Lag og vinn din personlige fotovegg!

Lag og vinn din personlige fotovegg!

Hva gir deg balanse her i livet? Nå kan du vinne en helt unik og personlig #ladybalance fotovegg! Hashtag bilder på din Instagram-konto med #ladybalance og velg ut de du ønsker å ha på din fotovegg. Du kan også la deg inspirere av andre sine fotovegger. Delta her.

Om min #ladybalance vegg

Min fotovegg har jeg på soverommet. Jeg har valgt bilder til min fotovegg ut i fra opplevelser og ting som gir meg ro og balanse i hverdagen. Ting som bidrar til at jeg evner å senke skuldrene. Jeg elsker å reise og se vakre ting, bli servert en god kopp te, gå barbeint på varme deilige svaberg… Bildene jeg har valgt ut gir meg påfyll. Ting som handler om det å evne å se vakre ting, spise og drikke godt, nyte blikkstille hav….

Kort oppsummert opplevelser og inntrykk som bidrar til en harmonisk og balansert hverdag.

Veggen bak er selvfølgelig malt med den nye vakre, matte malingen LADY Balance i fargen LADY 7163 Minty Breeze #ladymintybreeze fra det siste fargekartet vårt (min favoritt farge akkurat nå!!).

Nye vinnere hver uke!

Hver uke trekker vi en vinner som får sin personlige fotovegg bestående av inntil 9 bilder og LADY Balance-maling. Bildene leveres av FotoKnudsen. Første vinner trekkes i uke 41. Konkurransen løper i 11 uker med siste trekning i uke 51.

Hovedpremie

Overnatting for 2 personer, 2 netter i dobbeltrom, 3 retters middag, VOYA behandling, SPA Kit, m.m. på Farris Bad. Les om hele LADY Balance-pakken fra Farris Bad her. Her finner du konkurransen. Vinn fotovegg og spa opphold

Lisbeth
Lisbeth

Lisbeth – Global Fargesjef

Lisbeth er Global Fargesjef i Jotun og en av Norges mest etterspurte trendanalytikere. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart.

Frodige fargevalg i Villa Sole

Velkommen til flotte og herskapelige Villa Sole i Sandefjord! Her har kreative Kaia nettopp fornyet kjøkkenet og spisestuen med lune,…

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli…

Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Den fargerike Wildlife-kolleksjonen fra Heymat vil bringe glede og eventyr til ethvert barnerom! Utforsk kolleksjonen og de kreative fargepalettene her….

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…

Natural Green – Rustikk tone til jordnære hjem

Nyheten 8575 Natural Green har blitt veldig populær etter at den ble lansert – og det er ikke uten grunn!…