Lines gode hjelpere på TV3

Lines gode hjelpere på TV3

Et helt annerledes interiørprogram

I Lines gode hjelpere går programleder Line Verndal i spissen for å hjelpe mennesker som har vært igjennom en tøff periode i livet. For mange oppleves livet som fryktelig urettferdig; mennesker man er glad i rammes av ulykker eller sykdom, og noen forsvinner ut av livet vårt. Når sjokket har lagt seg har man ikke tid, ressurser eller overskudd til å ta hånd om hus og hjem. I serien Lines gode hjelpere møter vi familier med ulike problemer. Når man har det som verst kan det meste føles umulig, men å ordne opp i hjemmet kan være en positiv begynnelse på en bedre hverdag. I denne programserien skal mennesker som fortjener det få hjelp til å skape en ny start, og sakte, men sikkert vende livet til det bedre. Med seg på laget har Line Verndal håndverkerne Lars Fossum og Jørgen Gundersen, som skal bruke sine fagkunnskaper til å hjelpe mennesker som virkelig trenger det.

Foto: TV3

Vi i Jotun synes det er flott at alle disse som har opplevd så mye trist, nå får muligheten til å få en ny farge på tilværelsen. Vi har derfor gitt malingsprodukter til alle prosjektene.

TV3 om premieren:

I premieren på Lines gode hjelpere møter vi Ragnhild og Gøran på Lysaker utenfor Oslo. De opplevde alle foreldres mareritt da de mistet begge sine sønner til en sjelden nervesykdom da barna kun var tre og syv år gamle. Paret måtte slutte i jobb og pleide guttene døgnet rundt de siste årene de levde. Etter at guttene gikk bort har Ragnhild og Gøran mistet motivasjonen til å fortsette oppussingen av huset sitt på Lysaker. Nå ønsker de seg hjelp til å få orden på soverommene til seg og datteren Hanna, som begynner på skolen denne høsten. Line Verndal og snekkerne Lars og Jørgen tar oppdraget og lager blant annet et helt nytt soverom til Hanna, verdig en prinsesse.

Følg med på TV3 torsdager kl 20.30

Se klipp fra serien her.

Avatar

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss til lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…

Opptatt av inneklima? – Velg SENS!

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…

Slik overrasker du din kjære til Valentinsdagen!

Den 14. februar feires Valentinsdagen. Denne dagen vil vi gjerne vil vise vår kjærligheten til vår elskede. Du kan gjøre…

Ny spisestue i klassisk byleilighet

Den klassiske, eldre byleiligheten , fikk en helt ny spisestue, og Tid for hjem tok nennsomt vare på sjelen i…

Våre vakreste farger – din unike fargeguide!

Fargekartet «Våre vakreste farger» fra LADY, er din unike fargeguide. Her finner du mange tips og trygge, gode interiørfarger. Bilde…