Jul i varme nyanser hos Vibeke

Jul i varme nyanser hos Vibeke

Med den dempede, vakre fargen LADY 20120 Organic Red, skapes lun julestemning i en fei! Se det fine julerommet til Vibeke, som driver Instagram kontoen og nettstedet Enkontrast 

Julestemning i nytt rom

Det som tidligere var en stor bod på over 30 m², har fått en helt ny funksjon i Vibeke sitt hus. Rommet er delt opp, og boden har blitt betydelig mindre, mens resten av rommet har blitt forvandlet til et nytt flerbruksrom. Fordelen med mindre lagringsplass, er at man blir tvunget til å kaste og rydde, sier Vibeke. – Og det er så deilig!

Da Vibeke skulle pusse opp, falt valget på den rødrosa fargen LADY Pure Color 20120 Organic Red. Med denne fargen blir det raskt julestemning i det nye rommet!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

LADY 20120 Organic Red

En dempet rødrosa tone. Fargen er varm og brent i tonene. Du finner innslag av både, rødt, rosa og brunt i denne lune fargen. I møte med lysere varianter som 2024 Senses eller 12086 Rustic Pink, vil fargene skape en lun fargeflyt. 20120 Organic Red fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull.

Ekstrarom for selskap!

-Noe jeg VET vi kommer til å bruke dette rommet til er barnebursdager, sier Vibeke. – Helt perfekt når vi skal invitere familie og venner!

Det blir julestemning med en varm rødfarge! LADY 20120 Organic Red er en herlig farge å omgi seg med – også resten av året! 

Se flere bilder av denne fargen – og få tips til andre gode rødfarger her.

Hvite nyanser som matcher til 20120 Organic Red er bl.a. 9918 Klassisk Hvit (som her hos Vibeke) – eller 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.Foto og styling: Vibeke Illevold / Enkontrast.no.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Vårlig vakkert med rosa stue

Dagene har blitt lenger, og vi nyter lyset som er tilbake etter vinter og mørketid. Kanskje gir det deg den…

Norske håndlagde designlamper

Utstillingen over viser de to vakre Arkivlampene 4014 400 mm i hvit sandblåst, med sort oppheng. Disse lampene ble designet i…

Fra slitt kjøkken til smart oppholdsrom

Den nye peisen gjør seg godt i rommet og skaper en lun følelse. Tid for hjem tar utfordringen! Utfordringen for…

Delikat stue i ny fargeprakt

ETTER: Tid for hjem har laget et rom med delikate farger og fine flater. Her blir det fint å leve…

Moderne familiehytte i vakre farger!

De store vindusflatene kan skyves helt til side og skillet mellom ute- og inneområdet viskes ut. Ikke rart at familien ender…

Våre beste tips til fornyelse med maling!

Skap magi i interiøret ved bruk av farger! LADY Pure Color 5489 Free Spirit er en optimistisk farge – vakker i kombinasjon…

Go to top