Kreativ fargebruk i frodig butikk

Kreativ fargebruk i frodig butikk
Det første som møter deg innenfor døren hos Ruby Elise Blomsterverksted, er et vell av grønne planter, farger og blomster i skjønn forening. Veggen er malt med LADY Wonderwall  10001 Dijon Yellow.

 

Å komme inn døren hos blomsterverkstedet Ruby Elise i Sandefjord, er som å tre inn i et frodig og levende fargeunivers. Vi er her for å se hvor fin butikken har blitt etter oppussingen med nye, vakre LADY-farger, malt med robuste LADY Wonderwall. 

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Vakker, matt og robust
  • Varig vakkert, matt utseende
  • Ekstremt slitesterk
  • Meget flekkavvisende
Ruby Elise _ LADY 2020 Farger

Hos Ruby Elise bugner det av vakre potter og frodige planter. Veggen bak er malt med LADY Wonderwall  5489 Free Spirit. Les mer om den unike nyheten LADY Wonderwall! 

– Hva om vi velger hele rekken?

Da butikken skulle pusses opp, var alle som jobber der involvert i fargevalget. Mange farger ble vurdert og flere likte den nye fargen LADY 5489 Free Spirit. Butikken består av flere små tilstøtende rom, noe som åpner opp for å sette sammen en frisk palett av flere farger. Spørsmålet var bare hvilke? Det var da Pia (som selv sier hun er fargeblind), sa: – skal vi ikke bare velge fargene i hele den rekken der da?  Og slik ble det!

Som sagt – så gjort!

Slik ble det bestemt at lokalene skulle fornyes med fargene LADY 10001 Dijon Yellow, LADY 5489 Free Spirit, LADY 11175 Adventure og LADY 20145 Wisdom. Når fargepaletten var klar, startet planleggingen av hvilke rom som skulle få hvilke farger.

Forfriskende med 5789 Free Spirit

Det er tydelig at den bohemske atmosfæren i butikken er nøye planlagt, og det er ikke tilfeldig hvor plantene står. LADY 5489 Free Spirit, en grønnaktig og blå tone, danner nå bakteppet for frodige og store grønne planter. – Mange gamle planter har fått sin renessanse, sier Jane og viser oss spesielt utvalgte arter av Fikus, Monstera og ildtopper.

LADY 5489 Free Spirit

LADY 5489 Free Spirit er den ideelle nyansen for deg som ønsker påfyll av ny energi.

Levende med 1001 Dijon Yellow

En av langveggene, som også fører inn til et mindre rom, er fornyet med LADY Wonderwall 10001 Dijon Yellow.

Det har vært litt vanskelig å få det lille rommet til å fungere, men med Dijon Yellow ble det bortgjemte hjørnet plutselig levende.

LADY 10001 Dijon Yellow _ 20145 Wisdom

Fra sort til 20145 Wisdom

– På denne veggen har vi et lysskilt, så det var viktig for oss med en mørk farge her, forteller de.  LADY 20145 Wisdom er en dyp plommefarge, beroligende, elegant og sofistikert. – Vi er veldig fornøyd med fargen og bakteppet den gir for våre dekorasjoner. Alt ble mye lunere enn før, og vi vet at LADY 20145 Wisdom også vil passe perfekt til en del nye varer som vi får inn til våren.

LADY 20145 Wisdom

LADY 20145 Wisdom er magisk og beroligende. Se hvor vakker den er som bakteppe i den frodige butikken.

LADY 20145 Wisdom

Nydelige strå og frodig kala.

Lunt verksted med 11174 Adventure

I verkstedrommet er praten glad, lett og ledig. Det er tidlig på formiddagen, og det jobbes allerede med dagens bestillinger av buketter og kranser. – Her inne ønsket vi oss en farge vi kunne trives i hele dagen, sider Ida. Valget falt på LADY 11175 Adventure, og både vegger, tak og hyller er malt denne brente, oransje tonen. – Jeg synes vi har fått en lun arbeidshule som det er godt å jobbe i, avslutter hun.

11175 Adventure

Hektisk i blomsterverkstedet tidlig på formiddagen!

Ruby Elise

Lag din egen høstkrans!

LADY Wonderwall tåler butikkhverdagen

Veggene er malt med LADY Wonderwall, markedets mest robuste veggmaling for varig, vakre matte vegger. De robuste og flekkavvisende egenskapene kommer godt med, for butikken bygges stadig om, og både stort og smått blir ofte flyttet på.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Vakker, matt og robust
  • Varig vakkert, matt utseende
  • Ekstremt slitesterk
  • Meget flekkavvisende

 – Vi er veldig fornøyde med alle fargene, og at det ble så matt! Hele prosessen har vært veldig morsom, spesielt at Pia som er fargeblind har stått for fargevalget, er jo veldig artig. Her kan både folk og planter trives i lang tid fremover, avslutter Jane.

LADY 11175 ADventure

LADY 11175 Adventure er en brent oransje farge. Den er både gyllen, jordnær og lun og bidrar til en eksotisk atmosfære.

RubyElise_orkide

Livet er for kort til ikke å utforske nye farger!

Ruby Elise Blomsterverksted ligger i Sandefjord Sentrum og ble etablert i 2017. Butikken eies og drives av Jane Ruby Jensen, Ida Elise Andersen og Pia Grønnegaard. De beskriver seg selv som dansk-norsk blomster fusion med fokus på Skandinavisk håndverk med eklektisk twist. Se mer fra @ruby_elise på instagram.

Foto: Dag Nordsveen

Bli bedre kjent med hele fargekartet vårt og se våre forslag til fine kombinasjoner med både nye og tidløse nyanser! 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Collected Blue – en dempet og tidløs blåtone

Tidløse blåtoner, som den nye favoritten 5530 Collected Blue, gir særpreg og karakter til ethvert rom. Bildet over: Veggen er…

Hjemme hos Villa von Krogh

Velkommen inn til Anine von Krogh! I den arkitekttegnede boligen i Asker, har den populære interiørprofilen skapt en behagelig og…

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo,…

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å…

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

Det nye fargekartet STORIES inneholder 3 nye fargepaletter for 2023, og mange nye, vakre farger. I paletten SERENE PRESENCE møtes…