Luke 2 – Årets vakreste kalender

Luke 2 – Årets vakreste kalender

Gratulerer Sissel Fiksdal fra Steinkjer som vinner av luke 2 i Årets vakreste julekalender! Kalendergavene er håndplukket for å matche de tre ulike temaene i vårt nye fargekart LADY Pure Color. 8 fra hvert tema, til sammen 24 nydelige interiørartikler fra kjente designere! Det er derfor vi med hånden på hjertet kan kalle dette for Årets vakreste julekalender – til deg – fordi god smak fortjener det beste!

Delta her!

Dagens vakre gave:

Stor sukkertøyskål i pudderrosa 

Den nøytrale, sensuelle paletten ”New Comforting” står for et vell av deilige pudrede nyanser, perfekte til å skape harmonisk balanse i hjemmet. Enkle materialer og skandinavisk nøysomhet utfylles av japansk renhet.

Ment-lady-julekalender

 

Den norskproduserte sukkertøyskålen fra Ment er som laget til fargene i LADY’s  ”New Comforting”- tema og gir de nye fargene et hint av nostalgi. Pudderrosa skål mot den sjøgrønne LADY 6325 Balanse eller den varme grå LADY 10429 Diskret, er intet annet enn vakkert!

 

LADY-6325-Balanse-10429-Diskret

Fra venstre: LADY 6325 Balanse, LADY 10429 Diskret

Den vakre skålen leveres av ment.no. MENT består av to søstre som har jobbet i ulike deler av interiørbransjen i mange år. Høsten 2012 slo søstrene seg sammen og startet merkevaren MENT. Under MENT utvikler og produserer de egne, særnorske interiørprodukter. Jentene har som ambisjon å skape arbeidsplasser for seg selv og andre, og å lage produkter med mening. MENT gir bort en stor pudderrosa skål i gjennomfarget porselen, inspirert av bestemors sukkertøyskål, gamle minner og gjenbruk og produsert på verkstedet i Fåberg, 10 minutter nord for Lillehammer.

 

LADY-4710-Duggblaa1622-Refleksjon

Fra fargekartet LADY Pure Color: Bord: LADY Supreme Finish Matt 4710 Duggblå, Vegg: LADY Pure Color 1622 Refleksjon

Bli med i trekningen, kanskje du blir dagens heldige vinner:) Hyggelig om du legger igjen en kommentar, hva er det som gjør at du ønsker deg nettopp denne gaven?

Delta her!

Vinneren trekkes hver dag og publiseres i det samme innlegget som gaven blir presentert. Leverandøren sender gaven direkte til deg hvis du vinner. Det er derfor viktig at du fyller ut feltet for adresse når du registrerer deg (informasjonen vil ikke bli delt med andre aktører). Du må registrere deg på nytt for hver gave du ønsker å være med i trekningen av. Konkurransereglene finner du her.

De vakre kalendergavene leveres av:

Fjeldborg.noKollekted byWik & WalsøeTine K HomeHome & CottageKeisernes Nye TrærHapel.no,

Krosser GårdBo Bedre /Kähler, Hysj!Tina Sand/House DoctorMitt HjemPalmaBrunt HusFjellby,

FunkleBolina.noTing.noMent.noBlomme.no

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.