5 vakre malte bad

5 vakre malte bad

Badet er malt med LADY Aqua 1032 Grå Harmoni 

Maler du baderomsveggene, kan du velge akkurat den stil og atmosfære du ønsker deg. Lekent, luftig, elegant eller kanskje litt dristig? Velger du maling til bad finnes det et hav av muligheter, og ikke minst lekre fargekombinasjoner som skaper ditt helt unike baderom. Det beste av alt? Trenger du forandring, maler du over på et blunk!

Nyhet! LADY AQUA til badet!

Har du fått med deg at LADY nettopp har fått en ny våtromsmaling? Den heter LADY Aqua, og inngår i Jotuns våtromssystem, er fuktbestandig og gir deg allikevel vakre silkematte våtromsvegger. La deg inspirere av disse vakre baderommene.

Unike og lekre baderom

1. Behagelig og fresht

Mal badet med LADY Aqua

LADY Aqua i fargen 7163 Minty Breeze

Velger du en behagelig palett av blågrønne minttoner og kjølige gråtoner, får du et fresht uttrykk og en behagelig atmosfære på baderommet. Dette er farger som er lekkert i kombinasjon med rent hvitt, mørkere gråtoner eller dempede blåtoner.

Inntil Minty Breeze og Hvit Poesi bør du ha rene, nøytrale hvittoner på evt. flis, detaljer og møbler – som LADY 9918 Klassisk Hvit. Unngå gylne hvite og beige toner. Inntil LADY 6325 Balanse vil både rene hvite, gylne hvite, grått, beige og brunt fungere flott.

En frisk grønn bris over landet!

Matte vegger har vært en trend i lang tid, og nå skal også baderommet ha matte vegger. LADY Aqua gir badet silkematte vegger, og er den eneste malingen i markedet med silkematt glans – uavhengig av vinkel.

2. Tidløs og lun favoritt

Mal badet med LADY Aqua

LADY Aqua i fargen 1032 Grå Harmoni

Grå Harmoni og Grå Skifer er lune og gylne, og to av våre mest populære gråtoner. Disse er lekre sammen med den ”myke”, sofistikerte og dristige Dempet Sort, eller hvittonene 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull. Unngå å bruke disse sammen med kalde eller nøytrale gråtoner, da de vil oppleves litt ”skitne” sammen med disse.

LADY Aqua kan brukes på vegger og tak, den er fuktbestandig og hindrer fukt å trenge inn i underlaget. Malingen har dekkgaranti, inneholder soppdrepende midler, og er enkel å vedlikeholde og vaske. Systemet er så vanntett, at det også er godkjent for dusjsonen. Fantastisk, ikke sant?!

3. Vakre gråblå nyanser for lunhet og varme

Mal badet med LADY Aqua

LADY Aqua i fargen 4629 Skyggeblå

Dette er paletten for deg som elsker lune gråtoner, og varme dypere blåtoner. Varmgrå er en lun og varm gråtone, som er lekker til lysere varianter som 10679 Washed Linen eller en dypere, lun grå som 1352 Form. 4629 Skyggeblå er en blågrå farge med en klar, varm og rød undertone.

Er du av den mer dristige typen? Mal badet i 4477 Deco Blue, en fantastisk farge som gir en følelse av dempet luksus.

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Inngår i Jotuns våtromssystemer
  • Fuktbestandig
  • Dekkgaranti

4. Lun base og et hav av muligheter

Mal badet med LADY Aqua

LADY Aqua i fargen 10678 Space

De beige og brune tonene i denne paletten gir en varm stemning, og er et perfekt utgangspunkt for å tilsette andre mer kulørte farger som rustrødt, varmblå eller mørkt brunt. Rustrøde toner kan skape en lun og orientalsk stil, mens de blå kan dreie uttrykket i en mer klassisk retning.

Farger som 1140 Sand og 1931 Kokos passer godt til denne paletten. De er også gode pekepinner dersom du har andre lune, beige detaljer du ønsker å kombinere paletten med, og er usikker på om det passer. Fargene er nemlig lekre til en mengde ulike tresorter og overflater med lune farger.

Denne paletten gir deg all verdens muligheter til å skape den akkurat atmosfæren du ønsker, bare ved å tilsette ulike fargedetaljer.

5. Fargerikt, energisk og friskt

Mal badet med LADY Aqua

LADY Aqua i fargen 2782 Deco Pink

Grønt og rosa er viktige farger denne sesongen, og ønsker du et fargerikt og friskt bad – er dette paletten for deg!

Grønt er frodig, svalt og behagelig på samme tid – og gir samtidig masse energi. Kombinerer du paletten med lekre grønne planter, vil rommet fremstå utrolig levende! Velger du en rosa nyanse, vil dette gi badet et lekkert og feminint preg.

I paletten finner du også vår helt nøytrale Klassisk Hvit, – det er hvittonen for dere som ønsker det helt hvitt og rent. Ingen gule, røde eller blå undertoner her. Kun hvitt. PS! Det finnes mange hvitnyanser, så husk også å ta hensyn til evt. hvittoner i baderomsinnredning, flis o.l.

Se flere vakre baderom og les mer om nyheten LADY Aqua her.

Silkematt, vakkert og vanntett

Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære, skal du male badet, må du bruke maling tilpasset våtrom. LADY Aqua inngår som en del at Jotuns godkjente våtromssystem, og er det eneste SINTEF* godkjente våtromssystemet på markedet.

Å leke seg med farger er utrolig gøy, og ikke minst er det spennende å se hvor forskjellig uttrykk baderommet får, bare ved å gjøre små fargeendringer. Velger du maling på baderomsveggen, er du garantert et ”levende” rom – hvor du kan endre stil og atmosfære så ofte du ønsker det. Nytt bad på 123, til en rimelig penge – akkurat slik vi drømmer om!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…