Luke 13 – Årets vakreste kalender

Luke 13 – Årets vakreste kalender

Gratulerer så mye til Marte Johansen fra Trondheim som den heldige vinneren av duftlys fra Voluspa!!

Kalendergavene er håndplukket for å matche de tre ulike temaene i vårt nye fargekart LADY Pure Color. 8 fra hvert tema, til sammen 24 nydelige interiørartikler fra kjente designere! Det er derfor vi med hånden på hjertet kan kalle dette for Årets vakreste julekalender – til deg, fra LADY – fordi god smak fortjener det beste!

Delta her!

Dagens vakre gave:

Voluspa duftlys fra Home & Cottage

De rike, overdådige fargene i Ladys fargetema Travel in Style passer perfekt sammen med gylne kontraster. Gull, kobber og messing spiller perfekt på lag med de dype fargetonene og skaper et eventyrlig og elegant uttrykk.

 

Lady-julekalender-home&cottage

 

Duftlysene fra Voluspa er både vakre og utrolig velduftende. En perfekt prikk over i´en i et sofistikert hjem som våger å bruke de dype fargetonene, for eksempel LADY 2846 Bordeaux.

Lady-julekalender-farge-bordeaux

Fra fargekartet LADY Pure Color: Vegg: LADY Pure Color 2846 Bordeaux, Bord: LADY Supreme Finish Halvblank 4623 Mørk Indigo

Home & Cottage har 15 butikker i Norge og er skapt for deg som liker å gå på oppdagelsesferd blant vakre og “skikkelige ting”. Butikkene er frodige og hyggelige, og stiluttrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. De reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som de importerer direkte og som de derfor kan selge rimelig. I tillegg fører de ledende merkevarer som Durance, Green Apple, Tine K, Lama, Himla, Mille Moi, Pukka, Voluspa, Broste, HG Collections, Artwood, Bloomingville og Terrigeno for å nevne noen.

 

Bli med i trekningen, kanskje du blir dagens heldige vinner:) Hyggelig om du legger igjen en kommentar her på bloggen, hva er det som gjør at du ønsker deg nettopp denne gaven?

Delta her!

Vinneren trekkes hver dag og publiseres i det samme innlegget som gaven blir presentert. Leverandøren sender gaven direkte til deg hvis du vinner. Det er derfor viktig at du fyller ut feltet for adresse når du registrerer deg (informasjonen vil ikke bli delt med andre aktører). Du må registrere deg på nytt for hver gave du ønsker å være med i trekningen av. Konkurransereglene finner du her.

De vakre kalendergavene leveres av:

Fjeldborg.no,  Kollekted by,  Wik & Walsøe,  Tine K Home,  Home & Cottage,  Keisernes Nye Trær,  Hapel.no,  Krosser Gård,  Bo Bedre /Kähler Hysj!,  Tina Sand/House Doctor,  Mitt Hjem,  Palma,  Brunt Hus,  Fjellby,  Funkle,  Bolina.no,  Ting.no,  Ment.no,  Blomme.no

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.