Koselig og lunt soverom på hytta

Koselig og lunt soverom på hytta

Soverom på hytta i ny, lun farge. – Annette Nordstrøm valgte LADY Supreme Finish 12125 Impression da hun pusset opp i høst. – Les mer om hvordan hun laget skyvedøren.

Soverom med utsikt til peis

Et soverom vegg-i-vegg med stua har sine fordeler! – Jeg elsker dette soverommet, forteller Annette. – Det er så herlig å nyte den store, åpne peisen i stuen fra dette rommet også! – Det er lett å forstå at Annette Nordstrøm liker seg på hytta. Med hennes rustikke stil med gjenbruk, lekre, mønstrede tekstiler og varme farger, har hun skapt en imøtekommende og varm atmosfære.

LADY 12125 Impression

Vegg- og takpanel: LADY Supreme Finish Matt 12125 Impression

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Suveren finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Oppussing på hytta

Hytta har vært pusset opp tidligere, og soverommet ble da malt helt lyst. – Det ble bare for kaldt med den hvite fargen her inne, og jeg ønsket et lunere preg, sier Annette. Da hun skulle pusse opp på nytt, falt valget på den nye, varme fargen 12125 Impression.

Både veggene og takpanelet ble malt med LADY Supreme Finish i matt glansgrad, noe som gjør uttrykket dempet og lekkert.

LADY 12125 Impression

Med myke tekstiler og matte overflater, har soverommet blitt delikat og hyggelig. Sengeteppe fra Mille Notti, øvrige tekstiler og puter fra Mulberry Home. Puff fra Ygg&Lyng/Haver Interiør.

Hyttekontor

– Her har jeg også mitt lille hyttekontor, som har blitt brukt endel i disse «hjemmekontor- tider». I tillegg så er det bygget en loungesofa/daybed-løsning under vinduet, som er en herlig lesekrok. Dette fungerer også som en ekstra seng, når det er mange gjester på hytta.

LADY 12125 Impression

Rustikt og hyggelig på hyttekontoret. Det brune stoffet på veggen er fra Larsen fabrics.

LADY 12125 Impression

Nytt soverom på hytta med ny farge! Vegg: LADY Supreme Finish Matt 12125 Impression.

LADY 12125 Impression

Slik maler du gulnet panel! 

Skyvedør av benkeplate

– Da jeg overtok hytten var det montert en gardin som skille mellom dette rommet og stuen, forteller Annette videre. – Inngangen er ganske lav, og jeg hadde ikke lyst til å sette inn en vanlig dør. Løsningen ble en skyvedør som henger på sorte, matte skinner. Døren laget jeg av en standard benkeplate, som jeg beiset med LADY Pure Nature i fargen 9044 Kullsort.

LADY 12125 Impression

Dekorativ og smart skyvedør av benkeplate! Den henger på sorte skinner fra R. Bergersen. Beiset med LADY Pure Nature i 9044 Kullsort.

 LADY Pure Nature

LADY Pure Nature

  • Forskjønner treverket
  • Motvirker gulning
  • Enkelt å få et vakkert og jevnt resultat

Les om gjesterommet på hytta til Annette her.

Slik så det ut før!

Da Annette kjøpte hytta hadde soverommet ubehandlet panel, som hun malte helt hvitt. – Med den nye fargen 12125 Impression, har rommet blitt helt annerledes, selv om resten av interiøret er nesten uforandret!

Foto og video: Annette Nordstrøm

Mer hytteinspirasjon? Se den eventyrlige hytta i lodge-stil!

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Hyttekjøkken i landlig stil

Med små grep kan du skape et koselig hyttekjøkken, selv om plassen er begrenset. Se de fine fargepalettene! Koselig hyttekjøkken…

En avslappet lounge til hytta

Vi drømmer om en deilig lounge til hytta, med en ny fargepalett og myke sofaer. Se hvor stor forskjell fargene…

Varm velkomst på gjesterommet

I annekset på hytta, har det ene gjesterommet fått fargen 20167 Welcoming Red. – Bli med på besøk til Annette…

Fra furuhytte til solrikt sommerparadis

Se den enorme forandringen fra gammel furuhytte til sommerparadis! Tak og vegger ble sommerlige og lyse, med den dempede gulfargen…

Total forvandling av hytta på Tyin

Hytta på Tyin fikk total forvandling i årets siste episode av Eventyrlig Oppussing! Den store, nye terrassedøren åpner opp for…

Julefeiring på hytta

Annette Nordstrøm velger julefeiring på hytta i Rondane. Rommet har fått den magiske plommefargen LADY 20145 Wisdom. – Få tips…