Jul i varme nyanser hos Vibeke

Jul i varme nyanser hos Vibeke

Med den dempede, vakre fargen LADY 20120 Organic Red, skapes lun julestemning i en fei! Se det fine julerommet til Vibeke, som driver Instagram kontoen og nettstedet Enkontrast 

Julestemning i nytt rom

Det som tidligere var en stor bod på over 30 m², har fått en helt ny funksjon i Vibeke sitt hus. Rommet er delt opp, og boden har blitt betydelig mindre, mens resten av rommet har blitt forvandlet til et nytt flerbruksrom. Fordelen med mindre lagringsplass, er at man blir tvunget til å kaste og rydde, sier Vibeke. – Og det er så deilig!

Da Vibeke skulle pusse opp, falt valget på den rødrosa fargen LADY Pure Color 20120 Organic Red. Med denne fargen blir det raskt julestemning i det nye rommet!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

LADY 20120 Organic Red

En dempet rødrosa tone. Fargen er varm og brent i tonene. Du finner innslag av både, rødt, rosa og brunt i denne lune fargen. I møte med lysere varianter som 2024 Senses eller 12086 Rustic Pink, vil fargene skape en lun fargeflyt. 20120 Organic Red fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull.

Ekstrarom for selskap!

-Noe jeg VET vi kommer til å bruke dette rommet til er barnebursdager, sier Vibeke. – Helt perfekt når vi skal invitere familie og venner!

Det blir julestemning med en varm rødfarge! LADY 20120 Organic Red er en herlig farge å omgi seg med – også resten av året! 

Se flere bilder av denne fargen – og få tips til andre gode rødfarger her.

Hvite nyanser som matcher til 20120 Organic Red er bl.a. 9918 Klassisk Hvit (som her hos Vibeke) – eller 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.Foto og styling: Vibeke Illevold / Enkontrast.no.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

TED SPACE – Vårt fremtidige hjem?

I utstillingen Ted Space, under Stockholm Design Week, viste Hanna Nova hvordan hun tror vi kommer til å leve og…

Lun stue med blått paneltak!

Gjengen i Tid for hjem tar godt vare på stuen i den arkitekttegnede boligen! Se resultatet her! Arkitekttegnet bolig Den…

Sosialt kjøkken i friske grønnfarger

På kort tid ble rommet totalt forandret ved hjelp av Tid for hjem-gjengen! Les mer om fargene som ble brukt. …

Naturlig vakkert på hytta

Hent naturen inn i interiøret og skap den lune hyttestemningen du ønsker deg.  Familiehytte i nydelige omgivelser Denne flotte familiehytta…

Friskt og vårlig hjem i grønt og blått!

Hjemme hos Henriette Aaberg-Hansen slipper vintersola såvidt inn og kaster lys inn på nymalte vegger; et ørlite hint og håp…

En drøm av et kjøkken i lune farger

Dette var et mye større kjøkken enn det familien hadde sett for seg! Foto: Pandora Film/ TV 2 Tid for…

Go to top