Luke 8 – Årets vakreste kalender

Luke 8 – Årets vakreste kalender

Vinner av luke 8 og de vakre lysestakene fra Kähler er Svein Rygg fra Randaberg! Gratulerer :)

2. søndag i advent allerede! Da passer det jo godt med noen vakre lysestaker som gave :) Kalendergavene er håndplukket for å matche de tre ulike temaene i vårt nye fargekart LADY Pure Color. 8 fra hvert tema, til sammen 24 nydelige interiørartikler fra kjente designere! Det er derfor vi med hånden på hjertet kan kalle dette for Årets vakreste julekalender – til deg, fra LADY – fordi god smak fortjener det beste!

Delta her!

Dagens vakre gave:

«Avvento» lysestaker, hvit. Sett med 4 stk (Kähler /Bo Bedre design)

Den nøytrale, sensuelle paletten ”New Comforting” står for et vell av deilige pudrede nyanser, perfekte til å skape harmonisk balanse i hjemmet. Enkle materialer og skandinavisk nøysomhet utfylles av japansk renhet.

 

avvento_lysestaker_jotun_lady_julekalender

Med sin transparente glasur og innsyn til porselenets ubehandlede dyphvite farge, står de nye Avventostakene fra Kähler i perfekt harmoni med Ladys fargetema ”New Comforting”. Det råhvite porselenet passer like godt i et helhvitt miljø (prøv LADY 1622 Refleksjon), som mot en varmere greige (LADY 552 Tudor).

 

LADY-Julekalender-10429-Diskret-552-Tudor

Fra fargekartet LADY Pure Color: Vegg: LADY Pure Color 552 Tudor, Panel og benk: LADY Supreme Finish matt 10429 Diskret

LADY 552 Tudor er en gråaktig beige toner med varme hint. Lys og lekker. Den kombineres med LADY 9918 Klassisk Hvit, og helst ikke med Egghvit eller Bomull. Tips! Les Ninas artikkel: Passer bomull og egghvit til alt? Veldig nyttig lesning! :)

Kählers populære designserie Avvento ble i høst utvidet med en hvit variant, designet av Marianne Nielsen. Glasuren er transparent og gir direkte innsyn til porselenets rå og ubehandlede dyphvite farge. Med sine mer enn 170 års erfaring legger Kähler Design nemlig fortsatt stor vekt på arbeidet med det kjeramiske materialet og glasuren. Lysestakene passer til juletrelys og de slanke lysene kler stakene godt og skaper liv i formen med et fint gjenskinn i glasuren. De hvite stilrene stakene farges av omgivelsene, og på denne måten gjenspeiler de og gir assosiasjoner til julen og andre hyggestunder Om arbeidet bak de små Avvento-vidunderne sier designeren Marianne Nielsen selv: ”Den hvite Avvento farge har fått lov til å stå frem alene, og med den renheten kommer formen i hovedfokus”.

 

Bli med i trekningen, kanskje du blir dagens heldige vinner:) Hyggelig om du legger igjen en kommentar her på bloggen, hva er det som gjør at du ønsker deg nettopp denne gaven?

Delta her!

Vinneren trekkes hver dag og publiseres i det samme innlegget som gaven blir presentert. Leverandøren sender gaven direkte til deg hvis du vinner. Det er derfor viktig at du fyller ut feltet for adresse når du registrerer deg (informasjonen vil ikke bli delt med andre aktører). Du må registrere deg på nytt for hver gave du ønsker å være med i trekningen av. Konkurransereglene finner du her.

De vakre kalendergavene leveres av:

Fjeldborg.no Kollekted by Wik & Walsøe Tine K Home Home & Cottage Keisernes Nye Trær Hapel.no Krosser Gård Bo Bedre /Kahler , Hysj! Tina Sand/House Doctor Mitt Hjem Palma Brunt Hus Fjellby Funkle Bolina.no Ting.no Ment.no Blomme.no

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.