Luke 15 – Årets vakreste kalender

Luke 15 – Årets vakreste kalender

Den vakre globusen fra Drill Design/Kollekted by var det heldige Einar Holt fra Gjøvik som vant!

Kalendergavene er håndplukket for å matche de tre ulike temaene i vårt nye fargekart LADY Pure Color. 8 fra hvert tema, til sammen 24 nydelige interiørartikler fra kjente designere! Det er derfor vi med hånden på hjertet kan kalle dette for Årets vakreste julekalender – til deg, fra LADY – fordi god smak fortjener det beste!

Delta her!

Dagens vakre gave:

Globus fra japanske Geografia designet av Drill Design, str large (36×36 cm) (Kollekted by)

Med rike, overdådige farger som LADY 4625 Nordisk Hav, LADY 4623 Mørk Indigo og LADY 2846 Bordeaux i Ladys fargetema ”Travel in Style” er det lett å la tankene vandre til fjerne himmelstrøk.

 

lady-julekalender-kollektedby_globus

 

Globusen i papir fra japanske Geografia, passer ypperlig inn i et ”Travel in Style” interiør, både med sitt åpenbare bruksområde, men også med sin geometriske form. Globusen leveres av Kollekted by.

kollektedby_logo

 

 

LADY-Pure-Color-4623-Moerk-Indigo

 Fra fargekartet LADY Pure Color: Vegg: LADY Pure Color 4623 Mørk Indigo

Jannicke Kråkvik og Alessandro d´Orazio har startet butikken Kollekted by i Rathkes gate på Grünerløkka i Oslo. De er blant landets fremste interiørstylister og har stylet flere av LADY sine vakre fargekart, blant annet det nyeste fargekartet LADY Pure Color. Er du opptatt av design kan jeg tipse deg om å følge Kollekted by på Facebook :)

Bli med i trekningen, kanskje du blir dagens heldige vinner:) Hyggelig om du legger igjen en kommentar her på bloggen, hva er det som gjør at du ønsker deg nettopp denne gaven?

Delta her!

Vinneren publiseres i det samme innlegget som gaven blir presentert. Leverandøren sender gaven direkte til deg hvis du vinner. Det er derfor viktig at du fyller ut feltet for adresse når du registrerer deg (informasjonen vil ikke bli delt med andre aktører). Du må registrere deg på nytt for hver gave du ønsker å være med i trekningen av. Konkurransereglene finner du her.

De vakre kalendergavene leveres av:

Fjeldborg.no,  Kollekted by,  Wik & Walsøe,  Tine K Home,  Home & Cottage,  Keisernes Nye Trær,  Hapel.no,  Krosser Gård,  Bo Bedre /Kähler Hysj!,  Tina Sand/House Doctor,  Mitt Hjem,  Palma,  Brunt Hus,  Fjellby,  Funkle,  Bolina.no,  Ting.no,  Ment.no,  Blomme.no

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.