Alle fortjener litt Everyday Beauty!

Alle fortjener litt Everyday Beauty!

Vi synes alle fortjener å ha ett vakkert, harmonisk og inneklimavennlig hjem. Ved å velge farger fra paletten Everyday Beauty og male med vår nye vakre matte maling, LADY Balance, så er du langt på vei.

Everyday Beauty

Palletten består av hudtoner med et snev av rødme og er helt klart sesongens nyeste og samtidig mest feminine tema. Inspirasjonen er hentet fra dagens makeup trender, hvor pudrede hudtoner spiller på lag med de mer energiske røde nyanser. En myk og elegant fargekolleksjon som balanserer mellom harmoni og energi. Fargen LADY Balance 2024 Senses #ladysensens er en støvet, feminin nyanse som lett lar seg kombinere med forskjellige innredningstiler. Rødfargen LADY Balance 2859 Whispering Red #ladywhisperingred er både mystisk og avdempet i sin fremtreden.

Eksklusiv matt overflate OG et godt inneklima

Det er ikke bare fargekartet som er nytt denne høsten. LADY Balance er også en helt ny malingtype, der vi har kombinert det beste fra to verdener. Med mål om å skape vakre rom det er godt å være i, har vi skapt den unike innovasjonen. Malingen gir både et godt inneklima og en tidsriktig matt overflate. LADY Balance lukter minimalt og har fått den internasjonale godkjenningen «Eurofins Indoor Air Comfort Gold». Eurofins er Europas ledende forskningsmiljø på inneklima.

Lisbeth’s anbefaling:

«Fargene i Everyday Beauty paletten passer spesielt godt til gang/hall: Er du så heldig å ha en hall av en viss størrelse, er det lekkert med en rødnyanse fra Everyday Beauty temaet. En stor hall tåler godt litt farge, det gir et eksklusivt og interessant preg. Min favoritt her er fargen LADY Balance 2024 Senses #ladysenses; en pudderaktig, støvete rosa – farge. Denne fargen er vakker til en lyst listverk f.eks. LADY 9918 Klassisk Hvit #ladyklassiskhvit.»


LADY Balance Senses

LADY Balance 2024 Senses #ladysenses

Se fargekartet og bestill det her.

Avatar

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Ny og barnevennlig stue

Tid for hjem laget en barnevennlig stue, med nye farger og gjenbruk av materialer. Tak og vegger er malt med…

Ett bad- tre stiler!

Se hvordan ett bad får tre helt ulike stiler ved å velge forskjellige farger! – Her er det malt med…

Sommerlig og svalt på gjesterommet

Med nye farger fikk gjesterommet en frisk og sommerlig atmosfære. De gamle strieveggene fikk nytt liv med veggfornyeren LADY Minerals…

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss til lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…

Opptatt av inneklima? – Velg SENS!

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…