Luke 3 – Årets vakreste kalender

Luke 3 – Årets vakreste kalender

Gratulerer så mye til Asta Kjeilen fra Hafrsfjord som vinner av luke 3 :) Vi fortsetter med kalendergaver som matcher det nydelige New Comforting temaet fra vårt nye fargekart LADY Pure Color. I desember har vi plukket ut 8 vakre gaver fra hvert av de tre temaene i fargekartet, til sammen 24 nydelige interiørartikler fra kjente designere! Det er derfor vi med hånden på hjertet kan kalle dette for Årets vakreste julekalender – til deg, fra LADY – fordi god smak fortjener det beste!

Delta her!

Dagens vakre gave:

”Tallow” stearinlys fra Ontwerpduo og Keecie clutch i skinn fra Blomme.no

Den nøytrale, sensuelle paletten ”New Comforting” står for et vell av deilige pudrede nyanser, perfekte til å skape harmonisk balanse i hjemmet. Enkle materialer og skandinavisk nøysomhet utfylles av japansk renhet.

LADY-julekalender-ONTWERPDUO-TALLOW

 

Stearinlyset ”Tallow” står med sitt fantastisk enkle design utrolig godt til fargetemaet ”New Comforting”. Den petrolblå fargen spiller godt på lag med både den nydelige, dust rosa LADY 2845 Bevegelse og den rene hvite LADY 1622 Refleksjon.

 

LADY-2845-Bevegelse-1622-Refleksjon

 

 

Fra venstre: LADY 1622 Refleksjon og LADY 2845 Bevegelse

 

Sammen med det flotte stearinlyset kommer denne lekre clutchen: Smykk deg selv med en myk skinnclutch fra Keecie, i en lekker greige tone, så passer du perfekt til interiøret.

LADY-julekalender-keecie_graa

 

Clutch og stearinlys leveres av Blomme.no. Blomme fører gave og interiørdesign fra Nederland; pompoms, honeycombs, vimpler og flagg som pynter opp ethvert rom og setter en ekstra spiss på festen, smykker, lommebøker, papirpynt, lys, puter mm. Blomme er norsk agent for nederlandske designere og merkevarer Ontwerpduo, Engel, Jurianne Matter, Tas-ka, Keecie, byBjor og byAMT. Stearinlysene fra den kritikerroste nederlandske designduoen Ontwerpduo er håndlaget i Amsterdam og finnes i 12 nøye utvalgte farger. Alle skinnprodukter fra nederlandske Keecie er håndlaget i mykt deilig skinn, kolleksjonen er unik og hver veske/lommebok overrasker med et fint grafisk dyremotiv på innsiden. Finnes i flere herlige farger!

 

Rosa-farge-LADY-2845-Bevegelse

Fra LADY Pure Color fargekartet – Vegg: LADY  Pure Color 2845 Bevegelse (helt matt, nydelig!)

 

Bli med i trekningen, kanskje du blir dagens heldige vinner:) Hyggelig om du legger igjen en kommentar her på bloggen, hva er det som gjør at du ønsker deg nettopp denne gaven?

Delta her!

Vinneren trekkes hver dag og publiseres i det samme innlegget som gaven blir presentert. Leverandøren sender gaven direkte til deg hvis du vinner. Det er derfor viktig at du fyller ut feltet for adresse når du registrerer deg (informasjonen vil ikke bli delt med andre aktører). Du må registrere deg på nytt for hver gave du ønsker å være med i trekningen av. Konkurransereglene finner du her.

De vakre kalendergavene leveres av:

Fjeldborg.noKollekted byWik & WalsøeTine K HomeHome & CottageKeisernes Nye TrærHapel.noKrosser GårdBo Bedre /Kähler, Hysj!Tina Sand/House , DoctorMitt HjemPalmaBrunt HusFjellbyFunkleBolina.noTing.noMent.noBlomme.no

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.