Kunstnerisk vase med struktur – slik gjør du det!

Kunstnerisk vase med struktur – slik gjør du det!

DIY: lag en kunstnerisk vase med rå struktur. Denne er laget av Catrine Svellingen @mykindofstyling med enkle grep. Få hennes DIY tips her!

Et kunstobjekt på 1-2-3

For en stund tilbake ønsket jeg å gjøre en endring på den populære keramiske vasen, Industriell fra IKEA, forteller Catrine Svellingen. Jeg elsker formen og det håndlagde utseendet på denne vasen.

Industriell vase før endringen. Foto: Mykindofstyling – Catrine Svellingen

Jeg ønsket å lage en rå tekstur, så jeg bestemte meg for å bruke Jotun-sparkel. Sparkel er et flott produkt å jobbe med, og det er mange forskjellige måter å legge det på, alt avhenger av hvilket utseendet du vil ha.

Jeg brukte et stykke papp til å påføre sparkelet med.

Jeg er så fornøyd med det ferdige resultatet, forteller Catrine. Jeg elsker miksen av det rå og de myke teksturene.

Foto: Mykindofstyling – Catrine Svellingen

Ved å bare bruke sparkel fikk vasen et helt nytt utseende. Dette er en så enkel måte å gi interiøret et personlig preg på. Det er mange måter å gjøre dette på – enten du bare vil bruke Jotun-sparkel som meg, eller du kan sparkle og deretter male, eller bare male selvsagt…

Kanskje har du rester av LADY Minerals kalkmaling – eller LADY Minerals Revive? Dette vil også gi struktur til overflaten. Alternativene er mange, så vær ikke redd for å prøve!

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmatt utseende
  • Unikt fargeuttrykk
  • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

  • Naturlig, mineralsk veggfornyer
  • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
  • Tidsriktig fornyelse
  • Kommer i vakre LADY-farger

Tips! Samme teknikk kan også brukes på et bildelerret. Skap et tøft og personlig bilde med struktur.

Se Catrines tøffe DIY-hylle her!

Den enkle vasen har blitt kunst! Foto: Mykindofstyling – Catrine Svellingen

Saken er laget av Catrine Svellingen; som er interiørstylist og innholdsskaper med base i Bergen. Se mer av hennes prosjekter på @mykindofstyling eller på hennes blogg her.

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Årets fineste pakkekalender

La årets pakkekalender bli til en hyggelig samlingsstund for familien. Fargen øverst på veggen er LADY Minerals kalkmaling 12126 Silhouette….