Luke 5 – Årets vakreste kalender

Luke 5 – Årets vakreste kalender

Gratulerer så mye til Emma Myllykangas fra Krokelvdalen som vinner av denne luken!! :) I dagens luke finner du en vakker gave som passer perfekt til en vegg malt med LADY 1622 Refleksjon! Alle kalendergavene er håndplukket for å matche de tre ulike temaene i vårt nye fargekart LADY Pure Color. 8 fra hvert tema, til sammen 24 nydelige interiørartikler fra kjente designere! Det er derfor vi med hånden på hjertet kan kalle dette for Årets vakreste julekalender – til deg, fra LADY – fordi god smak fortjener det beste!

Delta her!

Dagens vakre gave:

Hysj 01 signert plakat  fra HYSJ

Den nøytrale, sensuelle paletten ”New Comforting” står for et vell av deilige pudrede nyanser, perfekte til å skape harmonisk balanse i hjemmet. Enkle materialer og skandinavisk nøysomhet utfylles av japansk renhet.

HYSJ lager de vakreste plakater, som uten tvil vil fremstå som et smykke på en vegg malt med LADY 1622 Refleksjon. Den nydelige pudrede bunnfargen i plakaten står stramt mot det sorte motivet, og vil gjøre seg aller best mot en ren hvit flate. Suppler med detaljer i rått tre, lin og porselen og uttrykket vil få deg til å drømme rolige drømmer!

 

Lady-julekalender-hysj-bilde

 

LADY1622-RefleksjonLADY 1622 Refleksjon

 

H Y S J er et kreativt samarbeide mellom Hilde Mork og Jeanette Lunde. Begge har bakgrunn som grafisk designere, og har i de siste årene jobbet mot interiør. De er begge prisvinnende grafisk designere, og Jeanette ble kåret til Årets Interørtalent av Elle Decoration i 2012. Jeanette har etablert seg godt under navnet By Fryd og bloggen www.byfryd.com, og har jobbet som freelancer siden 2010. Hilde og hennes freelance-tilværelse startet i 2013. Hun blogger under eget navn (www.hildemork.com). Jeanette og Hilde bor i Skien. I begynnelsen av 2013 ble Hilde invitert av Jeanette til å jobbe i hennes nye studio, Studio by Fryd, som hun og mannen har bygget i låven deres. Et unikt vennskap og samarbeide har resultert i Lunde & Mork, et felles selskap som jobber med interiørstyling og grafisk design. H Y S J er deres felles lekeplass der de skaper akkurat de tingene de selv ønsker å omgi seg med. Akkurat nå ligger deres første kolleksjon ute med syv plakater + tote/veske for salg på nettbutikken hysj-shop.com

Trykket – HYSJ/01- er offsettrykket på 300 g resirkulert papir, str. 50 x 70 cm, med et opplag på 100 stk. Trykket er stemplet og nummerert for hånd. Pris 800,-

 

LADY1622-Refleksjon_Duggblaa

Fra fargekartet LADY Pure Color Vegg: LADY Pure Color 4710 Duggblå, Lys vegg: LADY Pure Color 1622 Refleksjon, Seng: LADY Supreme Finish Matt 1622 Refleksjon

Bli med i trekningen, kanskje du blir dagens heldige vinner:) Hyggelig om du legger igjen en kommentar her på bloggen, hva er det som gjør at du ønsker deg nettopp denne gaven?

Delta her!

Vinneren trekkes hver dag og publiseres i det samme innlegget som gaven blir presentert. Leverandøren sender gaven direkte til deg hvis du vinner. Fint om du derfor fyller ut adressefeltet når du registrerer deg (informasjonen vil ikke bli delt med andre aktører). Du må registrere deg på nytt for hver gave du ønsker å være med i trekningen av. Konkurransereglene finner du her.

De vakre kalendergavene leveres av:

Fjeldborg.noKollekted byWik & WalsøeTine K HomeHome & CottageKeisernes Nye TrærHapel.noKrosser GårdBo Bedre /Kähler, Hysj!Tina Sand/House , DoctorMitt HjemPalmaBrunt HusFjellbyFunkleBolina.noTing.noMent.noBlomme.no

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.