lady-Everyday-Beauty-Elisabeth-Heier

LADY Soft Skin finner du i Everyday Beauty paletten i LADY sitt nyeste fargekart. De 8 fargene harmonerer perfekt med hverandre.

Jotun-Lady-Elisabeth-Heier-jenterom_2

 

LADY Soft Skin går fra varm rosa i gyllent ettermiddagslys, til en lysere og mer nedtonet nyanse i gråvær. Den luner det ellers hvitmalte rommet, og er så vakker sammen med de andre fargene jeg har valgt ut her inne. Sammen med forskjellige nyanser av burgunder og lilla, grått og sennepsgult blir uttrykket varmt og innbydende.

 

Jotun-Lady-Elisabeth-Heier-jenterom

 

Å tilsette noe sort i interiøret er ofte den lille detaljen du trenger for å stramme opp inntrykket. Her synes jeg Bandit-printet passer så godt, og den lille barnestolen fikk sort sete for å ta igjen det sorte i plakaten over. Ulike print og plakater er også en fin måte å tilføre personlighet på, og selv ganske små barn vil elske å få være med å velge ut veggdekoren sin.

 

Jotun-Lady-Elisabeth-Heier-jenterom

 

Den nye LADY Balance malingen er snill mot inneklimaet og i tillegg enkel å male med. Overflaten blir matt og vakker, og jeg ble overrasket over hvor lett malingen fløt sammen og tørket. Fint for utålmodige sjeler som meg, som helst vil unnagjøre to strøk så raskt som mulig. Min andre favoritt fra LADY Balance kartet, LADY Minty Breeze har jeg malt med på gutterommet. Gleder meg til å vise dere resultatet!

Avatar
Avatar

Elisabeth – Interiørdesigner og stylist

Elisabeth Heier er gjesteblogger hos oss. Hun arbeider som interiørdesigner og stylist, og er alltid på jakt etter gode løsninger og noe vakkert å hvile øynene på. Bloggen hennes er blant Norges største inspirasjonsblogger innen interiør.

Ny og fargerik leilighet på Oksenøya

Lekker og fargerik leilighet til barnefamilien! – Et nybygg kan virke kaldt og upersonlig, men med de riktige fargene blir…

Sosialt rom med pizzaovn

Et eget rom med pizzaovn! – I første episode av ny sesong, forvandlet Tid for hjem det gamle fjøsbygget til…

Slette vegger og ny farge – i en operasjon!

Ja, vi drømmer om rustikke, slette vegger! Med LADY Minerals Revive er løsningen nærmere enn du tror! – Fargen på…

Unike farger i LADY Minerals Revive

– Nye, unike farger er nå tilgjengelig i LADY Minerals Revive. – Farge på bildet: LADY Minerals Revive 1288 Granskygge….

Ingrid og Vidars nye funkishus er en fargefest!

Et nytt funkishus, fylt med fargeglede. Ingrid hadde en detaljert fargeplan til det nye huset. – Les om alle fargene…

Et eventyr av et baderom

Ingrid A. Westrum ønsket seg et praktisk baderom i det nye funkishuset. Se hvor fint det ble! Eventyrlig baderom I…