Må alle detaljene være hvite?

Må alle detaljene være hvite?

Myke overganger på soverommet. Vinduene er malt med LADY Supreme Finish Matt 12078 Comfort Grey. Veggen har fått samme nyanse øverst – og nederst er det malt med LADY Pure Color 2024 Senses. Sengen har også fått fargen Senses – og er malt silkematt med LADY Supreme Finish.

Fargesett detaljene!

Utrolig mange av oss har hvite vinduer, hvite lister og hvite tak… Men må det være sånn? Nei, alle detaljer må selvsagt ikke være hvite! Kanskje er det bare en lys grånyanse som skal til for å gi vinduet eller listene en mykere overgang til veggflatene? Tenk helhetlig når du fargesetter hjemmet, og la deg inspirere til å tenke litt ut av boksen.

Fargesett detaljene

Her har vi brukt den nye, lune gråfargen 12078 Comfort Grey på skyvedørene. For en perfekt finish er de selvsagt malt med LADY Supreme Finish Matt. Veggene har fått den nye, kule  – og rødlige ferskentonen, LADY 12085 Rural. Gulvlist: LADY Supreme Finish Matt 1622 Refleksjon.

Comfort Grey fungerer også supert mot denne røde nyansen! Vinduet er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 12078 Comfort Grey. Veggen supermatt i LADY Pure Color 20120 Organic Red. Gulvlist har samme fargen som veggen og er malt matt med LADY Supreme Finish. Taket er gjenbruk av gamle materialer. For lignende utseende, kan vi anbefale å bruke LADY Pure Nature interiørbeis på nytt trepanel!

Fargesett detaljene

Vinduet er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 12078 Comfort Grey. Veggen supermatt i LADY Pure Color 20120 Organic Red.

For den som ikke vil helt gi slipp på det hvite, er det også mulig å velge en lys gråhvit tone, som 1024 Tidløs, på detaljene.

Fargesett detaljene

Vegg: LADY Pure Color 12076 Modern Beige. Gulvlist: LADY Supreme Finish Matt 1024 Tidløs. Vindu: LADY Supreme Finish Matt 1024 Tidløs

Lunt med farge i taket

Ved å fargesette taket i samme farge som veggene, viskes overgangen mellom de ulike flatene nesten helt ut. På denne måten kan du skape en god og lun atmosfære i rommet. Heldigvis er fargeutvalget nå blitt veldig stort i den matte takmalingen LADY Perfection! Det betyr at du kan bevege deg bort fra de hvite nyansene og få et perfekt, matt utseende i over 100 fargenyanser!

Fargesett detaljene

Veggene er malt supermatte med LADY Pure Color 12075 Soothing Beige Taket er malt i samme farge med LADY Perfection. Lysegrå gulvlister skaper myk overgang til gulvet. De er malt med LADY Supreme Finish Matt 1024 Tidløs.

Fargesett detaljene

Vegg: LADY Pure Color 20047 Blushing Peach. Tak: LADY Perfection 20047 Blushing Peach.

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Dekkgaranti
 • Stort fargeutvalg
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Enkel å påføre – uten drypp og søl

Vinduer i mørkere farger

Vi kjenner ikke akkurat til hvilken farge som er brukt på dette vinduet, men vi kan fortsatt la oss inspirere! Mange har ubehandlede vinduer – ikke minst på hytta! Hvorfor ikke beise dem sorte eller i brune nyanser? Sjekk for eksempel ut brunfarger som 90017 Barista, 90015 Høstbrun – eller 9044 Kullsort i LADY Pure Nature interiørbeis.

Se flere farger i LADY Pure Nature Interiørbeis her.

Fargesett detaljene

Brunbeisede vinduer til grønn vegg er lekkert! Veggfargen er LADY Pure Color 7628 Treasure. Gulvlist: LADY Supreme Finish Matt 7628 Treasure. Tak: LADY Perfection 7236 Chi.

Fargesett detaljene

Vinduene på bildet er ikke malt av Jotun, men for et lignende utseende, kan du male vinduene dine med LADY Supreme Finish i fargen 9938 Dempet Sort. Superlekker! Veggene på bildet er malt med LADY Balance 1434 Elegant og 1624 Letthet. Tak: LADY Perfection 1624 Letthet.

Monokrom og minimalistisk

Hvis du vil at detaljene skal smelte sammen med de store veggflatene, kan du bruke samme farge i ulike glansgrader og strukturer. Se hvor fint det blir med hyller i samme farge som den kalkmalte veggen!

Fargesett detaljene

Vegg: LADY Minerals 12075 Soothing Beige. Hylle: LADY Supreme Finish Matt 12075 Soothing Beige.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt overflate
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Ekstremt slitesterk
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank
 • Suveren flyt
 • Suveren finish –selv på dører og lister

Fargesett detaljene

Her er både vegger og dører malt i den lyse grå nyansen, 1973 Antikkgrå. Dør og lister i LADY Supreme Finish Matt – og veggene i supermatte LADY Pure Color. Her er det er de små forskjellene i glansgrad som gir variasjon i uttrykket.

Fargesett detaljene

Her har både veggene og vinduet fått en litt mørkere grånyanse, LADY 1877 Valmuefrø.  Nedenfor ser du resten av rommet – og hvor fint gråfargen glir over i 5044 Blåis i det tilstøtende kjøkkenet!

Fargesett detaljene

Varier med malte felter

Her har vi malt et mørkere grønt felt på deler av døren og deler av veggen. På denne enkle måten skapes en illusjon av en dør – og en kreativ kontrast. Det er lov å leke med farger! Bruk en god maskeringstape – og sett i gang..!

Fargesett detaljene

Den lyseste grønne fargen er 7629 Antique Green – og den mørkeste er 7613 Northern Mystic. Veggen er malt supermatt med LADY Pure Color og døren med LADY Supreme Finish Matt.Fargesett detaljene

Farger for den litt mer vågale! Her fortsetter fargefeltet fra veggen over på vinduene. Den øverste delen er malt med LADY Pure Color 10001 Dijon Yellow og den nederste med 1362 Olive Brown. Vinduene har de samme fargene i LADY Supreme Finish.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Unik utstilling med norsk design

Veggarbeid Folded Porcelain fra Christina Peel. Linde Sofa fra Tonning & Stryn. Design Andreas Engesvik. Veggfargen er LADY Pure Color 12076…

Gavedryss fra MENU

Bli med i konkurransen – og vinn en av de flotte premiene. Den elegante lille lampen, Socket lamp fra Menu,…

Små grep gir store forandringer!

Gjenoppdag noe av det fine du allerede har ved å sette det sammen på en annen måte! Veggen har fargen…

Våre vakreste røde nyanser

Rødt skjerper apetitten! Dette deilige kjøkkenet har fått den smakfulle, rødrosa fargen LADY 20120 Organic Red. Rødt er lidenskap Rødt…

Ekte og naturlig med kalkmaling

LADY Minerals 0394 Varmgrå – kalkmalingen er perfekt til den industrielle stilen! Nå får du LADY Minerals Kalkmaling i hele…

Våre vakreste grønnfarger

LADY 8302 Laurbær er en utmerket grønnfarge å omgi seg med på soverommet. Sofistikert og lekkert med panel malt i…

Go to top