Jul i varme nyanser hos Vibeke

Jul i varme nyanser hos Vibeke

Med den dempede, vakre fargen LADY 20120 Organic Red, skapes lun julestemning i en fei! Se det fine julerommet til Vibeke, som driver Instagram kontoen og nettstedet Enkontrast 

Julestemning i nytt rom

Det som tidligere var en stor bod på over 30 m², har fått en helt ny funksjon i Vibeke sitt hus. Rommet er delt opp, og boden har blitt betydelig mindre, mens resten av rommet har blitt forvandlet til et nytt flerbruksrom. Fordelen med mindre lagringsplass, er at man blir tvunget til å kaste og rydde, sier Vibeke. – Og det er så deilig!

Da Vibeke skulle pusse opp, falt valget på den rødrosa fargen LADY Pure Color 20120 Organic Red. Med denne fargen blir det raskt julestemning i det nye rommet!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

LADY 20120 Organic Red

En dempet rødrosa tone. Fargen er varm og brent i tonene. Du finner innslag av både, rødt, rosa og brunt i denne lune fargen. I møte med lysere varianter som 2024 Senses eller 12086 Rustic Pink, vil fargene skape en lun fargeflyt. 20120 Organic Red fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull.

Ekstrarom for selskap!

-Noe jeg VET vi kommer til å bruke dette rommet til er barnebursdager, sier Vibeke. – Helt perfekt når vi skal invitere familie og venner!

Det blir julestemning med en varm rødfarge! LADY 20120 Organic Red er en herlig farge å omgi seg med – også resten av året! 

Se flere bilder av denne fargen – og få tips til andre gode rødfarger her.

Hvite nyanser som matcher til 20120 Organic Red er bl.a. 9918 Klassisk Hvit (som her hos Vibeke) – eller 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.Foto og styling: Vibeke Illevold / Enkontrast.no.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Her er fargene for våren 2020!

Gylne muligheter våren 2020 Nytt år og nye muligheter! Kanskje har du planer om å bytte farger og friske opp…

Våre Vakreste Farger – Fargekartet som hjelper deg

I fargekartet «Våre vakreste farger» finner du mange tips og trygge, gode interiørfarger. Nyhetene 7629 Antique Green (vegg i front)…

Grønn jul med Local Green og Mocktails

Vi slår et slag for å prøve ut alkoholfrie Mocktails i julen! Vår nyeste grønnfarge LADY 8546 Local Green er gyllen og…

Julestemning i diskre omgivelser

Få oppskriften til årets juledrink – som passer perfekt til fargen LADY 11173 Humble Yellow! Glasset er Ferm Living Ripples fra Hviit….

En festaften i magiske farger

Julestemning med et nydelig dekket bord – og den dype, vakre LADY 20145 Wisdom på veggene! Magisk julestemning En julebordsdekorasjon…

Kalkmaling – nå i flere nyanser

Ny farge tilgjengelig i LADY Minerals (på den buede veggen): 11174 Curious Mind. – Livet er fullt av muligheter; utforsk dem…

Go to top