Lag og vinn din personlige fotovegg!

Lag og vinn din personlige fotovegg!

Hva gir deg balanse her i livet? Nå kan du vinne en helt unik og personlig #ladybalance fotovegg! Hashtag bilder på din Instagram-konto med #ladybalance og velg ut de du ønsker å ha på din fotovegg. Du kan også la deg inspirere av andre sine fotovegger. Delta her.

Om min #ladybalance vegg

Min fotovegg har jeg på soverommet. Jeg har valgt bilder til min fotovegg ut i fra opplevelser og ting som gir meg ro og balanse i hverdagen. Ting som bidrar til at jeg evner å senke skuldrene. Jeg elsker å reise og se vakre ting, bli servert en god kopp te, gå barbeint på varme deilige svaberg… Bildene jeg har valgt ut gir meg påfyll. Ting som handler om det å evne å se vakre ting, spise og drikke godt, nyte blikkstille hav….

Kort oppsummert opplevelser og inntrykk som bidrar til en harmonisk og balansert hverdag.

Veggen bak er selvfølgelig malt med den nye vakre, matte malingen LADY Balance i fargen LADY 7163 Minty Breeze #ladymintybreeze fra det siste fargekartet vårt (min favoritt farge akkurat nå!!).

Nye vinnere hver uke!

Hver uke trekker vi en vinner som får sin personlige fotovegg bestående av inntil 9 bilder og LADY Balance-maling. Bildene leveres av FotoKnudsen. Første vinner trekkes i uke 41. Konkurransen løper i 11 uker med siste trekning i uke 51.

Hovedpremie

Overnatting for 2 personer, 2 netter i dobbeltrom, 3 retters middag, VOYA behandling, SPA Kit, m.m. på Farris Bad. Les om hele LADY Balance-pakken fra Farris Bad her. Her finner du konkurransen. Vinn fotovegg og spa opphold

Lisbeth
Lisbeth

Lisbeth – Global Fargesjef

Lisbeth er Global Fargesjef i Jotun og en av Norges mest etterspurte trendanalytikere. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart.

Lekestue i friske farger

I en gammel eplehage på Nordstrand i Oslo ligger det en liten, hvitmalt dukkestue. Her dekker Jenny på (4) så ofte…

Frisk opp uteplassen!

Både huset og uteplassen vår har fått en skikkelig makeover med maling og styling. Se hvor fint vi har fått…

DIY: Design din egen blomsterkasse

La blomstene få hedersplass på uteplassen. Gjør det selv, bygg en blomsterbenk!   De integrerte blomsterkassene er malt i husets…

Landlig kjøkken i retro stil

Jeg bor på landet i en Västerbottensgård sammen med mann og tre barn. Den gamle gården vår har blitt et spennende prosjekt…

7 vakre fargekombinasjoner til baderommet

Nydelig blågrønn nyanse til badet – LADY Aqua 6325 Balanse  Ny, vakker og matt maling til baderommet Endelig kan du…

Redesign på fulltid

Møt Ida Hansson, en mester i redesign Ida Hansson er fra Umeå i Nord-Sverige og har sitt eget firma som…

Go to top