Koselig og lunt soverom på hytta

Koselig og lunt soverom på hytta

Soverom på hytta i ny, lun farge. – Annette Nordstrøm valgte LADY Supreme Finish 12125 Impression da hun pusset opp i høst. – Les mer om hvordan hun laget skyvedøren.

Soverom med utsikt til peis

Et soverom vegg-i-vegg med stua har sine fordeler! – Jeg elsker dette soverommet, forteller Annette. – Det er så herlig å nyte den store, åpne peisen i stuen fra dette rommet også! – Det er lett å forstå at Annette Nordstrøm liker seg på hytta. Med hennes rustikke stil med gjenbruk, lekre, mønstrede tekstiler og varme farger, har hun skapt en imøtekommende og varm atmosfære.

LADY 12125 Impression

Vegg- og takpanel: LADY Supreme Finish Matt 12125 Impression

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Suveren finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Oppussing på hytta

Hytta har vært pusset opp tidligere, og soverommet ble da malt helt lyst. – Det ble bare for kaldt med den hvite fargen her inne, og jeg ønsket et lunere preg, sier Annette. Da hun skulle pusse opp på nytt, falt valget på den nye, varme fargen 12125 Impression.

Både veggene og takpanelet ble malt med LADY Supreme Finish i matt glansgrad, noe som gjør uttrykket dempet og lekkert.

LADY 12125 Impression

Med myke tekstiler og matte overflater, har soverommet blitt delikat og hyggelig. Sengeteppe fra Mille Notti, øvrige tekstiler og puter fra Mulberry Home. Puff fra Ygg&Lyng/Haver Interiør.

Hyttekontor

– Her har jeg også mitt lille hyttekontor, som har blitt brukt endel i disse «hjemmekontor- tider». I tillegg så er det bygget en loungesofa/daybed-løsning under vinduet, som er en herlig lesekrok. Dette fungerer også som en ekstra seng, når det er mange gjester på hytta.

LADY 12125 Impression

Rustikt og hyggelig på hyttekontoret. Det brune stoffet på veggen er fra Larsen fabrics.

LADY 12125 Impression

Nytt soverom på hytta med ny farge! Vegg: LADY Supreme Finish Matt 12125 Impression.

LADY 12125 Impression

Slik maler du gulnet panel! 

Skyvedør av benkeplate

– Da jeg overtok hytten var det montert en gardin som skille mellom dette rommet og stuen, forteller Annette videre. – Inngangen er ganske lav, og jeg hadde ikke lyst til å sette inn en vanlig dør. Løsningen ble en skyvedør som henger på sorte, matte skinner. Døren laget jeg av en standard benkeplate, som jeg beiset med LADY Pure Nature i fargen 9044 Kullsort.

LADY 12125 Impression

Dekorativ og smart skyvedør av benkeplate! Den henger på sorte skinner fra R. Bergersen. Beiset med LADY Pure Nature i 9044 Kullsort.

 LADY Pure Nature

LADY Pure Nature

  • Forskjønner treverket
  • Motvirker gulning
  • Enkelt å få et vakkert og jevnt resultat

Les om gjesterommet på hytta til Annette her.

Slik så det ut før!

Da Annette kjøpte hytta hadde soverommet ubehandlet panel, som hun malte helt hvitt. – Med den nye fargen 12125 Impression, har rommet blitt helt annerledes, selv om resten av interiøret er nesten uforandret!

Foto og video: Annette Nordstrøm

Mer hytteinspirasjon? Se den eventyrlige hytta i lodge-stil!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Nye hyttepaletter fra LADY!

Vi gleder oss til å inspirere deg med tre nye, vakre hyttepaletter fra LADY. Bildet over er en smakebit fra…

Sosialt rom med pizzaovn

Et eget rom med pizzaovn! – I første episode av ny sesong, forvandlet Tid for hjem det gamle fjøsbygget til…

Strøken hytte ved foten av Gaustatoppen

I sesongavslutningen byr Eventyrlig Oppussing og Halvor Bakke på et fantastisk prosjekt! – Se bildene fra hytta med utsikt til…

Eventyrlig tømmerhytte i Rennebu

Eventyrlig Oppussing har forvandlet ei gammel tømmerhytte, til den lekreste familiehytte i lune farger. Veggpanel: LADY Supreme Finish Matt 8546…

Ny varmestue i alpinbakken i Glomfjord

Fra nedslitt varmestue til eksklusiv skihytte. – Eventyrlig Oppussing har reist nordover til vakre Glomfjord. Se resultatet og før-bildene her!…

Oppussing av sommerhytte i Nevlunghavn

Denne uken gikk turen sørover, til Nevlunghavn i Larvik, hvor Eventyrlig Oppussing møter en småbarnsfamilie fra Tromsø. De har arvet…