Inviter til juleverksted

Inviter til juleverksted

Få inn litt varme, glede og kreativitet i førjulstiden, inviter til juleverksted! Samle gode venner rundt et bord og lag julegavene sammen. Gløgg, pepperkaker og julemusikk…. Dere får en hyggelig stund sammen og får samtidig kommet et godt stykke på vei med julegavene.

Inviter til et hyggelig juleverksted

Sett en dato og inviter de du ønsker skal være med. La alle få muligheten til å komme med forslag på hva dere skal lage og fordel oppgaver. Kanskje noen kan kjøpe inn maling, en kan kjøpe det som skal males og en får ansvar for å kjøpe inn litt godsaker. Hvis alle bidrar litt, blir det både enklere og mer gøy!

LADY-juleverksted

Vi som jobber med LADY har hatt vårt eget lille juleverksted og med oss på laget fikk vi med to ivrige jenter som ville lage julegaver til sine venninner. Det var kjempehyggelig og vi fikk skikkelig julestemning! Her ser du noen bilder fra juleverkstedet, kanskje du får noen tips til hva du skal gi bort i julegave i år? Alle setter pris på en personlig og hjemmelaget gave!

Julegavetips

Vi kjøpte inn mange fine ting fra Panduro Hobby og blandet farger fra LADY Balance fargekartet vårt. Det blir også veldig lekkert hvis man kombinerer noen av de dype blåfargene fra det nye fargekartet, med LADY Design i gull. For enkelhetens skyld; rask tørk, matt vakkert utseende og fordi den er så inneklimavennlig, brukte vi LADY Balance når vi malte. Husk at hvis du skal ha ting på for eksempel et brett, som vil bli utsatt for slitasje, bør du ta et strøk med matt lakk i tillegg, så holder det seg pent lenge. For store ting som krever en suveren finish, anbefaler vi LADY Supreme Finish.

Bruk gråpapir som duk. Det er enkelt og det er ikke så farlig om dere søler litt. Husk Jotun Penselrens, da er det enkelt å fjerne eventuelle flekker og gjøre rent penslene.

Julegavetips     Julegavetips

Lisbeth lagde blant annet et fint lite skrin i fargen LADY 1864 Anonymous fra Everyday Simplicity paletten. Et tips er å holde deg innenfor en av de tre fargepaletteene fra fargekartet. De er garantert å matche hverandre. Kobberhjertene du ser ved siden av skrinet er fylt med kobbermalingen LADY Design. Du bare heller malingen opp i hjertet, snur det rundt slik at hele hjertet blir dekket med maling, for deretter å helle ut den overskytende malingen. Enkelt og gøy!

Julegavetips

Her er det mange flittige jenter i gang. Nina maler et vakkert trehus som blir en dekorativ hylle. I midten blir det laget et skrin til venninnen, Thea, som skal få sitt helt personlige smykkeskrin. Bokstavene hennes er malt i kobber og det er malt på en liten søt fugl ved hjelp av en sjablong. Denne blir det gøy å gi bort! Siste jenta trer malte trekuler på en skinntråd og leter etter den største pepperkaken samtidig.

Julegavetips

Her maler Barbro 3 stk lysestaker hvor hun har festet maskeringstape på forskjellige nivåer på lysestaken. En god maskeringstape er lett å fjerne og du får en skarp, fin overgang.

Julegavetips

Se hvor fint det blir. Her har hun malt to strøk i fargene, LADY 7163 Minty Breeze, LADY 7555 Soft Mint og LADY 9918 Klassisk Hvit.

 

Julegavetips

Det samme kan du gjøre med enkle treklosser som feks er formet som et hus. Bruk gjerne 3 stk, fest maskeringstapen på samme sted på alle tre og mal feks 2 av de i overkant og en i nedkant. Finn fine farger som matcher hverandre.

 

Julegavetips   Julegavetips

Når du først er i gang, er det bare å male i vei, man maler kjapt mange flotte trekuler, små søte figurer, etc. Små dyrefigurer er populære både hos store og små.

 

Julegavetips

Her er et fat malt i fargen LADY 7555 Soft Mint og på utsiden er det malt i fargen LADY 7163 Minty Breeze. Fint å ha smykker i, parfymer stående på, krydder, etc.

Julegavetips

Her er det mange fine trehus. Alle er malt i farger fra Everyday Simplicity paletten.

Julegavetips

Her har vi malt en settekasse med forskjellige farger fra Everyday Beauty paletten. En perfekt gave til venninnen som elsker neglelakk! Foran ser du de lekre trekulene som er tredd på en skinntråd.

Julegavetips

Her har vi hentet inn trollhassel fra hagen og pyntet med forskjellige kuler som er fylt med nydelige LADY farger. Kanskje en ide til julepynt til deg selv?!

Julegavetips

Ta gjerne med barna. De stortrives med å male og elsker å lage sine egne gaver. Her er de flotte skrinene som jentene laget, til hver sin venninne, Tea uten h og Thea med h :)

Julegavetips

Håper du fikk noen gode julegaveideer. Kos deg i førjulstiden og send ut en invitasjon til juleverksted nå med en gang!

Til disse gavene har benyttet malingene LADY Balance og LADY Design.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….