Luke 6 – Årets vakreste kalender

Luke 6 – Årets vakreste kalender

Gratulerer så mye til Anne Nestangen fra Brevik som vinner av luke 6! Dagens kalendergave er virkelig naturlig vakker! Kalendergavene er håndplukket for å matche de tre ulike temaene i vårt nye fargekart LADY Pure Color. 8 fra hvert tema, til sammen 24 nydelige interiørartikler fra kjente designere! Det er derfor vi med hånden på hjertet kan kalle dette for Årets vakreste julekalender – til deg, fra LADY – fordi god smak fortjener det beste!

Dagens vakre gave:

«Årringene Lys»: Lysestake av furu – Krosser Gård

Den nøytrale, sensuelle paletten ”New Comforting” står for et vell av deilige pudrede nyanser, perfekte til å skape harmonisk balanse i hjemmet. Enkle materialer og skandinavisk nøysomhet utfylles av japansk renhet.

Her snakker vi enkelt materiale! Men akk så mye skjønnhet som befinner seg i det enkle. På Krosser Gård er det furu som er tingen, og disse nye lysestakene er blitt en umiddelbar suksess. Sett dem gjerne mot en flate malt i den klassiske 552 Tudor eller den varme grå 10429 Diskret, og opplev skjønnheten i det enkle.

lady-juelkalender-aarringene-LYS-krosser-gaard

 

Foto: Birgit Fauske

Små og store grener fra et høyreist furutre blir til Årringene LYS fra Krosser – et unikt stykke furutre! Sett dem gjerne mot en flate malt i den klassiske LADY 552 Tudor eller den varme grå LADY 10429 Diskret, og opplev skjønnheten i det enkle.

 

LADY-Julekalender-10429-Diskret-552-Tudor

Fra fargekartet LADY Pure Color: Vegg: LADY Pure Color 552 Tudor, Panel og benk: LADY Supreme Finish matt 10429 Diskret

Bli med i trekningen, kanskje du blir dagens heldige vinner:) Hyggelig om du legger igjen en kommentar her på bloggen, hva er det som gjør at du ønsker deg nettopp denne gaven?

Delta her!

Vinneren trekkes hver dag og publiseres i det samme innlegget som gaven blir presentert. Leverandøren sender gaven direkte til deg hvis du vinner. Det er derfor viktig at du fyller ut feltet for adresse når du registrerer deg (informasjonen vil ikke bli delt med andre aktører). Du må registrere deg på nytt for hver gave du ønsker å være med i trekningen av. Konkurransereglene finner du her.

De vakre kalendergavene leveres av:

Fjeldborg.noKollekted byWik & WalsøeTine K HomeHome & CottageKeisernes Nye TrærHapel.noKrosser GårdBo Bedre /Kähler, Hysj!Tina Sand/House DoctorMitt HjemPalmaBrunt HusFjellbyFunkleBolina.noTing.noMent.noBlomme.no

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.