Disse fargene er mest likt på Pinterest

Disse fargene er mest likt på Pinterest

Er det mulig å finne ut hvilke farger som er mest likt på Pinterest?

Pinterest kan være inspirerende å sjekke ut når du skal pusse opp hjemme. Colour and Space er et prosjekt som designerne Mie Frey Damgaard og Peter Ørntoft har utført for Jotun Tyrkia. De har analysert ulike Pinterest boards over hele verden! Resultatene er plassert i ulike kakediagram som viser hvilken farger man foretrekker til kjøkken, stue, soverom og barnerom.

 

 

 

Diagrammene er malt opp med LADY maling. En veldig morsom måte å presentere resultatet på. Se filmen hvor de lager kakediagrammene:

 

 

Disse diagammene er ment som inspirasjon til de som skal pusse opp, som hjelp til å velge farge. Hva er det andre synes er fint? Disse diagrammene viser kanskje litt sterkere farger enn de vi er vant til å bruke i Skandinavia. Ørntoft sier at hadde det vært data utelukkende fra Skandinavia, hadde diagrammene sett annerledes ut. Mer diskre, mer hvite og lysegrå aktig.

Ta gjerne en titt på LADY sin pinterest side.

Mens Pinterest er en fin måte å «vindu-shoppe» på, utnytter Colour and Space de store mengdene med data og gjør det enklere å finne frem. Hvilken farge ønsker jeg på stuen min? Hva er det andre har likt?

Les mer om Colour and Space prosjektet her.

Avatar

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss til lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…

Opptatt av inneklima? – Velg SENS!

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…

Slik overrasker du din kjære til Valentinsdagen!

Den 14. februar feires Valentinsdagen. Denne dagen vil vi gjerne vil vise vår kjærligheten til vår elskede. Du kan gjøre…

Ny spisestue i klassisk byleilighet

Den klassiske, eldre byleiligheten , fikk en helt ny spisestue, og Tid for hjem tok nennsomt vare på sjelen i…

Våre vakreste farger – din unike fargeguide!

Fargekartet «Våre vakreste farger» fra LADY, er din unike fargeguide. Her finner du mange tips og trygge, gode interiørfarger. Bilde…