LADY reiser til Milano!

LADY reiser til Milano!

Ciao Milano – LADY på reisefot!
For første gang skal LADY og Jotun delta på den årlige designuken, FuoriSalone i Milano. Og for et fantastisk flott selskap vi reiser sammen med! I samarbeid med norske produsenter, designere og kunsthåndverkere er utstillingen Norwegian Presence blitt til virkelighet. Jotun er stolt samarbeidspartner til dette spennende prosjektet.

Ny og felles norsk messestand
Den årlige møbel- og interiørmessen i Milano strekker seg over en hektisk apriluke hvert år – og brer seg over hele byen i løpet av disse dagene. Mange lanseringer skjer nettopp her, og tusenvis av interiørinteresserte fra hele verden finner veien til Nord-Italia for å få med seg de siste nyhetene og trendene.

Norwegian Presence
Flere norske designere har vært representert på messen tidligere, men for første gang er det gjennomført et utvidet samarbeid med en større gruppe norske produsenter og aktører. Resultatet er at denne gangen har Norge endelig fått en større, felles stand. Målet er at norsk design på denne måten vil markere seg betydelig sterkere i markedet. – Og med alle de utrolig dyktige designere vi har representert, er håpet at den norske standen vil bli en stor suksess!

Utstillingen samler både norske stilikoner, ny produktdesign og kunsthåndverk, og samarbeidspartnerne består av Klubben, Norwegian Crafts, Norwegian Icons, Fuglen og Jotun. Sammen vil deltagerne fronte det ypperste Norsk design har å by på.

Norwegian Presence

Egen fargekolleksjon fra Jotun
Jotuns fargesjef, Lisbeth Larsen, har valgt ut en egen fargekolleksjon til standen. Disse fargene vil bli videre presentert her på bloggen i løpet av de nærmeste dagene…så følg med!

Lisbeth Larsen. Fargesjef JotunLisbeth Larsen, fargesjef i Jotun, har utarbeidet en egen fargekolleksjon for Norwegian Presence.

Vi er også utrolig stolte av at det er nettopp «våre» stylister som er valgt til å utarbeide standen! Med sitt særegne uttrykk, har duoen Jannicke Kråkvik og Alessandro D’Orazio utviklet konseptet for Norwegian Presence, og de siste dagene jobbes det dag og natt for å få alle detaljene på plass. Med sin lange erfaring og ekspertise, er utstillingen i de aller beste hender – med Jannicke og Allessandro.

Jotuns stylister
Jannicke Kråkvik og Alessandro D’Orazio

Besøk oss i Milano
Hvis du er en av de heldige som reiser til Milano denne uken, er du hjertelig velkomment til å besøke standen, som ligger i det røffe industriområdet Ventura Lambrate. Tag gjerne bildene dine med #norwegianpresence #jotun.

Det vil for øvrig bli flere Milano-rapporter fra oss fremover, så følg med her – eller følg @jotunlady på Instagram!

Fakta Norwegian Presence
Utstillingskonsept bestående av partnerne Klubben, Norwegian Crafts, Norwegian Icons, Fuglen og Jotun Decorative Paints.
Deltar med første utstilling ved FuoriSalone Milano, 14. – 19. april 2015.
Utstillingen presenterer norske designprodukter, prototyper, interiørikoner og kunsthåndverk.
Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Hvordan fargesette med ton-i-ton farger!

Fargesetting med ulike nyanser av samme farge er lekkert! Her er veggene er malt med LADY Pure Color 20143 Lively Red, og…

KAN JEG MALE RETT PÅ TAPET?

Denne veggen er malt med LADY Minerals Revive i den blågrønne fargen 6352 Evening Green. Raskt og rimelig med maling!…

Jotun designer farger

Det ligger mye jobb bak utvikling av nye farger og lansering av et nytt fargekart! – Når vi skal designe en…

Rom for ungdomstid

Med Jotun SENS får du ikke bare vakre farger, men du kan også være helt trygg på at det er…

Mal trygt på barnerommet

Jotun SENS er et trygt valg for alle! Jotun SENS 07 Vegg/Panel/List – i fargen 5030 St. Pauls Blue er…

Er du gravid og skal male?

Mens man er gravid kan tiden virke uendelig lang! Benytt ventetiden til å planlegge et lunt babyrom, slik at dere…

Go to top