Luke 10 – Årets vakreste kalender

Luke 10 – Årets vakreste kalender

Gratulerer så mye til Mariann Låhne Aase fra Stokke som vinner av de vakre tallerknene fra Muubs/Mitt Hjem.

Travel in style, eventyrlig eleganse, sofistikert design, kobber, gull…. Vakre gaver :)

Kalendergavene er håndplukket for å matche de tre ulike temaene i vårt nye fargekart LADY Pure Color. 8 fra hvert tema, til sammen 24 nydelige interiørartikler fra kjente designere! Det er derfor vi med hånden på hjertet kan kalle dette for Årets vakreste julekalender – til deg, fra LADY – fordi god smak fortjener det beste!

Delta her!

Dagens vakre gave:

«Muubs», 4 stk  tallerkener i resirkulert teak fra Bali (Mitt Hjem)

De rike, overdådige fargene i LADYs fargetema ”Travel in Style” står i fantastisk god kontrast til rått tre. Få følelsen av eventyr ala 1001-natt, som møter sofistikert design som møter reiseminner fra fjern og nær, med dype farger som LADY 3324 Rubin, LADY 4623 Mørk Indigo eller LADY 4625 Nordisk Hav.

Jotun-Lady-julekalender_muubs_tall

Tallerkener i resirkulert teak fra Bali passer helt perfekt til ”Travel in Style”-temaet. Tallerkenene fra Muubs vil utvilsomt bli en snakkis blant gjestene, om du dekker bordet med fløyelsduk og matcher med stoler malt i for eksempel LADY 288 Mexico eller LADY 4625 Nordisk Hav. Ønsker du et lysere uttrykk er den vakre greigetonen LADY 10341 Kalk et utmerket alternativ.

LADY-travel-in-style-maling-farger

Fra venstre: LADY 10341 Kalk , LADY 288 Mexico

 

Jotun-LADY-maling-nordisk-hav

Fra fargekartet LADY Pure Color: LADY Pure Color 4625 Nordisk Hav

Mitt Hjem er et livsstilskonsept med merkevarer, kvalitet, design og trender. De er forhandler av møbler, interiør og belysning. De har fokus på å skape balanse og harmoni mellom myke og røffe materialer. Disse fantastiske tallerkenene i resirkulert teak fra Muubs er perfekte til å dekke vakre julebord med! Bruk dem som spisetallerken, dekketallerken, til servering eller til dekorasjoner med lys og kongler på. Mitt Hjem er agent for Muubs i Norge.

 

Bli med i trekningen, kanskje du blir dagens heldige vinner:) Hyggelig om du legger igjen en kommentar her på bloggen, hva er det som gjør at du ønsker deg nettopp denne gaven?

Delta her!

Vinneren trekkes hver dag og publiseres i det samme innlegget som gaven blir presentert. Leverandøren sender gaven direkte til deg hvis du vinner. Det er derfor viktig at du fyller ut feltet for adresse når du registrerer deg (informasjonen vil ikke bli delt med andre aktører). Du må registrere deg på nytt for hver gave du ønsker å være med i trekningen av. Konkurransereglene finner du her.

De vakre kalendergavene leveres av:

Fjeldborg.noKollekted byWik & WalsøeTine K HomeHome & CottageKeisernes Nye TrærHapel.noKrosser Gård,  Bo Bedre /Kähler,  Hysj!,  Tina Sand/House DoctorMitt HjemPalmaBrunt HusFjellbyFunkle,  Bolina.noTing.noMent.noBlomme.no

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.