LADY tar sommerferie – med en dus fargepalett!

LADY tar sommerferie – med en dus fargepalett!

Det har vært en travel vår og nå ser vi frem til en etterlengtet sommerferie! Saken er laget i samarbeid med Bonytt, og de vakre bildene er fotografert av Aina C. Hole, styling: Susanne Swegen.  

Lag ditt eget sommerlige stilleben!  Den vakre veggen over er malt med LADY Pure Color 10246 Velvet. Fra venstre: Skål i keramikk Ragnhild Wik /Norway Designs. Gul vase Guri Sandvik/Norway Designs. Skål i keramikk Ragnhild Wik/Norway Designs. Liten gul vase/Bolina. Skål i rustfarget keramikk/Bolina. Liten skål i keramikk /Bolina. Gul vase med former/Bolina. Stoff fra Stoff o Stil. Håndlaget papir /Norway Designs. 

Ferietid

Det har vært en travel vår og fargerådgiverne våre tar ferie i juli. – Men husk at det finnes mye inspirasjon og mange gode fargetips på bloggen! Følg oss også gjerne på Instagram @jotunlady. Se ellers også jotun.no for informasjon om produkter – eller ta kontakt på chat (se jotun.no) om du har tekniske spørsmål. Våre tekniske eksperter er tilgjengelige hele sommeren!

LADY Pure Color 10679 Washed Linen

Spisebord, krakk og stol fra Northern. Trukket stol fra Mass Production / Elementa.

Veggen på dette bildet er malt med LADY Pure Color 10679 Washed Linen; en varm gråbeige tone.  Fargen er akkurat passe myk i dette interiøret og er veldig vakker sammen med transparente stoffer, dus keramikk og møbler i lyst treverk. 

En annerledes vår

Våren ble ikke helt slik vi hadde trodd, med lockdown og hjemmekontor på mange av oss. – Aldri har vi i Jotun gitt så mange fargeråd som denne våren. Det er en stor glede og ære å få lov til å komme med farge- og produktanbefalinger til så mange hjem. Enda flere har opplevd hvor store endringer farger skaper i interiøret, og flere har sett verdien i ta vare på og pusse opp gamle skatter.

Home is the nicest word there is

Laura Ingalls Wilder

Keramikkskål og keramikkskje Ragnhild Wik / Norway Designs. Flis i terasso fra Golvabia. Liten gul skål Guri Sandvik. Asjett i porselen fra Sara Skotte. Kopp i glass fra Ichendorf. Skje i horn/Våår. Skål i porselen Kirstie van Noort / Våår

Vi gleder oss til rolige og lange måltider rundt bordet. Veggen er malt med LADY Pure Color 10679 Washed Linen

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Mer sommerstemning på bloggen! Les om drømmehytta på Hvaler

Tid for nye minner

Vi ønsker alle en flott og minnerik sommer! Kanskje du blir inspirert av både mennesker og opplevelser. Nye inntrykk skaper grunnlag for refleksjon over tilværelsen og kanskje motivasjon til små og store endringer.

LADY Pure Color 10683 Cashmere

Krakk Alvar Aalto fra Artek/Vitra Scandinavia. Mugge i glass Ichendorf/Norway Designs. Tannbørste Hay/Stasjonen. Gul vase/Bolina. Liten skål med trehåndtak/paddle jar fra Skagerak/Våår. Henger i metall og håndkle i lin/Stasjonen. Armbånd i betong/privat.

Enkelt og elegant, med tre, glass og keramikk. Veggen er malt med LADY Pure Color 10683 Cashmere.  – En dempet og elegant okertone, som virkelig gir rommet karakter!

LADY Pure Color 1012 Gullhår

Ramme fra Ikea. Krakk Kagerak/Våår.

Hvorfor ikke lage en slik vakker veggdekorasjon med dine ferieminner?  Veggen er malt med LADY Pure Color 1012 Gullhår, en varm dempet gul tone.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Interiørfoto: @ainachole / Styling: @stylistsusanneswegen

God sommer!

Vi ønsker alle våre kjære LADY-venner en riktig fin sommer. – Og så gleder vi oss til nok en fargerik høst.

Jotun LADY

(Foto: Line Klein)

 

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Ny og raffinert stue hos Ellen

Ny stil og raffinert stue hjemme hos Ellen. Se hvor fin og lun stuen ble med den dempede gulfargen LADY…

Stilfull eleganse hjemme hos Elisabeth

Hjemme hos Elisabeth er det både stilfullt og minimalistisk – og hyggelig og gjestfritt. Fargen på kjøkkenet er LADY Wonderwall…

Dette er årets farger i 2021!

Årets farger i 2021 vil uten tvil preges av året vi har lagt bak oss. Jotuns skandinaviske fargesjef, Nina Klæboe…

Farger og energi hos Alek Modin

Hold deg fast og gjør deg klar for vakre farger og et sanselig fargefyrverkeri! Hjemme hos Alek Modin opplever man…

Det beste med julen

Les alt om hvordan Emily Slotte skal feire julen i år – og få hennes oppskrift på julens beste karameller!…

Ostekake med smak av jul

Lag en deilig ostekake med smak av jul! Kanskje blir dette julens nye favorittdessert? Oppskrift og foto: Annette Nordstrøm Julens…