Lunt og rolig på soverommet

Lunt og rolig på soverommet

Soverommet oppleves lunt og varmt med fargen LADY Pure Color 1140 Sand.

I det siste har jeg hatt flere prosjekter på gang i huset vårt, og i ganske lang tid har jeg tenkt på å male soverommet. Nå har vi endelig fått malt, og jeg er strålende fornøyd med resultatet og den nye fargen!

Lun farge

Tiden var moden for å prøve ut en ny farge, og valget falt på en mye lettere og varmere farge; LADY 1140 Sand. Dette er en delikat farge fra Jotun, i en varm beige tone. Den oppleves som både lun og varm, så vi synes den er et godt fargevalg for soverommet.

LADY 1140 Sand

Er en varm beige tone. En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger. Nydelig i kombinasjon med 1875 Sans, 1001 Egghvit og andre mørkere bruntoner som 1929 Muskatnøtt.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Økt romfølelse

Det kan også ha hatt betydning at vi flyttet på sengen etter at vi malte, men soverommet føltes plutselig mye større etter oppussingen. Økt romfølelse var en positiv sideeffekt av fargebyttet, og noe som har løftet rommet ytterligere for oss.

Fornøyd med fargevalget

Her er noen bilder av soverommet med den nye fargen som vi er blitt veldig fornøyde med. Det har blitt lekkert, ikke sant? Som du ser på «før- og etterbildene» fra soverommet, er det blitt en stor forandring etter at vi malte om.

ETTER: Lunt og vakkert med LADY 1140 Sand. På grunn av at det var litt kaldt lys når jeg tok dette bildet, ser det litt mer kjølig ut en det egentlig er …

Slik var rommet før

Tidligere var soverommet vårt malt med LADY 9925 Bergknatt. Denne fargen er både vakker og elegant hvis du foretrekker å ha det mørkt, men samtidig ikke helt sort.

FØR: Tidligere var soverommet malt med fargen LADY 9925 Bergknatt.

FØR: LADY 9925 Bergknapp i kombinasjon med LADY 1624 Letthet.

Les mer om gode farger til soverommmet.

Neste steg

Nå drømmer jeg om å få lagt et tregulv i tillegg på soverommet. Gulvet vi har i dag er et hvitmalt betonggulv, og det føles litt kaldt selv med varmekabler i gulvet.

Foto: Nina Holst /stylizimoblog 

Avatar

Nina Holst – Interiørstylist og fotograf

Nina Holst inspirerer daglig mange gjennom sin blogg «Stylizimo Blog». Hun er kjent for sin rene stil med gjennomtenkte detaljer og spennende kontraster, noe som har ført til priser og nominasjoner både i Norge og i utlandet.

Varm og eksklusiv farge til soverommet

Marlene fant den perfekte lune fargen til sitt soverom i den nye LADY Wonderwall 11175 Adventure. Jeg ønsket meg et…

Tidløst bad hos Frida Fahrman

Frida Fahrman nyter for tiden sitt deilige bad, som har blitt et herlig og harmonisk rom i huset. Det føles…

Et barnerom som vokser med barnet

Med LADY Wonderwall får veggene en holdbar overflate på barnerommet. Få tips til hvordan du kan oppdatere rommet med enkle…

Magisk stemning og 17. mai-feiring i hagen!

Hipp hipp hurra – snart er det 17. mai! Få tips til hvordan du kan skape en flott ramme rundt…

Deilig kake til 17. mai feiringen!

Hipp hurra for 17. mai! Vi feirer dagen med en lekker, rød fløyelskake – eller Red Velvet kake, som er…

Lidenskaplig opptatt av estetikk!

Marianne Haga Kinder, for mange kjent gjennom Instagram-profilen @inspirasjonsguidennorge, bor i et vakkert funkishus på Ullern. Bli med på visning…

Go to top