LADY Fargekart 2019 | REFINED-paletten

LADY Fargekart 2019 | REFINED-paletten

Grønn perfeksjon. Vakre, grønne vegger med LADY Pure Color 7629 Antique Green.

For å illustrere hvordan ulike fargekombinasjoner kan formidle ulike identiteter, har vi identifisert tre distinkte temaer med globale referanser. Hvert tema uttrykker individuelle tankesett og livsstiler – tre historier om personligheter, fortalt med farger: CALM, REFINED og RAW

REFINED-temaet

I REFINED-temaet, i det nye LADY fargekartet, handler det om hvordan hjemmet vårt er som et galleri for vårt eget liv. Tingene vi gir plass til bærer med seg fortellinger om hva vi setter pris på i vår hverdag. Fargene er en sofistikert palett satt sammen av grønne og gule nyanser, med innslag av lavendel og myke nøytraler.

Jotun LADY Fargekart 2019

Vegg: LADY Pure Color 7628 Treasure. Gulvlist: LADY Supreme Finish Matt 7628 Treasure. Tak: LADY Perfection 7236 Chi

Design og kunst

I dette temaet møtes fortid og fremtid, og original og tech-inspirert design, står side om side. Fargepaletten er livlig og gir herlig stimulans til sansene. Kontrastrike materialer og overflater skaper fascinerende kombinasjoner og rom preget av optimisme.

Jotun LADY Fargekart 2019

Vegg: LADY Pure Color 12081 Silky Yellow

Veggene har fått et mykt, supermatt og eksklusivt utseende med LADY Pure Color. Vår vakreste maling noensinne gir en unik fargeopplevelse og et sobert og sanselig uttrykk. Kombiner fargene i paletten, og vær trygg på at nyansene harmonerer med hverandre, og gir et delikat resultat.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Gult, en farge i tiden

Bli kjent med LADY 12081 Silky Yellow. En dempet gul tone. Fargen er myk og behagelig. 12081 Silky Yellow står nydelig inntil de lysere variantene 1442 Claro, 12079 Gleam og 10280 Soft Radiance. Den kan også stå som en myk og elegant kontrast til gråtoner som 1877 Valmuefrø og 1462 Grå Skifer, eller den mer gråbrune 10965 Hipster Brown.

Unike objekter

Tingene vi samler i løpet av et liv, former en individuell stil med spennende kontraster. Vintage-skatter og sjeldne designobjekter vitner om estetisk sans med fokus på det unike og kunstneriske. – Og de vakre fargene lar alt komme til sin rett.

Jotun LADY Fargekart 2019

Vakker kombinasjon av grønn og fersken. Veggen er malt med LADY Pure Color 7628 Treasure – og platen med LADY Pure Color 12084 Dusky Peach.

Jotun LADY Fargekart 2019

Stilig og annerledes panelvegg som er laget av listverk. Malt med LADY Supreme Finish Halvblank 7629 Antique Green. Liker du denne fargen? Les mer om de nye grønnfargene her!

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Ekstremt slitesterk
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank
 • Suveren flyt
 • Suveren finish –selv på dører og lister

Lun og lekker lavendel

Farger skaper kontraster og en unik stemning. Et bakteppe av dempet lavendel får dybde og karakter i møte med vakre designmøbler.

Jotun LADY Fargekart 2019

La interiørets egenart fremheves med lavendel! Supermatte vegger med LADY Pure Color 3377 Slate Lavender – og vegg i front i 12078 Comfort Grey. Gulvlistene er malt i matt LADY Supreme Finish 3377 Slate Lavender. Tak: LADY Perfection 9918 Klassisk Hvit

Skap et personlig uttrykk

Kreativitet er og blir personlig. Bryt med det opplagte og velg farger som gir karakter. Asymmetri og uventede fargekombinasjoner tilfører rommet en
leken eleganse; nøytrale nyanser i kombinasjon med kontrastfarger overrasker øyet. I ditt hjem har du mulighet til å utforske og skape ditt personlige uttrykk.

Jotun LADY Fargekart 2019

LADY Minerals kalkmaling er perfekt for å skape et personlig uttrykk! Veggen er malt med røffe strøk av LADY Minerals 0394 Varmgrå.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt overflate
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

REFINED-paletten

Fargene vi omgir oss med skaper stemningsfulle omgivelser vi trives i og der alle de små og store skattene våre kommer til sin rett.

Uttrykk deg med farger

I det digitale LADY-fargekartet kan du nå lage din personlige fargepalett. Velg en hovedfarge, få tips til matchende farger og skap en tidsriktig fargepalett som uttrykker din identitet.

Lag din personlige fargepalett

 

Alle foto: Line Klein Studio, Styling: Kråkvik & D’Orazio

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Nynostalgi med behagelig grønt gjesterom

Gjesterommet hjemme hos Kristin Lindhjem (@studiolindhjem) er designet av interiørarkitekt Maria Horgen. Hun og Jorunn Tharaldsen står bak den nydelige…

Livlig fargepalett hjemme hos interiørdesigneren

Gründeren av det svenske interiørbyrået JosefssonLjung, Erik Josefsson, har malt hele spisestuen på nytt i en vakker og livlig fargepalett….

Vårlig fargeinspirasjon fra LADY

Våren er en fin tid for maling og oppussing. Og uttrykket «en ny vår» passer i så måte helt perfekt!…