Kalkmaling skaper varme og karakter hos Pella

Kalkmaling skaper varme og karakter hos Pella

Pella Hedeby jobber som innreder og stylist, og deler interiørinspirasjon på Instagramkontoen @pellahedeby. Velkommen til hennes nye, lyse og stilsikre hjem!

Lyst og lekkert hos Pella

Interiørdesigneren Pella Hedeby bor i Östertälje, sør for Stockholm, med sine to sønner, Leo og Viggo, samt to italienske mynder, Gypsy og Yoda. Pella har nylig flyttet inn i et nytt hjem – en lys og lekker leilighet på 96 kvm.

Velkommen hjem til interiørdesigneren Pella! Her er veggene malt med LADY Minerals kalkmaling i 10341 Kalk. Legg også merke til at listverk og foringer er malt med samme farge, i LADY Supreme Finish Silkematt.

LADY 10341 Kalk

En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Nydelig å kombinere med 10342 Kalkgrå og 9918 Klassisk Hvit. Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, f.eks. fargen 10429 Diskret.

Naturlige materialer

Pella henter mye av sin inspirasjon fra naturen. – Jeg elsker det enkle, og lander stilistisk i en myk minimalisme, med innslag av naturlige materialer og teksturer, forklarer Pella.

En nydelig arbeidsplass! Veggene er malt med  LADY Minerals kalkmaling i 10341 Kalk.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Varme og karakter med kalkmaling

– Jeg elsker lyset i den nye leiligheten, og ønsket å skape et lyst hjem, hvor kalkmalingen LADY Minerals ga veggene struktur og karakter. Siden leiligheten er relativt nybygd, ønsket jeg å fjerne noe av den nyproduserte følelsen, og gi den litt mer «patina».

Selv om LADY Minerals kalkfarger har en relativt diskret karakter i lyse nyanser, får du base med dybde og varme. – Mitt fargevalg falt på nyansen 10341 Kalk, en av mine favoritter fra Jotun LADY, som jeg har brukt i mange prosjekter.

På barnerommet har vi malt med 1928 Sommersne og 10679 Washed Linen. – Jeg elsker 10679 Washed Linen og den koselige følelsen som fargen gir, forklarer Pella.

Det vakre soverommet har delikate detaljer i lin, skinn og tre. Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10341 Kalk.

Siden leiligheten er relativt nybygd, ønsket jeg å fjerne noe av den nyproduserte følelsen og gi den litt mer «patina».

De vakreste plaggene, i matchende fargetoner, får henge framme. Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10341 Kalk.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Interesse for interiør

Pellas interesse for interiørdesign startet tidlig, og allerede som barn elsket hun å dekorere og innrede jenterommet. – Heldigvis hadde jeg en veldig forståelsesfull mor, forklarer Pella. Senere ble det loppis- og containerfunn, som hun pusset opp og innredet med.

Nå er det barnerommene som pusses opp, med hennes stilsikre sans.

Den eldste sønnens soverom er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10679 Washed Linen.

Slik maler du med LADY Minerals kalkmaling!

Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10679 Washed Linen. – Over 100 farger i LADY Minerals! Se hele fargeutvalget her.

«Greige» fargepalett

De tre gråbeige fargene har alle en varm undertone og matcher hverandre helt perfekt.

Alt av listverk og foringer er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i samme nyanse som veggene. Det gir et rolig og stilig uttrykk, og skaper dessuten en fin base for resten av innredningen.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Jeg simpelthen elsker mitt nye hjem og har funnet meg selv godt til rette her!

Tynne lingardiner, grove sisaltepper og vasket linstoff på sofaen, gir en naturlig og avslappet følelse. Veggene er malt med LADY Minerals kalkmaling i 10341 Kalk.

Nye prosjekter

Det har vært mange omveltninger i Pellas liv i det siste året. Det har gitt henne en skikkelig re-start, med også ny inspirasjon. Følger du henne i sosiale medier, vil du få innblikk i spennende interiørprosjekter som hun jobber med. Sjekk også den nye plattformen Slow Emotions Project, som er et nytt, kreativt samarbeidsprosjekt som hun er involvert i.

Den yngste sønnens soverom er malt med supermatte  LADY Pure Color i 1928 Sommersne. Pellas sønn ønsket hvite vegger, og 1928 Sommersne ble det perfekte alternativet, som ga en fin kontrast mot de hvite detaljene og taket.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Veggene er malt med LADY Pure Color i 1928 Sommersne. 

 Få mer inspirasjon fra Pella her!

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Dekk bordet med snadder til påske

Påsken er en vakker tid på så mange måter. Det blir stadig lysere og lengre dager, krokusen sniker seg frem…

Lun stemning med Dempet Savanne

Matbloggerne Gitte Witt og Filip Loebbert har for første gang dristet seg til å male med farger, og har valgt…